10 μαλάκες περιμένουν από τον Μέσι να τα κάνει όλα μόνος του. Αυτοί δε μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά (κοντρόλ, πάσα, κεφαλιά από τα δύο μέτρα προς το τέρμα κλπ).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (22-06-14)
ποπο τραγικη Αργεντινη
Παραλίγο να το σκάσει το γκολάκι το Ιράν![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
την δεδομενη χρονικη στιγμη μονο ετσι μπορουμε και ετσι παιζουμε...και τι να κανει το ερμο το ιραν δηλαδη να παιξει με 11 μπροστα???Θα τελειωσει με σκορ πολο ο αγωνας....αμα δεν θελουν οι ξενοι να μην μας και τους βλεπουν.Και η τακτικη μεσα στο παιχνιδι ειναι.Οσο δικαια κερδιζει μια ομαδα που εχει την υπεροχη και σφυροκοπα την αλλη επιθετικα αλλα τοσο κερδιζει και μια που αντεχει στην πιεση της αλλης και καταφερνει να κρατησει το 0 πισω και να το παρει με 1 γκολ π.χ..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
IERO (21-06-14)
Λίγο ήθελε και θα το ρουφούσαν τα ζώα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ο "νεος Μαραντονα" .....![]()
sabar77 (21-06-14)
δεν μπορώ να καταλάβω , έχει έναν φοβερό στράϊκερ η Αργεντινή τον Λαβέτσι , σαν να μην υπάρχει ο παίκτης αυτός . Αγνοείται προκλητικά
Eπαναλαμβάνω, δεν είναι το πούλμαν του Ιράν αλλά η ανικανότητα της Αργεντινής. Δείτε για παράδειγμα σέντρα ο Γκάγκο. Ο Βασίλης Τοροσίδης μπροστά του μοιάζει Καφού.
σίγουρα δεν είναι ομάδα η Αργεντινή δεν υπάρχει πλάνο ,αυτοσχεδιασμοί και ερασιτεχνισμοί , κρίμα βάλαν έναν μαϊντανό στον πάγκο , και προσπαθούν μόνοι τους
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-06-14)
Ρε το Ιραν ...
Ακου φαβορι η Αργεντινη για το τροπαιο ... χαχαχα
εντάξει το παίζουν βρώμικα οι Ιρανοί , πολύ κλωτσίδι , και βρώμικο παιχνίδι αλλά όταν έχεις Λατίνους απέναντι τότε καλό είναι μια κάποια σεμνότητα διότι όταν βγάλουν το στιλέτο θα ματώσει , δεν θα βγεί έτσι . Εν τω μεταξύ οι Αργεντινοί δείχνουν εξαιρετική απάθεια.
Εχει δικιο ο Κοσμας ... αμα το πιστεψει το Ιραν θα τους το καρφωσει στεγνα
Τι γίνεται ρε;;!! Θέλω να παίξω στοίχημα στο live και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Μαμιέται κι η Αργεντινή κι όλα τα φαβορί!![]()
Bookmarks