Μια και μιλάμε για τότε ο Χόρχε είχε , έναν δίπλα του στην τότε Εθνική , Κουντιέρες η Κασέρες δεν μπορώ να θυμηθώ , Σάκη δεν ξέρω αν τον θυμάσε η πιο απαλή φαλτσέτα στην Τρούμπα , έπαιρνε χρόνο να καταλάβεις ότι σε είχε σφάξει , για τέτοιο χέρι.
Βάλε ένα γκολάκι ακόμα ρε τσελέστε
sadi (19-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
Τέτοια γκέι ομάδα να πάει άκλαφτη, το κέρατό μου;Σταματώ να βλέπω Μουντιάλ!
![]()
voskos_7 (19-06-14)
Ρε γουελμπεκ βγες μονος σου ρε παπαρα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι χάνουν οι μαλάκες? Βάλτε 2 ακόμα γκολ ρεεεεεεεεε
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ρε Γουέλπεκ ρε παιδάκι μου να του κόψεις την μπαλα επειδή είσαι φονιάς παει στο διάολο , αλλα επειδή είσαι στα χάλια σου τι ναπω
Δε θελει να βγει ο Περειρα.Που ειναι ο Τζαβελλας να του πει καμια κουβεντα να σηκωθει να φυγει.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
sadi (19-06-14)
Rena (19-06-14)
Θέλω να πάω μπροστά στη μάπα των φλωρόπουστων και να φωνάξω: ΛΟΥΖΕΕΕΕΡΣ! ΛΟΥΥΥΖΕΕΕΕΕΕΡΣΣΣΣ!!![]()
Εγω θυμαμαι ενα τραγουδι οσο τους βλεπω "Steve gerrard gerrard he fell on his fucking ass...."![]()
panahs7 (19-06-14)
Eνδιαφέρον παιγνίδι πάντως, δύναμη, ευκαιρίες και πάθος από τις ομάδες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει τον κεντρικο αμυντικό της Αθλετικο Μαδρίτης τον Γκοντίν αν θέλει να τελειώσει με 11 η Ουρουγουάη
1-1 o γ'Ρούνει...
Ρε εβαλαν γκολ οι λουζερς και τωρα στο καπακι να φανε ενα 2ο να στρωσουν χαρακτηρα !
A-χα! Πλησιάζουμε στο over![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (19-06-14)
γαμώτο ισοφάριση της πουτάνας . Ομιλος φωτιά ρε παιδί μου
1-1 το ματσάκι και για τα επόμενα 15 λεπτά θα γίνει της κακιάς εκδιδόμενης. Νομίζω θα βγει η δύναμη και των δύο ομάδων στο γήπεδο και θα δούμε και λίγο από ράγκμπι.
Οι Ουρουγουανοί έχασαν τις ευκαιρίες τους να "κλειδώσουν" το ματσάκι και τώρα μπορεί να το πληρώσουν ακριβά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kwtsios (19-06-14)
Bookmarks