Η Αφρική παράγει κορμιά, αν παρήγαγε και μυαλά, θα μας είχε πάρει ο διάολος...
Πού να του έλειπε και η πείρα τι θα έκανε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δύο παίχτες του Καμερούν βγαίνουν μόνοι τους στην επίθεση και μπερδεύονται μεταξύ τους, ο άλλος ο τρίτος πάει και τρώει κόκκινη, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το άθροισμα των IQ όλων των παιχτών την ενδεκάδας είναι μικρότερο από της μύγας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (19-06-14)
Λαθος επιλογη εκανες ρε μαγκα Τερ-Στεγκεν. Θα σε τελειωσει ο Χιλιανος στο Καμπ Νου.
γκολαρα...ο ιτανζ βγηκε να μαζεψει βρουβες![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φοβερος παιχτης ο Ιβαν.. Μεγαλη λατρεια απο τις μερες του στο Βεστφαλεν.
Πολυ ωραια και δεμενη ομαδα οι κροατες.
Να δεις, που θα τους βλέπει ο Ροζέ Μιλλά και θα έχει ξεκινήσει προετοιμασία...
Παλαιμαχοι χωρις επιστροφη οι του Καμερουν.
Ολόκληρη Αφρική, με παίκτες σε όποιο γήπεδο έχει παραλληλόγραμμο σχήμα στο τέρμα και υπάρχι μόνο μία ακτή Ελεφαντοστού, να τους κάνει να ελπίζουν σε παρουσία στους 16...
Και 3 σε έναν όμιλο να βάλεις, θα καταφέρουν να αποκλειστούν.
με το καμερουν επρεπε να ειχαμε πεσει...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Δεν θα το έλεγα Ηλία. Γιατί, το να πέσεις 3η αγ. και να χάσεις κιόλας, δεν είναι μία υπόθεση η οποία θα μπορούσε να συζητηθεί με νηφαλιότητα στη χώρα μας...
Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ο Σούκερ, γράφει στο twitter ότι οι Κροάτες είναι αχάριστοι και κότες τρίλυρες, που τώρα, δεν έχουν να πούνε τίποτε και περιμένουν την επόμενη στραβή...
Να δουμε λιγο και το scouting report του ελευθερου Εντουαρντο της Σαχταρ...
panahs7 (19-06-14)
Αυτό που έκανε ο Σονγκ, μέχρι να του κόψουν το τόπι λέει... Απαράδεκτος.
δεν παιρνουμε καναν ολιτς τι φυτρομπεκατσον και μαλακιες...ετσι και αλλιως ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους.![]()
—John Lennon
panahs7 (19-06-14)
θα πλακωθουνε μεταξυ τους στο τελος οι καμερουνεζοι![]()
—John Lennon
Bookmarks