μεγάλο ματς είχε από όλα ,και δεν έχει τελειώσει ακόμη
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panahs7 (24-06-14)
Που ήταν κριμενη η Ιταλία των τελευταίων 3 λεπτών;
Ούτε απ' την Αγγλία έχασε η Κόστα Ρίκα και τερμάτισε 1η σ' έναν όμιλο που ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ. Πολλά μπράβο τους αξίζουν...
Έχω ραντεβού βρε Γιάννη...
kwtsios (24-06-14)
Γι' αυτον τον μη-ποδοσφαιριστή τον Σουάρεζ έπρεπε να λήξει 2-1 υπερ των Ιταλών.
Τελικα η ιταλια ειναι η ομαδα που λατρευω να μισω. θελω να αποκλειστουν και να γινουν ρεζιλι, αλλα θελω και να περασουν για να παιξουν με τη βραζιλια. Φερτε μου ενα γιατρο.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (24-06-14)
Εξι λεπτα καθυστερήσεις και ο Ουρουγουανος προπονητης επαθε εγκεφαλικο χαχαχαχαχα
Ρε παιδια, δεν ξερω ποιος θελω να περασει.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (24-06-14)
Παει και η Ιταλια.
Ποιος θα μας σταματησει τωρα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
βλεπω να το παιρνει καμια γκανα αυτο το μουντιαλ ετσι οπως παει![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
θα το παρει καμια ολλανδια και θα πεσουν τα τσιμεντα. Δεν το πηραν με κροιθ και νεσκενς και θα το παρουν με αυτα τα τσιρκουλα τους ξυλοκοπους.
Κρίμα ρε γαμώτο... Το δύσκολο για την Ιταλία είναι να περάσει τον όμιλο. Αν τον περάσει μετά δεν την πιάνεις...
Αλλά και η Ουρουγουάη ομαδάρα (αν εξαιρέσω τον τερματοφύλακα)
Αυτή η ουραγουάη που παίζει?
Όπως και στο προηγούμενο μουντιάλ, η ουρουγουάη είναι η ομάδα που αντιπαθώ περισσότερο. Πως το καταφέρνουν δεν ξέρω. Ομάδα γεμάτη κάφρους με νοοτροπία πάμπλο γκαρσία. Τους εύχομαι τα χειρότερα.
Και η ιταλία όμως με απογοήτευσε. Ενώ με την αγγλία έπαιξε καλά στα άλλα ματς δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν έχει και τις προσωπικότητες του παρελθόντος βέβαια.
Τέλος πάντων, πάμε για την νίκη εμείς. Καλό θα είναι να μην παίξει ο χολέμπας. Επίσης κάτι που άκουσα για χριστοδουλόπουλο εύχομαι να είναι κακόγουστο αστείο.
Παραδοσιακα ειμαι με την Ιταλια στα μουντιαλ,η φετινη ομως δεν ηταν και καμμια ομαδα της προκοπης.
Δικαιως αποκλειστηκε αν και θα θελα να προκριθει λογω συμπαθειας που της εχω αλλα και λογω βαριας φανελας,θα ηταν δυσκολος αντιπαλος στα νοκ αουτ.
Παμε παρακατω.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
vasilis-thrylos7 (24-06-14)
Bookmarks