voskos_7 (15-06-14)
voskos_7 (15-06-14)
τωρα ειναι το καλο ματς, αλλα πως μενεις ξυπνιος;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στον δημοσιογράφο πε το, που δεν μπορεί να το ξεπεράσει ακόμα, μετά από 40 ριπλέυ. Μα να μην καταμετρηθεί το γκολ σε αυτόν που βρήκε το δοκάρι και να το χρεωθεί αυτός που την έσπρωξε προς τα μέσα;;; Ε, όχι ρε φίλε...
Αρχικά, τα γκολ τα κατακυρώνει η στατιστική υπηρεσία της Ομοσπονδίας, διορθώνοντας κατά περιπτώσεις και τον κόρακα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μίλησε η τεχνολογία και το γκολ, σωστά δεν πιστώθηκε στον συγκεκριμένο...
Όσο για την πρακτική του ΟΠΑΠ, είναι η πρακτική του μέσου Έλληνα. Δεν βλέπω κάτι το οποίο πρέπει να μεμφθώ μεμονομένα: Αυτή την αγωγή επιδεικνύουμε σε κάθε περίσταση και επί παντός φαινομένου, άσχετα και αν όταν γινόμαστε υποκείμενά της, θυμόμαστε κάτι ακτανόητα περί ασέβειας Εθνικών συμβόλων και λοιπά συμπαραμαρτούντα...Μετά το ημίχρονο, πάρε λίγο μαύρο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
3 μέρες είχα να μπω και έχω ...40 αδιάβαστες σελίδες στο θρεντάκι!!
Δεν μπορώ λοιπόν παρά να ...συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!
[Μ' αρέσει που όλα τα γήπεδα έχουν κόσμο! Μπράβο στους Βραζιλιάνους! Άψογοι!!]
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (15-06-14)
θα το δω ξάπλα , εννοείτε ότι είμαι με τους Αργεντίνους . Ας δούμε σήμερα ένα ματς της προκοπής
Geo 5 (15-06-14)
O Messi που ξέραμε, δεν πρόκειται να εμφανιστεί, ξανά.
www.f1rstlap.com
voskos_7 (15-06-14)
αν παρει το μουντιαλ θα κανουμε ολοι μαζι κωλοτουμπες μετα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φως - φανάρι!
Λέγε τώρα, τι έκανες στις 19:00, γιατί το συγκεκριμένο δεν το είδες...
Είχαν απλώσει τον κόσμο σαν τραχανά και πάλι τα κόκκινα καθίσματα, βγάζανε μάτι...
Το γκολ, λανθασμένα δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης που έκανε την προσποίηση δεν ακούμπησε μπάλα και ο "σκόρερ" καλυπτόταν εμφανώς στο ξεκίνημα της φάσης.
Σαφώς: Και τους πείθει ότι δεν μπορούν να πηδήξουν...
estai (15-06-14)
ο ναος του ποδοσφαιρου πραγματικα το μαρακανα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (15-06-14)
Τι έγινε ρε παιδιά με τον ύμνο της Ονδούρας και τον ΟΠΑΠ? Για τη διαφήμιση λέτε?
Ποδαρικό με το μεσσαίο για την Αργεντινή...
Έδωσε τα σωστά φάλτσα ο Μέσι!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks