sadi (19-06-14)
Τι Μουντιάλ είν' αυτό?!?!? ΦΟΒΕΡΟ!!!
Έχουμε δει μέχρι τώρα εκπληκτικά παιχνίδια! Σε απίστευτα γήπεδα, που πάντα είναι γεμάτα! Παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητες, με ανατροπές, με γκολ σε κάθε ματς.. Απίστευτο τουρνουά γίνεται!!
[Το Κόστα Ρίκα - Ουρουγουάη δεν το είδα. Είναι τόσο καλοί οι συμπατριώτες του Κάμπελ που νίκησαν με 3-1 αυτήν την ομαδάρα?]
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
sadi (19-06-14)
η αγγλια πως να περασει?Το πολυ να παρει 3 βαθμους και στην ισοβαθμια με ιταλους και ουρουγουανους θα χανει απο τα μεταξυ τους ματς ετσι δεν ειναι?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
Τζιώλης σχολιάζει εθνική το ληχθέν ματς
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (19-06-14)
Και στα δικά μας οι λεύτερες...![]()
kwtsios (19-06-14)
Ημαρτον πια με τον κατσουρανη. ΗΜΑΡΤΟΝ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
8PYLOS (19-06-14)
Αντε καλη επιτυχια να εχουμε.
Ελπιζω μονο να παιξουν ποδοσφαιρο και οχι τα μηλα,στοχευοντας ο ενας το κεφαλι του αλλου.![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sadi (19-06-14)
Rena (19-06-14)
Ευτυχως που παω για υπνο κ δε θα το ζησω!
sadi (19-06-14)
Faithful (19-06-14)
4-3-3 φουλ επιθεση στα σεντονια
sadi (19-06-14)
Bookmarks