το κανω εδω 2-3 εβδομαδες.δινει 5 φακελακια καθε μερα.αν τελειωσεις καποια ομαδα σου δινει εξτρα φακελλακι.
με τις ανταλλαγες τελειωνεις ευκολα ομαδα.επισης κυκλοφορουν δωρεαν κωδικοι οπως:
FIFA-PANINI-PACK
FREE-PACK-2014
WORLDS-CUP
COCA-COLA
OPEN-HAPPINESS
COKE-REWARDS
IGOT-IGOT-NEED
FREE-FIFA-STICKERS
τους πληκτρολογεις και παιρνεις φακελλακι.
για τις ανταλλαγες θα κανεις το request και αυτοματα το συστημα θα ψαξει και θα ταιριαξει
τα αυτοκολλητα και θα σου τα δωσει.ισως χρειαστει να περιμενεις μερικα λεπτα ή και ωρες ακομα.
δεν χρειαστηκε να δωσω κωδικους απο χαρτακια....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στους πρωτους παικτες μου ετυχε Μητρογλου.Χεχε.![]()
Εγω σταματησα στα 14 για τον ιδιο λογο.Ελπιζω να μη μας κανουν μπαν λογω cheat.![]()
panahs7 (16-06-14)
τα γιδια βαζουν γκολ με φαουλ εχει σφυριξει ο διαιτητης και πανηγυριζουν μετα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ξεχασα οτι τωρα αρχιζει ο αγωνας.Ηλια σε ποιον στοιχηματισες?
δεν κανει να πω παει γρουσουζια μετα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Rena (16-06-14)
Α ωραια παιζουν.Ετσι ξαφνικα σκεφτηκα ενα τραγουδι
sirkostas (16-06-14)
Αυτον τον αγωνα θελω να δει ο μαρινακης.Θελω τον παικτη που δινει πασα με κατι σαν τακουνακι και σαβουρωνεται.
Μπράβο στην μητέρα πατρίδα, την πολυ-αγαπημένη μας Γερμανία για την μεγαλειώδη νίκη!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
γραφτηκα κ εγω ... πολυ χαβαλε εχει,μου θυμιζει τα νιατα μου ,αλλα σαν το σκησιμο στο φακελλακι με την αγωνια του τι θα βγαλεις απο μεσα,τα βρησιδια στα διπλα κ στα τριπλα,οι ανταλλαγες με τα φιλαρακια,η μυρωδια του αλμπουμ κ του αυτοκολητου ... ε ειναι οπως κ να εχει ....
panahs7 (16-06-14), vasilis-thrylos7 (16-06-14)
τι βαρετό παιχνίδι ρε παιδιά το ιράν-νιγηρία![]()
γαμησε τα το βαλανε και σε ωρα αιχμης
—John Lennon
sirkostas (16-06-14)
ναι οντως
—John Lennon
Διάβασα ότι οι Ιάπωνες φίλαθλοι λέει μετά τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, δεν αποχώρησαν αμέσως, αλλά παρέμειναν μέχρι να μαζέψουν απ' τις κερκίδες όλα τα σκουπίδια που έκαναν! Εντάξει respect...
sirkostas (16-06-14)
Bookmarks