celticfrost (15-06-14)
Bλέπω τώρα στα στοιχεία του ματς ότι η παιχτούρα, ο Μπόνι της Σουόνσι, το παστέλωσε κι απόψε.
Να δω πως θα τον κάνει ζάφτι αυτόν τον παιχταρά ο Δεν Πουλιέται Κάτω Από 15 Μύρια Μανωλάς, όταν παίξουμε εναντίον τους.
celticfrost (15-06-14)
Τον Μανωλά τον γουστάρω κι από τη πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στον Πειραιά τον στηρίζω. Αλλά οι υπερβολές για τη χρηματική του αξία κοντεύουν να ξεπεράσουν και τα μυθικά πρωτοσέλιδα περί Ντιόγκο, κάποτε. Που στο φινάλε ο Ντιόγκο ήταν φορ και πάντα αυτοί κοστίζουν παραπάνω.
Αλλο "είναι σοβαρός παίχτης" κι άλλο "κάτω από 10 είναι ξεπούλημα".
τωρα εμας μας συμφερει νικη κολομβιανων στο επομενο μπας και νικησουμε και εμεις και τα δωσουμε ολα μετα στο τελευταιο ματς και γινει κανα θαυμα.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ισως το καλυτερο μουντιαλ που εχω παρακολουθησει. μακαρι να συνεχισει ετσι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
[YOUTUBE]0zKL2Zxq4W4[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτη η εθνικη που ειδα χθες ειναι τσιρκο. Χειροτεροι απο ολους ειναι ομως οι δημοσιογραφοι που πανε να μας πεισουν οτι το αποτελεσμα ειναι αδικο.
Με όσα διαβάζω κι ακούω το χειρότερο είναι οτι περίπου ταυτίζεται η Εθνική με τον Κατσουρανη και το βάδισμα. Σε όποιον δεν αρέσει δεν είναι πατριώτης και ν'αλλαξει κανάλι! Τι λε' ρε γίγαντα, σωπα!!!
... there's no such thing as "too much"...
celticfrost (15-06-14), dtakis80 (15-06-14), kwtsios (17-06-14), VALVERDES_7 (15-06-14)
To αποτέλεσμα είναι δίκαιο πέρα για πέρα. Η έκταση του σκορ όμως δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τώρα τελειώνει η μαγνητοσκόπηση του Ουρουγουάη-Κόστα Ρίκα. Ωραίο ματς, αλλά δεν θυμάμαι την Ουρουγουάη ποτέ ξανά να παίζει με τόσο ανοιχτή άμυνα και να προσφέρει τόσους χώρους. Αντιθέτως, πάντα ήταν μπετόν πίσω και αρκετές φορές οι αμυντικοί της παίζαν στα όρια της βαναυσότητας. Αυτό που έκανε ο Περέιρα στον Κάμπελ στις καθυστερήσεις ήταν πολύ συνηθισμένο για ουρουγουανό αμυντικό.
Δικαιολογημένα έκανε παπάδες ο Κάμπελ, αφού έπαιζε χωρίς άμυνα πάνω του. Να δω αν θα μπορέσει να τα επαναλάβει και κόντρα στους ιταλούς τη Πέμπτη. Πάντως είναι φοβερό το να κοιτάς τη βαθμολογία του λεγόμενου "ομίλου του θανάτου" και να βλέπεις πρώτη τη Κόστα Ρίκα.
ΥΓ. Πλέον το Αγγλία-Ουρουγουάη τη Πέμπτη το βράδυ θα είναι αίμα και άμμος!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-06-14)
panahs7 (15-06-14)
Μένιο είσαι σωστός, διότι δεν είδες το γκολ από την κάμερα που δείχνει την κάτοψη , ο παίκτης που σκοράρει μαρκάρεται , ο παίκτης που τον μαρκάρει μάλλον από τα λίγα μαλιά , (βλέπεις με αυτην την κάμερα κάθετα ) είναι ο Τοροσίδης ο οποίος σταματά να τον ακολουθεί όταν ο Χολέμπας καταπίνει τις ντρίμπλες .Ετσι ο παίκτης μπαίνει στην καρδιά της άμυνας μας μόνος , ο κεντρικός μπακ που η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του , αφήνει τον παίκτη που μαρκάρει και πάει πάνω στον παίκτη που σκοράρει . Αλληλοκάλυψη και αίσθηση ευθύνης ανύπαρκτη , πόσο διαφορά με τους Ιταλούς χθες το βράδυ . Τώρα ξαναβλέπω το ματς με την Αγγλία , αποθέωση της τακτικής αποθέωση της υπευθυνότητας.Αρετές εξαιρετικές,
celticfrost (15-06-14)
Ε καλά βρε Γιαννο μου .....πιάνεις και εσύ τους Ιταλούς οι οποίοι είναι οι μετρ της τακτικής στην άμυνα .... Εδώ μιλάμε ότι οι δικοί μας οι κατσαπλιαδες δεν έκαναν τα βασικά ......στο μόνο που έμοιαζαν με τους Ιταλούς είναι το μπλαζέ υφακι- στυλακι (όχι ότι οι Ιταλοί έχουν κάνα τέτοιο στυλ , αλλα οι δικοι μας οι κλεφτοκοταδες θεωρούν ότι με τέτοιο στυλ πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο).
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-06-14)
Α κάτι άλλο ....
Στα τελευταία λεπτά ο Μανιατης είχε γυρίσει ουσιαστικά δεξί μπακ και ο ΒΑΣΙΛΗΣΤΟΡΟΣΙΔΗΣ κάτι ανάμεσα σε δεξί εξτρεμ αμυντικό χαφ , και δεν ξερω και εγώ τι αλλο ....... Ξέρετε αν ήταν εντολή Σαντος? Ήταν επιλογή των δικών μας γιδοβοσκων? Η λέω εγώ μαλακίες ?
Πάντως το ότι στα τελευταία 5-10 λεπτά αυτό γινόταν , είναι σίγουρο.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-06-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
celticfrost (15-06-14), dtakis80 (15-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-06-14)
παντως λυπαμαι τους αγγλους.παντα ξεκινανε με τρομερα ονειρα ολες τις διοργανωσεις
και καταληγουν να ειναι απλοι κομπαρσοι.ενω εχουν πολυ καλους παικτες,παρα πολλους
οπαδους που τους ακολουθουν στις διοργανωσεις κατι φαινεται παντα να τους λειπει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στάθαρε, είναι και λίγο άτυχοι, γιατί πρώτη αγωνιστική, να πέσεις με την Ιταλία, παίζοντας σαν "φαβορί" που δεν είναι και ακριβώς τέτοιο, οι Άγγλοι, είναι μη σου τύχει...
Θα μου πεις "-Κάτσε ρε μαλάκα, δηλαδή οι κωλόφαρδοι οι Ουρουγουανοί, που τους έλαχε η αρμάδα του Κάμπελ, τους βγήκε όπως το σχεδιάσανε";. Θα σου πω,
"-Αυτοί, πηγαίνανε γυρεύοντας"...
Όχι, φυσικά, ότι αυτό τα εξηγεί και όλα.
μα αυτο είναι το θέμα νικόλα.πάντα κάτι τους συμβαίνει...από κάποιο σημείο και μετά
πρέπει να βρουν τι τους φταίει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σε μερικές περιπτώσεις, Στάθη, φταίει ότι έχουν τρανταχτές αδυναμίες σε μία - δύο θέσεις τις εντεκάδας.
(Συνήθως είναι ο τερματοφύλακας και μετά είναι και κάτι ακραίοι μέσοι).
Σε άλλες, φταίει ότι έχουν υπερτιμήσει ορισμένους βασικούς τους, ή ότι κάποιοι άλλοι εξ ίσου καλοί, "πατάνε" στα ίδια τετραγωνικά και δεν μπορούν να αξιοποιηθούν (πχ παλαιότερα, συνύπαρξη Λάμπαρντ, Τζέραρντ, Μπέκαμ).
Σε όλες, φταίει ότι μετά από 75 αγγλικά παιχνίδια την σαιζόν έκαστος, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς δυνάμεις να αντέξει να παίξει σε τόσο απαιτητικές συνθήκες.
Bookmarks