ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-06-14)
Πηραμε ενα Χ, οποτε δε θα παμε τελειως απατοι. Πολυ δυσκολο να κερδισουμε την Ακτη, αλλα ενα ματς ειναι, ποτε δεν ξερεις...
Χωρις Κατσουρανη μπορει να δουμε και καποιον αλλο παιχτη να τρεχει στο κεντρο.
Καληνυχτα σε ολους!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-06-14)
λεει θελουμε νικη επι της ακτης και να μην κερδισουν οι ιαπωνες?Αυτοι γιατι?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γιατί έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων... (-3 εμείς, -1 αυτοί)
Λογικά ο Ρούνεϋ είναι κάποιου χαμηλότερου επιπέδου και ανέχεται αυτήν την κριτική.
Πιθανώς, βέβαια, να οφείλεται στο ότι οι Άγγλοι, δεν σηκώσανε και ποτέ euro...
Μεταξύ μας, τώρα: Αν κάποιος πρέπει να κόψει το καφενείο, είναι οι παίκτες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τουίτς. Δάκρυσα απ' το γέλιο...
Καφενές δεν είναι ακριβώς... Μπάλα δεν ξέρουν. Πάντως προσπαθούν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να κλέψουν κάποιο αποτέλεσμα. Το κακό είναι πως δεν έχουμε μπροστά κάποιον να βάλει το τόπι στο πλεχτό, σε κάποια, τραβηγμένη απ' τα μαλλιά, αντεπίθεση.
Πάω για νάνι, γιατί αύριο έχω μέρα του θανατά. Άντε να κοιμηθείς κι εσύ, γιατί πρώτα έρχεται το κασέρι και μετά όλα τ' άλλα...
voskos_7 (20-06-14)
Όπως, π.χ. το μάγκωμα στη φάκα...
Ορισμένες παρατηρήσεις
1ον Το πιο πιθανό είναι η Ιαπωνία να κερδίσει τους αδιάφορους Κολομβιανούς.
2ον Ακόμα και να κοιμηθεί ο Θεός και να κερδίσουμε τους Αφρικανούς, δεν παίζει να κερδίσουμε με 3 γκολ παραπάνω από τους Ιάπωνες. Ακόμα και εάν η Ακτή μείνει με 7 παίκτες κατά την διάρκεια του ματς...
3ον Κινδυνεύουμε για 2ο μουντιάλ από τα 3 που έχουμε πάρει μέρος, να μείνουμε χωρίς γκολ...
4ον Κολομβία μαζί με Ακτή είναι ήδη στην επόμενη φάση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Φυσικά και οι δυο αυτές ομάδες δεν εντυπωσίασαν και η επόμενη φάση είναι το ταβάνι τους.
* Κανένα παράπονο από τους διεθνείς όπως έχω ξαναπεί. Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν. Σιγά μην κατηγορηθούν και για εθνική προδοσία..
** Το ματς με την Ακτή όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι το κύκνειο άσμα για τους Κατσουράνη-Καραγκούνη. Ανεξαρτήτως του τι έγινε, αυτοί οι 2 παίκτες υπηρέτησαν και με το παραπάνω την Εθνική Ομάδα. Συγκλονιστικός ο πρώτος το 2004, ενώ ο δεύτερος αποτελεί τον πιο πιστό στρατιώτη της Εθνικής Ομάδας εδώ και 10 χρόνια. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, αυτοί οι δύο παίκτες πρέπει να τιμηθούν για την προσφορά τους.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sabar77 (20-06-14)
από αρθρο της Φίφα. Οι Ελληνες έπαιξαν καλύτερα με 10 παίχτες παρά με 11
καθίκι κατσουράνη μόνο για την πάρτη σου...
Νοστάλγησα Χαριστέα. Τουλάχιστον μια κεφαλιά θα την έπιανε...
μιλάμε για τσάρτερ ευτυχησμένο..Ήταν ένας Άγγλος, ένας Ισπανός κι ένας Έλληνας σε ένα αεροπλάνο για Βραζιλία. Κακώς. #wc14gr
— OutsideTheBox (@HttaThita) June 19, 2014
Ο μικρότερος αδερφός των Γιάγια και Κόλο Τουρέ, έχασε τη ζωή του. Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση τα δύο αδέρφια, που βρίσκονται στη Βραζιλία για το Μουντιάλ, ενώ ακολουθεί ο αγώνας με την Ελλάδα.
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια Τουρέ. Ο μικρότερος αδερφός των Γιάγια και Κόλο, Ογιαλά Ιμπραχίμ, έχασε τη ζωή του, δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια. Ο άτυχος νέος, που ήταν 28 ετών και βρισκόταν στο Μάντσεστερ, αγωνιζόταν σε ομάδα του Λιβάνου.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού, η οποία μεταφέρει την οδύνη, αλλά και τα συλλυπητήρια όλων των μελών της αποστολής που βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παραμένει άγνωστο αν τα δύο αδέρφια θα αναχωρήσουν από τη Βραζιλία για να βρεθούν στο πλευρό της οικογένειάς τους και να δώσουν το «παρών» στην κηδεία.
Ασφαλώς για αμφότερους ο αγώνας της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ελλάδα την προσεχή Τρίτη, όσο σημαντικός κι αν είναι, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Ο Ιμπραχίμ Τουρέ, που αγωνιζόταν σαν επιθετικός, άρχισε την καριέρα του στην Ασίκ Μιμόσας του Αμπιτζάν και το 2003 μετακόμισε στην Ουκρανία και τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Τη σεζόν 2006/07 έπαιξε στη γαλλική Νις, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Συρία, Αίγυπτο και Λίβανο.
Μεγάλο κρίμα...
Άσχετο μεν, αλλά αυτόνανε, τον είχαν προτείνει και σε εμάς...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-06-14)
Κανω υπομονη να παει 4 να δω την Ελλαδαρα ναουμε!!!
θα παραγγειλω και σουβλακια,θα πιω και τις μπυρες μου,πρεπει να γιορτασω την αποβολη του Κατσουκλανη και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ του ματς με την Εθνικη!!!
Να ειναι καλα αυτος ο ρεφερι!
VALVERDES_7 (21-06-14)
voskos_7 (20-06-14)
Κοιτάμε το παιχνίδι της Ιαπωνίας μόνο από τη δική μας σκοπιά και επιφανειακά το βλέπουμε έτσι όπως το λες, ότι δηλαδή οι Κολομβιανοί θα είναι αδιάφοροι, οι Ιάπωνες κερδίζουν και περνάνε. Καμία σχέση όμως! Στην πραγματικότητα αν τα βάλεις κάτω και η Ιαπωνία "αδιάφορη" θα είναι, καθώς έχει ελάχιστες ελπίδες πλέον να προκριθεί (όπως το ακούς), αφού το μόνο ρεαλιστικό σκορ που θέλει απ' το δικό μας παιχνίδι για να κυνηγήσει τη νίκη είναι +2 της Ελλάδας (πχ 2-0, 3-1 κτλ). Γιατί;
Γιατί κατ' αρχήν ξεκινάμε ότι μαζί με τη δική της νίκη, θέλει και δική μας, δεν της κάνει ούτε η ισοπαλία μας γιατί περνάνε οι Ιβοριανοί. Με +3 στο σκορ περνάμε εμείς (εκτός αν κερδίσουν αυτοί με +2) και το 1-0 για εμάς δεν πρόκειται να έρθει ΠΟΤΕ και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ! Γιατί απλά βγαίνουμε και οι 2 χαμένοι και περνάει η Ιαπωνία, οπότε και να προηγούμαστε 1-0 μέχρι το τέλος, θα ψάχνουμε 2 γκολ, θα στο βάλουν οι Ιβοριανοί για να περάσουν, ενώ αν είναι 0-0 δεν πρόκειται να ψάχνουμε γκολ στο τέλος.
Άρα λοιπόν, για να περάσει η Ιαπωνία, πρέπει να κερδίσει αυτή, πράγμα που δε το πιστεύω γιατί παικτικά δεν έχει τις ικανότητες να κερδίσει ακόμη και την αδιάφορη Κολομβία και ταυτόχρονα να κερδίσουμε εμείς ακριβώς με 2 γκολ διαφορά την Ακτή. Τους βλέπεις να το πιστεύουν;
Bookmarks