Ε μα.Οσο και να συμπαθω την Ουρουγαη το αξιζε να το φαει.Τοση ωρα τους εχουν στριμωξει στο τερμα τους οι Αγγλοι και ιδιως ο Ρουνει -γου ρουνει αξιζε το γκολ, με τις ασιστ και τις προσπαθειες για γκολ που ειχε κανει.
Άτιμο πράγμα ο νόμος του ποδοσφαίρου και τους Ουρουγουανούς τους έχει περιχύσει κρύος ιδρώτας τώρα. Το μομέντουμ του αγώνα ευνοεί τους Αγγλους και να δουμε αν θα το εκμεταλλευτούν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Της ποπης γίνεται.
Οι Ουρουγουάη να παρακαλάει να φάει Υόρκη γκολ και οι Άγγλοι να μην μπορούν είναι το παιχνίδι...
Αίμα και άμμος όπως έγραψε ο σερ.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γκολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλ λλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ ρε πούστη
Δρακουλίνια-Αγγλίνια 2-1
Ωραιος ο Σουαρες.Πραγματικα θεαματικος.Τοση ωρα κυνηγουσαν το κεφαλι του Καβανι και τελικα τους εσωσε ο μικρος.
Bye bye England...
Οι Λατίνοι παίζουν στην ήπειρό τους και οι "μικρές" τους ομάδες ξεσαλώνουν. Ουρουγουάη , Χιλή στην κεφαλή της κούρσας, ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις, ακόμα κι αν γνωρίζεις πως με καποιον τρόπο δε θα φτάσουν πολύ μακριά.
Rena (19-06-14)
Ωχ τον ματιασαμε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
το γκολ είναι οφ σαίντ μάλλον για άλλη μια φορά στο μουντιάλ η διαιτησία γαμιέται
Σαν την Ελλάδα παίζουν ρε ζαμοτο.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
Διαβάζω ο Κριστιάνο αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο, μάλλον τέλος το Μουντιάλ ενώ υπάρχουν φόβοι και για την καριέρα του!
Ασχημο πράγμα τα γόνατα, έχουν τελειώσει τεράστιους παίκτες, από Βαν Μπάστεν μέχρι Ρονάλντο (τον κανονικό, τον χοντρέα, τον ποδοσφαιριστή)
Κρίμα θα είναι παντως , λίγοι έχουν μείνει για να μην πονανε τα μάτια μας. Από την άλλη προτιμώ το ταλέντο να "απλώνεται" σε περισσότερους παίκτες παρά 2-3 να μονοπωλούν το ενδιαφέρον
Bookmarks