Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλ!!! Ναι ρε πούστη, ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!
αμα δεν ηταν ο μπεναλιο θα ειχε γινει ρεκορ γκολ μουντιαλ σημερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλ!!! Ναι ρε πούστη, ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μπηκαν οι ελβετοι να το κτυπησουν το ματς στα ισια που πατε καραμετροι τραγια. πολυ καλα χαφ οι γαλλοι καλο τους εκανε που λειπει ο ριμπερι γιναν λιγοτερο προβλεψιμοι. Για πολυ μακρυα δε τους βλεπω παντως
5-1 μείωσαν οι Ελβετοί που απλά προσπάθησαν να κρατήσουν τα προσχήματα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλ!!! Μουαχαχα! Πάμε για τη μεγάλη ανατροπή!!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε σεις τι γίνεται; 2-5 καθώς οι Γάλλοι το ψιλοπαρατήσανε το ματσάκι
Εξαιρετικη Γαλλια και αποτελεσματικοτατη. Λετε να κανει την εκπληξη;
Για την Κοστα Ρικα ο,τι και να πει κανεις θα ειναι λιγο. Αν κερδισει και την Αγγλια, θα μιλαμε για τον απολυτο θριαμβο του αουτσαιντερ εναντιον ολων των φαβορι.
πρωτη φορα βλεπω μπαζερ γκολ![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Παιγνίδι από άλλες εποχές. Πρίν το 1990. Το ποδόσφαιρο που πολλοί λένε ότι ήταν κακό γιατί δεν είχε συστήματα και δεν ξέρω τι άλλο.
Ομάδες που έπαιζαν απλά για να βάλουν περισσότερα γκολ από την άλλη. Δηλαδή έπαιζαν μπαλίτσα.
Το χάρηκα βασικά το ματσάκι αυτό. Τελευταίες αγχωτικές πνοές του ποδοσφαίρου πριν το fucking fifa football της σκοπιμότητας και της αηδίας επικρατήσει πλήρως.
kwtsios (21-06-14)
ο μαλακας ο διαιτητης το σφυριξε δεν μετρησε![]()
—John Lennon
Ακόμα και το γκολ που δε μέτρησε (όπως το στημένο της Βραζιλίας στο μουντιάλ της Αργεντινής) δίνει το δικό του "τόνο" σε αυτό το ματς.
Εναλλάξ το πάει η Γαλλία. Ενα Μουντιάλ που σαρώνει και ένα που ξεφτιλίζεται. Τώρα έχει σειρά να πάει πολύ ψηλά, όπως το 1998 και το 2006.
Τρομερό άξονα οι φραντσέζοι με στόπερ που στραγγαλίζουν, Πογκμπά στα χαφ και τον σεντερφορά Μπενζεμά μπροστά. Η έλλειψη φιρμάτων εξτρέμ δεν τους επηρεάζει καθόλου και δικαιώνομαι όταν φωνάζω ότι τα παλιάς κοπής εξτρέμ είναι άχρηστα στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.
vouke7 (20-06-14)
Καλά, τα λόγια είναι περιττά.. Παρακολουθούμε ένα σούπερ τουρνουά, ίσως το καλύτερο ever!
Πολύ δυνατή η Γαλλία. Θέλω πάντα δείγμα τουλάχιστον 2 αγώνων πριν πω άποψη. Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, η Γαλλία δείχνει όμορφα πράγματα και πιστεύω ότι θα προχωρήσειι αρκετά.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Δηλαδή είτε η Ονδούρα (που μόλις σκόραρε) είτε το Εκουαδόρ νικήσει, οι Ελβετοί δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ άνετα μετά την πεντάρα.
Bookmarks