θα γουσταρα να περασει η ονδουρα![]()
1-1 στα γρήγορα η Μπορχομάδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
θα γουσταρα να περασει η ονδουρα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δε θα σου γίνει το χατίρι Ηλία, οι Μπορχοβιανοί πέτυχαν μεγάλη νίκη γυρνώντας το σκορ και τώρα θα παλέψουν για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βρε Ηλία: Μπορείς να υπολογίζεις σε ομάδα που έχει σήμα το "Η";;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (21-06-14)
Απίστευτο Μουντιάλ. Ένα από τα καλύτερα της ιστορίας όπως γράφουν όλοι. Δεν ήμουν σπίτι -δυστυχώς- κι έχασα ξανά ματσάρα. Πήρα σβάρνα το ιντερνέτι για να βρω το ματς της Γαλλίας, ούτε μέχρι αύριο δε μπορώ να περιμένω απ' αυτά που ακούω...
Rena (21-06-14)
Νομίζω ήμουνα ξεκάθαρος στο ότι στην επόμενη φάση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί μαζί με την Κολομβία η Ακτή.
Τώρα επειδή η Κολομβία είναι αδιάφορη ναι λογικά θα το πάρει η Ιαπωνία το ματς. Σιγά μην κάτσουν να ξεσκιστούν οι Κολομβιανοί ενώ παίζουν μετά από λίγες μέρες στους 16.
Οσον αφορά εμάς, η εικόνα μας αλλά και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα υποδηλώνει ότι θα χάσουμε εύκολα κιόλας από την Ακτή.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (21-06-14)
Η Αγγλία δεν παύει να είναι η ποδοσφαιρομάνα, με ένα παγκόσμιο τίτλο και ένα μικρό τελικό με μια τρομερή ομάδα το 1990. Στα προημιτελικά έχει βγει 6 φορές.
Και άμα είναι να το παίρνουμε με τους τίτλους μόνο για συγκρίσεις... στο Ευρωπαικό στερέωμα "Το καφενείο η Ελλάς" είναι ανώτερο από την Αγγλία η οποία δεν έχει τίτλο.
Η Αγγλία απλά είναι ένα από τα ιερά τέρατα στην Ευρώπη μαζί με την Γερμανία, την Ιταλία, την Γαλλία και την Ολλανδία. Ολες στο ίδιο καζάνι βράζουν.
dimace (21-06-14)
Αναλογα τι θεωρει ο καθενας οτι σημαινει βαρυα φανελα. Για μενα π.χ ειναι ομαδες που μολις στρωσουν μια αξιοπρεπη ομαδουλα θα φτυσεις το γαλα της μανας σου να τις νικησεις η να τις αποκλίσεις και τετοιες απο εθνικες ειναι κατα σειρα Ιταλια, Βραζιλια, Γερμανια και καμια αλλη
BrazHlias (21-06-14)
Οταν ρώτησαν τον επόπτη του 1966 γιατί μέτρησε το τέρμα υπέρ των Αγγλων αυτός απάντησε μονολεκτικά "Στάλινγκραντ"
Κατά μια έννοια, αυτό και αν είναι ιστορία...
Ιστορία επίσης είναι και το μπουκοτάζ των παγκοσμίων κυπέλλων.
Ιστορία ακόμη είναι ότι έχει παίξει σε έναν παραπάνω ημιτελικό από ότι οι ΗΠΑ, Ν. Κορέα, Χιλή, Κροατία...
πολλές φούτσες ρίχνει η γαλλία, να δούμε αν θα συνεχίσει ή θα αποκλειστεί αμέσως στα νοκ-αουτ όπως έχουμε δει με πολλές ομάδες στο παρελθόν.
αργεντινή τώρα στο 29 0-0
Για να δούμε εάν θα καμφθεί το Περσικό Πούλμαν.
Σιγά το πούλμαν. Ένα σωρό φάσεις έχει κάνει η Αργεντινή αλλά δε μπορεί να βρει στόχο με τίποτα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο το πραγμα!
Τραγική και αθλιότατη η Αργεντινή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (21-06-14)
Bookmarks