VALVERDES_7 (18-06-14)
Βλέπω ΩΡΑΙΟ παιχνίδι μεταξύ Βραζιλίας και Μεξικού και χαίρομαι. Το ποιος θα κερδίσει μου είναι αδιάφορο, αφού όπως είπε και μια ψυχή «η Ελλαδάρα και ο Θρύλος να κερδίζουν και οι υπόλοιποι να πάνε να πνιγούν».
*Γερμανία και Άγκελα θα σηκώσουν το κουπόνι. ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ο Ελληνοκαναδογερμανός ήδη σιδερώνει τη Γερμανική σημαία για να την υψώσει στο πρώτο διαθέσιμο «κοντάρι» που θα βρει μπροστά του.![]()
VALVERDES_7 (18-06-14)
Λαγιουν για αντι-Χολεμπας ΧΤΕΣ.
εξαιρετικός πράγματι ο κήπερ του Μέξικο και γενικά με χαμηλούς τόνους η ομάδα των Μεξικανών
Α και κάτι σημαντικό ο ΗΓΕΤΗΣ , ο παικταράς που μας έχει θαμπώσει με την απόδοσή του ο Νέϊμαρ όταν μπήκε στο γήπεδο ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΓΓΑΛΙΑ , όχι σαν το κάθαρμα τον Μέσι .. το είδατε ε ?
πολυ καλη ομαδα το μεξικο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αγαπάμε Μεξικό...
![]()
Δεν τη βλεπω καλα τη βραζιλια. Δυσκοιλια στην αναπτυξη και το γκολ. Που παμε ετσι;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολυ καλος ο Οτσοα.Σιγουρα ειναι αυτος που εχει κρατησει το Μεξικο στο παιχνιδι.
Το Μεξικο θελει τη νικη και δεν παει για ισοπαλια.Δυστυχως εχει κανει πολλα -ριψοκινδυνα-μακρινα σουτ,που τελικα βγηκαν αουτ.Θα προτιμουσα πιο οργανωμενες επιθεσεις,αλλα οταν παιζεις με Βραζιλια ειναι δυσκολο να φτασεις το τερμα.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ας ελπίσουμε , ότι το ματς θα λήξει με αξιοπρέπεια , και δεν θα έχουμε κανα φαλτσο από τα κοράκια
Rena (17-06-14)
Ωπ.Με συγχωρεις τοτε.Δεν το ειδα καθολου το βιντεο και φανταστηκα οτι θα ηταν κατι αντιστοιχο με αυτο που ειχαν δειξει με Ροναλντο.Γενικα δεν ασχολουμαι με το τι κανουν εκτος γηπεδου,για να μην επηρεαζει τον τροπο που βλεπω το παιχνιδι τους.
Η αληθεια ειναι οτι γινεται προσπαθεια σπιλωσης του Μεσι εδω και αρκετο καιρο.Προσπαθουν να χαλασουν την εικονα του καλου παιδιου,λες και εχει καποια σχεση ο χαρακτηρας του με το ποδοσφαιρο που παιζει.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
Κοντά 25 δις έχουν επενδύσει οι Βραζιλιάνοι, Γιάννη, για το ΠΚ, όταν η Γερμανία το 2006, δεν είχε επενδύσει πάνω από 5... Το μοναδικό φάλτσο θα είναι να μην πάρουν το κύπελλο... Και για να ΜΗΝ γίνει αυτό το φάλτσο, θα γίνουν, πιθανώς, άλλα φάλτσα... Έτσι είναι , ΣΗΜΕΡΑ, το τόπι...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
Ποιος εκτελεί τα πέναλτι της Βραζιλίας? Ο Νεϊμάρ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
Ο διαιτητης αν χρειαστει.![]()
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
differance (17-06-14)
Kαι μιας και ο λόγος για τον... διαιτητή
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
Ολα τα λεφτα το πεναλτυ του νειμαρ.
Έχει κατεβάσει ρολά ο Οτσόα...
Bookmarks