καλό θα είναι ο Αγκουρέρο να μην τον ξαναδούμε ενδεκαδάτο
Η Αργεντινή υπήρξε ομάδα μόνο όταν την έσπρωχνε είτε ο Βιντέλα είτε ο Μαραδόνα. Ποτέ άλλοτε δεν έδειξε ότι έχει τα φόντα να θεωρηθεί "παραδοσιακή μεγάλη δύναμη" στο ποδόσφαιρο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
καλό θα είναι ο Αγκουρέρο να μην τον ξαναδούμε ενδεκαδάτο
άρχισε να πιέζει μετά το 75 δεν , έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου
sabar77 (21-06-14)
Aντε να τελειώσει να βγάλουν και μερικά δισεκατομμυριάκια οι μπούκηδες.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-06-14)
αρκετοί οι καλοί παίκτες της Αργεντινής , αλλά δεν είναι ομάδα αυτοί
Κρίμα για το Ιραν, ενώ μπορούσε να φτάσει μέχρι και τη νίκη πλήρωσε την ομαδική του οπισθοχώρηση στο 91.
γκόλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ τι θα γίνει με αυτούς θα κερδίζουν στο 90 μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!
Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-06-14)
Τελικά το πούλμαν ξεφούσκωσε έστω και αργά.
Αργεντινάρα πάμε γερά να το σηκώσουμε μέσα στο σπίτι του "εχθρού".![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Έχει σκληρούς κανόνες η ρημάδα η μπάλα, ιδίως το "μοντέρνο ποδόσφαιρο" της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Έτσι η Αργεντινή που "πρέπει" να είναι στα φαβορί νικάει και 2ο ματς χωρίς να παίξει μπάλα. Φυσικά έπαιξαν ρόλο και οι αντίπαλοι που έχουν ενστερνιστεί τους ίδιους αντιποδοσφαιρικούς κανόνες παιγνιδιού. Τι να κάνουμε, αυτό το παιγνίδι ήταν απογοήτευση για μένα.
Γκολαρα ο Μεσι,Αργεντινη κακη,δεν παει πουθενα ετσι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ο Νιόνιος sadi έχει δίκιο κακό πολύ το ματς , πολύ κακό . Μήπως θα πρέπει να περιμένουμε να σπάσει η παράδοση και οι Ευρωπαίοι να το σηκώσουν?
Κοσμά αν μπορείς να το πεις με μία ανάσα αυτό το γκολ που έγραψες , είσαι ότι πρέπει για την Αργεντίνικη τηλεόραση.
differance (21-06-14)
Mα με μια ανάσα το έγραψα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-06-14)
Μάααααααααστα αδικηθηκε λέει το Ιραν , λίγο πιο τυχερό να ήταν θα το σήκωνε κιόλας .
κίτρινη για την σημαία του κόρνερ εδώ γίνεται της πουτάνας , στο μουντιάλ , το γιατί δεν έβαλε την σημαία στην θέση της πειθαρχικό παράπτωμα , διυλιζουμε τον κώνοπα και καταπίνουμε τον ελέφαντα
αν ημουν προπονητης της αργεντινης θα τους εβγαζα ολους και θα αφηνα μονο το μεσι, ετσι κι αλλιως μονος του παιζει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks