Μάλλον, θα τους τάραξε που παζάρευε γυναικεία συντροφιά...
Μάλλον, θα τους τάραξε που παζάρευε γυναικεία συντροφιά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kwtsios (22-06-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (22-06-14), celticfrost (22-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-06-14), Rena (22-06-14)
voskos_7 (22-06-14)
Δεν το κάνουν το ποδόσφαιρο, όπως παλιά...
Ξενέρωσε ο Μπενζεμά
![]()
Ο διαιτητής Μπιορν Κάιπερς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην τελευταία φάση του αγώνα Γαλλία - Ελβετία όταν ακύρωσε το γκολ του Μπενζεμά
σοι είχαν παίξει στοίχημα τον Καρίμ Μπενζεμά να βάλει δύο γκολ στη νίκη της Γαλλίας επί της Ελβετίας με 5-2, θα πρέπει να αναθεματίζουν τον διαιτητή του ματς Μπιορν Κάιπερς. Ο λόγος είναι ότι ο Ολλανδός ρεφερί ακύρωσε γκολ του Μπενζεμά στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο επιθετικός της Γαλλίας με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς και μαζί με τους συμπαίκτες του πήγε προς το κόρνερ για να πανηγυρίσει.
Προς έκπληξη όλων ο Κάιπερς (σ.σ ο διαιτητής που είχε σφυρίξει τον Ολυμπιακό με την Μάντσεστερ Γ. στο Ολντ Τράφορντ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ) ακύρωσε το γκολ καθώς είχε σφυρίξει τη λήξη του ματς.
Για 2-3 δευτερόλεπτα ο Μπενζεμά δεν χρίστηκε δυο φορές σκόρερ και εξαιτίας του Κάιπερς δεν έφθασε τα τέσσερα γκολ στην διοργάνωση.
Η κίνηση του θύμισε μία ανάλογη απόφαση που είχε συμβεί το 1978 στο Μουντιάλ της Αργεντινής, όταν στον αγώνα Βραζιλία - Σουηδία ο Ουαλός διαιτητής Κλάιβ Τόμας, ακύρωσε γκολ του Ζίκο ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα μετά από εκτέλεση κόρνερ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ατυχές το περιστατικό, αλλά "the ref blew the whistle" την στιγμή της πάσας - ούτε καν στο τελείωμα... Όπως και να το κάνουμε.
SOLID (22-06-14)
voskos_7 (22-06-14)
Rena (22-06-14)
Γρουσουζης ο Μαραντονα
Απο sportfm.Η κόντρα του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής καλά κρατεί…
Το πιο πρόσφατο επεισόδιο στο… σήριαλ της διαμάχης τους αυτή παίχθηκε μετά το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ο μεγάλος άσος του παρελθόντος ήταν παρών.
Ο Γροντόνα –σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να σχολίασε ως εξής το γεγονός ότι ο Μαραντόνα αποχώρησε νωρίτερα από το γήπεδο πριν ο Μέσι πετύχει το νικητήριο τέρμα στο παιχνίδι με το Ιράν…
«Ε βέβαια. Έφυγε ο γρουσούζης και νικήσαμε»! ()
Η απάντηση του Ντιεγκίτο απολαυστική και έρχεται μετά την τρισδιάστατη απεικόνιση του τέρματός του Μέσι…
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
kwtsios (22-06-14)
Η τακτική του Ιράν έφταιγε: Ότι δεν βλέπεται το μπουλούκι της χώρας του τάνγκο, δεν μας απασχολεί...
Σαν να κοιμάται ο Θεός πάλι βλέπω. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τ' αδέρφια Τουρέ διαβάζω, δεν θα παραμείνουν τελικά στη Βραζιλία κι ετοιμάζουν βαλίτσες για να παραστούν στην κηδεία του αδερφού τους. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προλάβουν να επιστρέψουν, αλλά δε νομίζω ότι θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Ειδικά η απουσία του Γιάγια είναι καταπέλτης για τους ελέφαντες...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-06-14)
voskos_7 (22-06-14)
Πολύ φοβάμαι ότι για να νικήσουμε πρέπει να φύγει όλη η Ακτή.....
kwtsios (22-06-14)
Πωπω μεγαλη μαπα το Βελγιο-Ρωσια...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-06-14)
Μεγάλη απογοήτευση οι Βέλγοι, άλλα περιμέναμε με το ρόστερ που έχει.
Πάλι στο 90' κέρδισε κι έκανε το 2/2 πάντως. Για να δούμε στα νοκάουτ.
ΥΓ1. Είχε δοκάρι ο Μιραλλάς...
ΥΓ2. Εξαιρετικά αποδυναμωμένοι και οι Ρώσοι.
Αυτό μπήκα να γράψω , μούφα ματς , τώρα στο τέλος με το γκολ κάπως συνήλθε , όλο το υπόλοιπο ματς χάλια , και είχα ελπίδες για καλό ματς .
sabar77 (22-06-14)
οι Βέλγοι μου δίνουν την εντύπωση ότι παίζει ο καθένας για την πάρτυ του και ατομικά.
Αν έχω παρατηρήσει σωστά όποιος μπαίνει αλλαγή βάζει γκολ (ωραίο στοίχημα)
Από τα χειρότερα παιχνίδια...
celticfrost (22-06-14)
Bookmarks