Ασού - Εκοτό: "Γιατί επιτέθηκα στον Μουκαντζό..."
![]()
Ο Μπενουά Ασού - Εκοτό εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκε στον Μπεντζαμέν Μουκαντζό κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Καμερούν με την Κροατία.
Ο Καμερουνέζος αμυντικός Μπενουά Ασού - Εκοτό, επιτέθηκε στον συμπαίκτη του Μπεντζαμέν Μουκαντζό κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στο Μεξικό με τη σκηνή να κάνει τον γύρο του κόσμου και τον ίδιο να δίνει επιτέλους εξηγήσεις για την κίνησή του.
Ο Μπενουά Ασού - Εκοτό αιφνιδίασε τους πάντες όταν, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης της εθνικής Καμερούν κόντρα στην αντίστοιχη της Κροατίας επιτέθηκε στο συμπατριώτη και συμπαίκτη του Μπεντζαμέν Μουκαντζό, εξηγώντας στην γαλλική εφημερίδα "L'equipe" τα αίτια της κίνησής του.
"Στην αναμέτρηση απέναντι στο Μεξικό ήταν δίπλα μου, προσπάθησε να περάσει δύο αντιπάλους και έχασε τη μπάλα. Του φώναξα και γύρισε και μου είπε συγνώμη και ότι έκανε λάθος. Απέναντι στην Κροατία, έκανε πάλι το ίδιο.
Δεν ήταν το λάθος που με ενόχλησε. Αυτό ενοχλεί όλους. Αλλά όταν του είπα το ίδιο και μου απάντησε: "Άφησε με ήσυχο". Αυτή η φράση με έβγαλε εκτός εαυτού. Δεν μπορώ να ανεχτώ τέτοια αντίδραση. Αλλά το επόμενο πρωινό , δώσαμε τα χέρια Είναι πράγματα που συμβαίνουν στις ομάδες.", δήλωσε ο Μπενουά Ασού - Εκοτό για το επίμαχο περιστατικό.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
VALVERDES_7 (21-06-14)
Αν οι μαύροι (σε όλες τις ομάδες της Αφρικής) δεν ήθελαν μια μπάλα ο καθένας για την πάρτη του, θα ήταν αρκετά διαφορετικός ο χάρτης των μεγάλων δυνάμεων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η έλλειψη ομαδικότητας είναι το χαρακτηριστικό τους και ο χωρίς νόημα, πολλές φορές, εντυπωσιασμός του κόσμου. (η Γκάνα, που τώρα παίζει με την Γερμανία, είναι αρκετά ομαδική, για να πω την αλήθεια και δουλεμένη στον τρόπο παιχνιδιού της.)
Μπόατενγκ λέει, πιέζεται από τον αδερφό του. Χαχαχα, πού είσαι ρε Χίτλερ να δεις τη νατιοναλμανσαφτ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
pirateeeeeee (21-06-14), VALVERDES_7 (21-06-14)
γκανα-ακτη πιστευω ειναι με διαφορα οι καλυτερες ομαδες της αφρικης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βαριεμαι ωρε
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πολύ καλή η Γκάνα. Δυστυχώς οι αφρικανικές ομάδες έχουν το πρόβλημα της πειθαρχίας, αλλιώς θα μπορούσανε να κάνουνε πολλά.
Όσο για το τι λένε οι ξένοι για την Ελλάδα, στα παπάρια μας. Κι εμένα μου την είπαν κάτι Σκωτσέζοι ότι και καλά καταστρέψαμε το άθλημα. Λες και έχουμε στη σύνθεσή μας το Ροναλντίνιο και τον Κακά για να παίζουμε επιθετικά και φαντεζί ποδόσφαιρο. Όταν καταλάβουν ότι τόσο μπορούμε και τόσο παίζουμε, όλα θα είναι καλύτερα. Μέχρι τότε, ας δουν τη φαντεζί Αγγλία του επιθετικού ποδοσφαίρου να σαρώνει.
differance (21-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-06-14)
Πειθει ή οχι, η Αργεντινη εχει 2/2. Τουρνουα ενος μηνα ειναι, δε χρειαζεται να παιξει μπαλαρα για να το παρει. Και η Βραζιλια πριν 12 χρονια ξεκινησε νωχελικα και στο τελος το σηκωσε.
Παντως ο Μεσι τα καθαρισε και τα 2 ματσακια.
Για την Αργεντινή, η άποψή μου είναι ότι μετά την Αγγλία είναι οι χειρότεροι loosers, για τον ίδιο λόγο: Παίχτες έχουν, αλλά ομάδα γιοκ. Μακάρι να διαψευστώ, αν και φαν της Βραζιλίας.
Αδέρφια Μπόατενγκ, ο ένας τραγούδησε τον ύμνο της Γερμανίας κι ο άλλος της Γκάνας...![]()
IERO (21-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-06-14)
panahs7 (21-06-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μουαχαχαχα, πούτσα τα γερμανάκια![]()
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!
ΤΕΖΑ ΟΙ ΦΡΙΤΣΗΔΕΣ!
Μουαχαχαχαχαχαχαχα!
Bookmarks