Ρε ταβερνιάρη Ντελ Μπόσκε, πιάσε ένα κρασί κι έλα κάτσε να σου πω ένα μυστικό. Αν συνεχίσεις να παίζεις με την άμυνα στη σέντρα, θα κλάψουν οι μανούλες σας. Θα φάτε περισσότερα κι απ' αυτά που σας έριξε η Ολλανδία...
Goaaaal!
![]()
Ρε ταβερνιάρη Ντελ Μπόσκε, πιάσε ένα κρασί κι έλα κάτσε να σου πω ένα μυστικό. Αν συνεχίσεις να παίζεις με την άμυνα στη σέντρα, θα κλάψουν οι μανούλες σας. Θα φάτε περισσότερα κι απ' αυτά που σας έριξε η Ολλανδία...
τετοια τραγικη παγκοσμια πρωταθλητρια δεν ξαναθυμαμαι.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
vasilis-thrylos7 (18-06-14)
Ρε παιδια, να ρωτησω κατι. Μπορει να κανω και τραγικο λαθος γιατι τον παικτη δεν τον εχω δει παραπανω απο 5-6 ματς.
Αυτο το ταγαρι ο Ντιεγκο Κοστα θεωρειται ο σουπερ επιθετικος που κανει 32 εκ. λιρες?
Πρεπει να ειναι ο πιο αμπαλος βραζιλιανος επιθετικος που χω δει ποτε μου.
Κατα τ'αλλα, το λεγα να ρισκαρω την Ισπανια στο στοιχημα να μην παρει ουτε βαθμο στο Μουντιαλ μετα την ηττα με την Ολλανδια αλλα δεν μ'ακουσα.
Εγώ αυτή τη Βραζιλία συνολικά τη θεωρώ από τις πιο άμπαλες που έχω δει, ούτως ή άλλως. Περιμένουν όλοι έναν Νεϊμαρ να βγαλει λαγούς από τον πισινό του και απλά κάνουν τσαλίμια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
Μαρλεν Ντολ ελπιζω να ετοιμαζεσαι για το 16ωρο που υποσχεθηκες!
vasilis-thrylos7 (18-06-14)
Ισχυει για τη Βραζιλια. Πολυ μετρα απο τη μεση και μπροστα για τα παλια δεδομενα της. Κατι Παουλινιο, Φρεντ, Γκουσταβο, Τζο ζητημα να ηταν στην 23αδα παλιοτερα.
Και ο Νευμαρ δεν πειθει οτι ειναι ο απολυτος ηγετης-σουπερ σταρ.
Χαχαχαχαχα ότι να ναι!! Αφού δεν έβαλαν κι αυτό...![]()
Σοβαρά τώρα αυτά που χάνουν οι Ισπανοί μπας και τα χάνουνε επίτηδες για να πάνε σπίτια τους;
Εγώ λόγω ηλικίας θυμάμαι τα μουντιάλ που η Εθνική Ισπανίας έτσι κι έπαιζε πανω από 3 ματς (του ομίλου) άρχιζαν οι μουρμούρες στους παίκτες ("κωλοβάσκε", "γαμωϊσπανέ", "παλιοκαταλανέ" κτλ)
μεγαλη απογοητευση ο ντιεγκο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
Είναι λογικό να περιφέρεται η κουβέντα γύρω από το κάζο των Ισπανών, θέλω όμως να σταθώ στην έκπληξη που μου προκάλεσαν οι Χιλιανοί. Με τα περισσότερα από τα "Λατινοαμερικάνικα" κόμπλεξ και λάθη τους ελαχιστοποιημένα και με τσαμπουκά στο γήπεδο δείχνουν ότι μια μικρή ομάδα, χωρίς ιδιαίτερα αστέρια μπορεί να παίξει και μπάλα.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
Όσοι λέτε για Κόστα μην ξεχνάτε ότι δεν έχει ούτε μήνα που τραυματίστηκε. Και λογικά κάηκε εντελώς όταν μπήκε να παίξει στον τελικό του CHL κι έγινε αλλαγή αμέσως. Νομίζω ότι από την επόμενη χρονιά στην Τσέλσι θα επανέλθει στα στάνταρτ του...
sirkostas (18-06-14)
Bookmarks