ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
Η μονη ομάδα αν δεν κάνω λάθος που κέρδισε τρία διαδοχικά τουρνουά χαιρετά το τέταρτο.
Το πολύ το τικι τακα τελικά...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
Ειδικά για τον Εζιλ, συμφωνώ πολύ, Γιάνναρε. Και για τον Λαμ. Άλλο Μπάγερν άλλο Εθνική.
Καλή διασκέδαση, φιλαράκι μου!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
kwtsios (19-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
Τι σχέση έχει ρε παιδιά το στυλ παιχνιδιού τους; Μ' αυτό δεν σάρωσαν τα πάντα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο την τελευταία 10ετία, τι άλλαξε; Πολύ απλά επήλθε κορεσμός. Δεν θέλουν πλέον τα παλικάρια (και δε μπορούν λόγω κόπωσης). Είναι μεγάλο πράγμα να διψάς και να προσμένεις για κάτι κι αυτό το έχουν χάσει εδώ και καιρό οι παίκτες της...
Eddiedimitris (18-06-14)
Καλά, όχι πως και η Εθνική που τον έχει, ότι διαπρέπει κιόλας...
Δεν είναι, ούτε να τους λυπηθεί κανείς, αλλά πολύ περισσότερο, ούτε να πει "Είδατε, σας τα έλεγα ότι με αυτή τη μπάλα, δεν θα κάνουν τίποτα...":
Αιωνίαν τους η μνήμη, προς το παρόν και μετά, βλέπουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
captain-cook (18-06-14), celticfrost (19-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-06-14), Rena (18-06-14), voskos_7 (18-06-14)
Αφου βρε ο Βραζηλιας ειναι Ελληνας,αρα ευρωπαιος.![]()
voskos_7 (18-06-14)
Γουστάρω να βλέπω ομάδες που έχουν τακτικό πλάνο και έχουν τους παίκτες + τη φυσική κατάσταση για να το εφαρμόσουν πιστά! Γι' αυτόν τον λόγο μου άρεσε πάρα πολύ η Ισπανία που εφάρμοζε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο από το 2008 έως σήμερα και προσέφερε (κατά την ταπεινή μου άποψη) πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές όλ' αυτά τα χρόνια! Και μπράβο τους γι' αυτό!
Γι' αυτό μ' αρέσει πάρα πολύ και αυτή η Χιλή που όντως έχει έναν νέο τρόπο σκέψης για το ποδόσφαιρο: Μηχανάκια που τρέχουν γύρω-γύρω, αλλά με πολύ σαφείς ρόλους. Παιχνίδι σωστό από τα πλάγια, χωρίς "Τσιαντάκηδες". Δύναμη, πάθος, σωστό πρέσινγκ, γρήγορη διάταξη στις αντεπιθέσεις. Μερικοί παίκτες τους είναι πραγματικά εντυπωσιακοί! Μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες τους!
Αυτή η Χιλή είναι δίκαιο που αποκαθήλωσε την τεράστια Ισπανία 2008-2014, μια απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ιστορία του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου!
Και η ζωή συνεχίζεται...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (18-06-14)
Πανο ξεχασες το κασκολ σου΄.![]()
panahs7 (18-06-14)
πολυ ομορφα ολα τα γηπεδα.Ακρως ποδοσφαιρικα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Διάλειμμα ήταν αυτό το Μουντιάλ για την Ισπανία, η οποία είναι η κορυφαία δύναμη του κόσμου στις μικρές ηλικίες και στις ηλικίες 21-23 διαθέτει απίστευτους παίχτες οι οποίοι ήδη συγκαταλέγονται στα κορυφαία ονόματα του κόσμου. Πχ Ντε Χέα, Αλκαντάρα, Κόκε κλπ οι οποίοι θα βγουν μπροστά τώρα και θα ηγηθούν της νέας Ισπανίας. Θα μαζέψουν τα κομμάτια τους και στο Γιούρο 2016 θα είναι ξανά στους κορυφαίους διεκδικητές.
Μετά από 3 συνεχόμενα τρόπαια, λογικό να βγάλει κόπωση και κορεσμό η γενιά αυτή. Κανείς βέβαια δεν περίμενε τόσο βαρύγδουπο πέσιμο και τόσο εμφατικές ήττες.
Και για να μη μιλάμε μόνο για τους ισπανούς, να πως ότι η Χιλή έχει τεράστιες δυνατότητες τις οποίες έδειξε στο ευρωπαϊκό κοινό κόντρα στους γερμανούς στο χειμωνιάτικο φιλικό που δώσανε οι δύο εθνικές ομάδες. Από τότε είχε δώσει το στίγμα της κι όσοι την είδαν κατάλαβαν πως δεν θα κατέβει μόνο για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ. Πιθανώς να φτάσει όσο ψηλά έφτασε η Ουρουγουάη πριν 4 χρόνια. Ολα θα κριθούν στο τεράστιο ντέρμπυ Χιλή-Ολλανδία που θα κρίνει τη πρώτη θέση και το ποιος θα αποφύγει τη Βραζιλία στους 16. Γιατί, όσο κι αν ειρωνεύεστε μερικοί την οικοδέσποινα, είναι ο αντίπαλος που όλοι ανεξαιρέτως θέλουν ν' αποφύγουν.
Η Ολλανδία, αν τρώει δυο γκολ από άμπαλλους ραγκμπίστες, δε βλέπω πως μπορεί να προχωρήσει ψηλά. Αλλωστε αποδείχτηκε απόψε πως η συντριβή επί των ισπανών δεν ήταν μόνο χάρη στις δικές της ικανότητες αλλά και στην ολική αποσύνθεση των ισπανών.
Αυτά και καληνύχτα και να έρθει Χ το ματς του Καμερούν για να βγάλω μεροκάματο.
Νωρίς νωρίς το ρούφηξαν τα δουλάκια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να τους ξεκωλιασουνε ελπιζω![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μαλακία. Έπρεπε να πάρουν τον Κασίγιας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks