BrazHlias (19-06-14), captain-cook (19-06-14), consigliere (19-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-06-14)
Αγαπάμε Ουρουγουάη...
Ακατάλληλο για ανηλίκους...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
BrazHlias (19-06-14), captain-cook (19-06-14), consigliere (19-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-06-14)
panahs7 (19-06-14)
Τι έγινε ρε παιδιά; 10 πόστ κάθε λεπτό κάναμε και μετά την κοπελιά που έβαλα γιατί παγώσαμε;![]()
Ήμουν κάπως απαισιόδοξος, όμως, τώρα, βλέποντας τη σύνθεση της εθνικής, έχω πάρει τα πάνω μου. Μήτρογλας μπροστά, Φέτφα δεξιά, ο Κατσούρ, που λέει και η Μαργαρίτα, να έλειπε, θα ήμασταν καλά. Πρόβλεψή μου: Νίκη με 2 γκολάκια! (οι Ιάπωνες δεν υπάρχουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μπορούμε!)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
Φέτφα , Μήτρο ξεκινάνε καλώς έπραξε ο κόουτς
Βάλε τώρα και καμιά Γιαπωνέζα να φύγουμε όλοι για νούρου μασάζ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-06-14), panahs7 (19-06-14)
Πολύ σωστή παρατήρηση απ' τον ΑΡΔ της Νέριτ. Πρέπει να περιμένουμε και να ρίχνουμε το ρυθμό γιατί υπερέχουν σε ταχύτητα και να τους χτυπήσουμε κυρίως ψηλά που έχουν αδυναμία. Σε κάθε στημένο θα πρέπει να γεμίζει η περιοχή τους με τους ψηλούς μας...
consigliere (19-06-14)
απίστευτη γυναίκα η λατίνα αν είναι σωστή η φωτό , για Καταουράνη συμφωνώ και εγώ δεν έπρεπε να παίξει αλλά να δούμε
Σουάρες=ο καλύτερος επιθετικός αυτήν την στιγμή.
Αν θα έχει διάρκεια στο μέλλον τότε θα είναι ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μου φαίνεται δεν ξέρεις την Τζέσικα Μιτσιμπάτα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
voskos_7 (19-06-14)
differance (19-06-14), Rena (19-06-14)
Ευχαρίστως αλλά δεν έχω φέισμπουκ, δεν το ξέρω
differance (19-06-14)
Bookmarks