celticfrost (22-06-14), dimace (22-06-14), IERO (22-06-14)
celticfrost (22-06-14), dimace (22-06-14), IERO (22-06-14)
Εξαιρετική η Γερμανία, αλλά πιστεύω πως η Γκάνα άξιζε πιο πολύ τη νίκη.
Anyway, ας δούμε τη σφαγή της Βοσνίας κόντρα στη Νιγηρία...
Και οι κακές διαιτησίες συνεχιζονται...
Εμφανής ο εκνευρισμός στους Βόσνιους.
Θα κουβαδιάσουν πολύ κόσμο απόψε οι Βόσνιοι, εκ των οποίων κι εμένα...![]()
panahs7 (22-06-14)
O Πάνος είναι από το Μονακό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Νόμιζα πως είναι από Αυστρία
(No offence Πάνο, ο πατέρας μου έζησε αρκετά χρόνια στους Πλατύποδες και μου έχει πει τι παίζει)
Απίστευτη ατυχία. Κρίμα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν είδα το τρίτο ματς από όσο σας διαβάζω , ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΑΛΙ , ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΓΚΛΟΜΠΑΛ.
Γιάνναρε, από ότι είδα, εκτός από το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ, δεν έγινε και κάτι που διέλυσε το παιχνίδι και φυσικά, ούτε το γκολ μπήκε προς το τέλος, ώστε το σφύριγμα να είναι τόσο καταδικαστικό.
Τα δεδομένα, είναι απλά: Η Βοσνία, βγήκε πρώτη σε έναν προκριματικό όμιλο από τον οποίο δεύτεροι ήμασταν εμείς. Σε οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό, θα πήγαινε μπαράζ και εκεί, θα είχε ο Θεός.
Το να μην μπορείς να νικήσεις αυτή τη Νιγηρία, είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίζει πολύ περισσότερο από την απόδοση του διαιτητή.
Νέο σκάνδαλο στην αποστολή της Αγγλίας
![]()
Μοντέλο αποκάλυψε πως ο Λουκ Σο ζήτησε να συνευρεθεί μαζί της ερωτικά υπό την παρουσία και της αδερφής της!
Τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό για την αποστολή της Αγγλίας. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] όπου μένει η αποστολή, ήρθε ένα δημοσίευμα για να βάλει βόμβα στα θεμέλια των "λιονταριών".
Σύμφωνα με την SUN, μοντέλο αποκάλυψε πως ο άσος της Σάουθαμπτον, Λουκ Σο, δεν της ζήτησε απλά να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αλλά ήθελε παρούσα και την αδερφή της!
Το συμβάν έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Ουρουγουάη (η Αγγλία έχασε με 2-1), οπότε καταλαβαίνετε πως το συγκεκριμένο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση στο Νησί.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (22-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-06-14), VALVERDES_7 (22-06-14), vasilis-thrylos7 (22-06-14)
Αίσχος! Αυτά βλέπει ο Μπέινς από τον παγκίτη του και συγχύζεται και η Αγγλία τρώει γκολ μόνο από την πλευρά του...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
celticfrost (22-06-14)
Bookmarks