Βγήκε ο κατσουράνης και είδαμε άσπρη μέρα.
Βγήκε ο κατσουράνης και είδαμε άσπρη μέρα.
8PYLOS (20-06-14)
Ο μόνος που δεν κατάλαβε ότι ο Κατσουράνης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αμυνθεί απέναντι σε παίκτες με τόση ταχύτητα ήταν ο Σάντος... Και οι 2 κίτρινες σε φάουλ από πίσω, σε παίκτες που του έφυγαν στο σπριντ... Τουλάχιστον δεν θα τον δούμε στο τελευταίο παιχνίδι! (Μ@λ@κιστήρι, είχες το τέλος που σου άξιζε από την Εθνική...)
Έβγαλε πάθος η ομάδα στα 5 λεπτά μετά την αποβολή. Αλλά το κακό είναι ότι μένουν 45 λεπτά ακόμα..
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ο καραγκουνης θα μας σωσει σημερα.Θα τελειωσει το σπρει του διαιτητη και θα παρει και πεναλτι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
8PYLOS (20-06-14), metro (20-06-14), panahs7 (20-06-14), Rena (20-06-14), vasilis-thrylos7 (20-06-14)
panahs7 (20-06-14)
sadi (20-06-14)
Εδω χαριστεας χρειαζονταν να πιανει τις κεφαλιες,αλλα δινει διαλεξη υψηλου επιπεδου στο χαρβαρντ.![]()
voskos_7 (20-06-14)
Αν πω καθυστερημένο τον Κατσούρ, προσβάλλω τα άτομα με πνευματική ιδιαιτερότητα. Ο τύπος είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του μαλάκα, του αντιεπαγγελματία, του εντελώς άχρηστου. Καλύτερα που βγήκε και να πάει στο διάολο να ησυχάσουμε. Έχει κάνει μπουρδέλο την εθνική, τώρα την έστησε στο τοίχο. Ακόμη πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος είναι εμετικός και άσχετος με το παιχνίδι. Όχι, βέβαια, πως εμείς είμαστε καλύτεροι. Οϋτε 3 μπαλιές δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε... Ο Θεός βοηθός!
γραφει ο αλλος στο φειςμπουκ
Ο Μήτρογλου έμαθε πως γράφουν για κράνη και έκανε τον τραυματία για να βγει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
panahs7 (20-06-14)
panahs7 (20-06-14)
ΜΠΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
—John Lennon
αφου δεν βαζουμε τα κανονικα αρχιζουμε αυτα μπας και βαλουμε κανα στραβο![]()
—John Lennon
Σαμαρού, κατ' ευθείαν απόγονος του Πελέ αγόρι μου; Χαχαχα!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Στο πρόσωπο του Κατσουράνη, όπως και του Χαριστέα, μπορεί να δει κανείς την νοοτροπία "Σου κάνω ένα καλό, από το οποίο οφελημένος, αν το δεις ρεαλιστικά, είμαι μόνο εγώ και σε πηδάω εφ' όρου ζωής, χωρίς να έχεις κανένα δικαίωμα, έστω και να σκεφτείς να μην σου αρέσει".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks