8PYLOS (16-06-14)
κόκκινη ένας από τους πιο βρώμικους αμυντικούς ...Έτσι
Sent from xperia z using smoke signals
8PYLOS (16-06-14)
Οι απανταχού εχθροί του Πέπε πανηγυρίζουμε που άλλος ένας διαιτητής αποβάλλει αυτό το απόβλητο...
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ρε μιλλερ γαμω την πουτανα την μανα σου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πανο τα λεφτα μας πισω ρε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πως θα πανε οι ημιτελικοι?
Βραζηλια-Γερμανια
Ιταλια-Αργεντινη
ξεκωλιασμα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Και μετά λέμε ότι οι δικοί μας πήγανε για διακοπές στη Βραζιλία και είναι η χειρότερη ομάδα του Μουντιάλ. Για το ΜΠΕΟ καβάλα οι Πορτογάλοι, τέτοια απειθαρχία και αδιαφορία σε Μουντιάλ, από τέτοιου επιπέδου Εθνική δεν έχω ξαναδεί. Καραγκιοζάκια που μόνο ο... φραπέ τους λείπει για να συμπληρωθεί η εικόνα.
Γιατί ρε; Άσσο στο έδωσα!Για το σκορ, εγώ φταίω που η Πορτογαλία παριστάνει την Παναχαϊκή;
![]()
sabar77 (16-06-14)
ο μιλερ ειναι ο αγαπημενος μου γερμανος παιχτης, τοσα χρονια με κοροιδευαν οι φιλοι μου, αλλα σημερα ηρθε η στιγμη της δικαιωσης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
Συμπληρώνει κανείς το online άλμπουμ της Panini ρε; Έχω διπλά και θέλω να ανταλλάξουμε...![]()
BrazHlias (16-06-14)
—John Lennon
panahs7 (16-06-14)
panahs7 (16-06-14)
Που θα βρω το ονλάιν άλμπουμ της Πανίνι παρακαλώ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ωραια. Το πρωτο χαρτακι ηταν ο Κατσουράνης. Σταματάω άμεσα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
8PYLOS (16-06-14), captain-cook (16-06-14), Du3lisT (17-06-14), panahs7 (16-06-14)
410/424.αυριο το τελειωνω
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks