kwtsios (24-06-14)
kwtsios (24-06-14)
Με τέτοιες διαιτησίες κερδίζει η FIFA την Ιταλία! Που ήταν η κόκκινη για τον Suarez και που είδε κόκκινη στον Marchisio? Ένας διαιτητής-βοσκός και χτυπήματα από την αρχή μέχρι το τέλος! Γαμώ το Mundial σας!
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
metro (24-06-14), pirateeeeeee (24-06-14)
Ξέσπασμα Τουρέ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι
![]()
Σε μία σοβαρή καταγγελία εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, προχώρησε ο Γιάγια Τουρέ καταγγέλλοντας πως η ομάδα του δεν του επέτρεψε να δει τον αδικοχαμένο αδερφό του!
Ο Ιβοριανός άσος εξέφρασε την οργή για του για το γεγονός πως οι "πολίτες" δεν του έδωσαν άδεια να βρεθεί στο πλευρό του άρρωστου αδερφού του Ιμπραίμ, αναγκάζοντας τον να ταξιδεύει σε εκδηλώσεις της ομάδας.
"Ο Ιμπραΐμ ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο και ο καλύτερός μου φίλος. Η Σίτι δεν μου επέτρεπε να πάρω λίγες μέρες άδεια πριν ενσωματωθώ στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πήγα για τους εορτασμούς του τίτλου στο Άμπου Ντάμπι, ενώ ο αδερφός μου πέθαινε. Έπρεπε να είχα επιμείνει περισσότερο. Θέλω τώρα να προχωρήσουμε στο Μουντιάλ όσο περισσότερο γίνεται για να του το αφιερώσω. Μετά θα πάω να τον δω.
Δεν θέλω να χαλάσω τη γιορτή μιας πιθανής πρόκρισης. Είναι κάτι που θα κυνηγήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάγια Τουρέ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ποια Ιταλία μωρέ, ντέρμπι με την Ελλάδα θα παίζανε αυτοί...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αρχισε τα δικά του ο Τουρές, τα ίδια έλεγε και στον Ολυμπιακό, και στην Μπαρτσελόνα και οπου πήγε. Δεν προσέχουν τη γυναίκα μου, δε μου βάζουν καλωδιακή, δεν μου τα ξύνουνε και δεν ξέρω τι άλλο. Κρίμα να χρησιμοποιεί τον θάνατο του αδερφού του επειδή θέλει να φύγει από την ομάδα του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Έχουν πάθει σοκ και είναι λογικό. Τραγικό αυτό που τους συνέβη... Αλλά το να τα ρίχνουν στη Σίτυ είναι υπερβολή! Όοοολο αυτό το διάστημα που ήταν άρρωστος ο άνθρωπος, μόνο τότε που είχε υποχρεώσεις με τη Σίτυ μπορούσε να πάει? Να υποθέσω δλδ πως ούτε διακοπές δεν έκανε φέτος ο Γιάγια?? Δεν μπορούσε να θυσιάσει 1-2 μέρες από τη χαλάρωση στα Νησιά Μπαρμπέιντος ή όπου αλλού πήγε για να πάει στον ετοιμοθάνατο αδερφό του?? Η Σίτυ του φταίει?? Βλακείες.. Αλλά σε τέτοια φόρτιση που είναι δικαιολογείται...
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Rena (24-06-14)
Χρόνο για να πιει Μοχίτο βρήκε σίγουρα πριν το Μουντιάλ ο Γιάγια. Χρόνο για να δει τον αδερφό του δεν βρήκε? Έλα, αηδίες...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Πάω για φαΐ με έπιασε το σαββατιανο...
Bookmarks