estai (17-06-14)
estai (17-06-14)
καλό το ξεμούδιασμα της Μανσάφτ εχθές το βραδάκι , το κακό είναι ότι η Πορτογαλία θα περάσει τόσο το χειρότερο για αυτούς . ΄Οσο ανεβαίνει το επίπεδο τόσο χειρότερα για αυτούς , για άλλη μία φορά η συγκυρία είναι με την Ελλάδα , θα σχολάσουμε νωρίς. Αλλά εμείς εντάξει με τον Κατσουράνη πήγαμε , οι άλλοι με τους Ρονάλτους τους Πέπε , και άλλους , τι να πει κανείς?
Το Βραζιλία - Μεξικό απόψε περιμένω να είναι ωραίο ματσάκι!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
σχετικά με το μάτς της Γερμανίας νομίζω ότι το πέναλτυ στον Γκέτσε δεν είναι , υπάρχουν επαφές και σπρωξίματα και επαφές εκατέρωθεν και ξάπλωμα του παίκτη όταν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να προλάβει την μπάλα . Ετσι το κρίνω , χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος.
Παιδιά τι γνώμη έχετε για το πέναλτυ? διότι εγώ θα ασχοληθώ πολύ με τα κοράκια, ειδικά όταν τα λεφτά μίας τέτοιας διοργάνωσης είναι πάρα πολλά
Σήμερα έχουμε Βραζιλία , ε θα μεγαλουργήσουν τα κοράκια πάλι.
Προσοχή σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση και τον καθηγητή διαιτησίας Βασιλάκη δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
εχω 18 πακετα κλειστα, ασε με να τα ανοιξω ρε γαμημενο.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (17-06-14)
η γερμανία πάντως είναι κλασσική δύναμη και της δίνω πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νίκο ξανάδα το ματς , τώρα επανάληψη διότι χθες ήμουν στην σαλαμίνα και το έβλεπα σε ένα παραλιακό μαγαζί , με πολύ κουβέντα με φίλους . Τώρα που το ξανάδα εγώ δεν δέχομαι αλλά έχω , την αμφιβολία . αλλά ξαναβλέποντας το ματς , είδα κάτι που το έχασα σαν φάση . Την φάση που ζητάνε οι Πορτογάλοι πέναλτυ , από τις δύο κάμερες δεν έχω άποψη , αν ο Γερμανός έχει επαφή τότε είναι , εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει επαφή .
Μουνόπανα Βραζιλιάνοι έχω αρχίσει να τους σιχαίνομαι !!!! τι βρήκαν οι Κατίνες να σχολιάσουν.
Τώρα ακούω μία τοποθέτηση του Αλέκου Θεοφιλόπουλου , άνθρωπος της ΕΡΤ , δεν είναι από αυτούς που θεωρώ καλούς , αλλά και ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω επαγγελματίες .
Ομως πριν λίγο του έβαλα το καπέλο , είναι πολύ πολύ σπαθί η εξήγηση που κάνει , πολύ έντιμα.
Κρίνοντας την φάση Μέσι με το παιδί , είπε του πήρα μία συνέντευξη το 2006 , το 2010 τον περίμενα είπε στην έξοδο του, ήρθε με την φρουρά του , του μίλησα σταμάτησε , του είπα έχω ανηψιό 10 ετών , και θέλω μία φανέλα , αμέσως έστειλε έναν από την φρουρά του , και μου έφερε μία φανέλα που την υπέγραψε . Τελειώνοντας ο Αλέξανδρος είπε κάτι φοβερό , και αληθές κατά την άποψή μου .
το σταρ σύστεμ καλά κρατεί , οι Βραζιλιάνοι θέλουν ίνδαλμα τον Ναιμαρ, στην συνέχεια σχολίασαν οι της κρατικής τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα (ανάλογες ζούμε εμείς). Γενικά η Αργεντινή θα πω εγώ είναι πολύ αξιοπρεπής πατρίδα , έχει ρίξει πολλά χαστούκια στους παγκόσμιους ληστές , άρα και χώρα παρίας.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΕ
Αυτό το καραγκιοζιλίκι με το δήθεν σκηνικό παιδάκια στον χώρο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών , διαιτητών , ανθρώπων που βγαίνουν να δώσουν μία μάχη ζωής και θανάτου (ποιός κρίνεται στην εργασία του από την επαγγελματική παρουσία , σε δύο εργασιακές ώρες όπου το λάθος απλά δεν είναι ανεκτό) , και τα παιδάκια ακολουθούν και πρέπει οι παίκτες να είναι και κλόουν πρέπει να σταματήσει.
Μαραντόνα: "Η Αργεντινή που είδα δεν μπορεί να το πάρει"
![]()
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την πορεία της εθνικής Αργεντινής παρά τη νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου κόντρα στην Βοσνία.
Μπορεί η εθνική Αργεντινής να νίκησε στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ την Βοσνία, ωστόσο, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε ποτέ η χώρα Ντιέγκο Μαραντόνα δεν πείστηκε από την εμφάνιση της "αλμπισελέστε", τονίζοντας πως πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω προκειμένου να κερδίσει την διοργάνωση.
"Η Αργεντινή έτσι όπως την είδα απέναντι στην Βοσνία δεν κάνει για να είναι πρωταθλήτρια κόσμου. Θα ήθελα να έλεγα ότι θα κερδίσει το Μουντιάλ. Έχει δυνατότητες.
Αλλά δυνατότητες για να καταφέρουν το ίδιο έχουν επίσης η Βραζιλία, η Γερμανία και η Ολλανδία. Μακάρι ο Λιονέλ Μέσι να μας βοηθήσει να φτάσουμε μακριά. Άλλα δεν μπορούμε να του ζητούμε να κάνει τα πάντα. Δεν μπορεί να του ζητούμε να κερδίζει μόνος του, τον αντίπαλο.", δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα εμφανώς απογοητευμένος από την απόδοση της εθνικής Αργεντινής κόντρα στην Βοσνία.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
παιζει ο μελιτζανης ρε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Πόσο βλάκας είσαι ρε Βερτόχεν;
να το χεις παιξει ασο ημιχρονο ασσο τελικο και να κανει τετοιο πεναλτι αλα χολεβας ο βερτμαλακας![]()
—John Lennon
Παίζει και κερδίζει....
Ο μελιτζάνας
εν το μεταξυ ο παπαρας ο σπικερ λεει το ματς θυμιζει πορτογαλια-ελλαδα 2004....![]()
—John Lennon
Bookmarks