Κόκκινη και του σταματάς τη μπάλα του πούστη. Καθαρή πρόθεση να χτυπήσει συνάδερφο ποδοσφαιριστή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μόλις έγινε ο αγαπημένος παίκτης του Σάκη ο Μάξι Περέιρα!![]()
τα θελε και ο κωλος του καμπελ συνεχεια τσαλιμακια στην γωνιαεπιτηδες πανε στην γωνια???Και να πω οτι θελανε να κερδισουνε χρονο να παει στο διαολο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τους ξεκώλιασαν οι Κοσταρικανοί τους υπερόπτες Ουρουγουανούς. Άντε τώρα να περάσουν Αγγλία και Ιταλία (τι ματσάρα και αυτή που θα δούμε σε λίγο).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
estai (14-06-14)
sabar77 (14-06-14), vasilis-thrylos7 (14-06-14)
dimace (14-06-14)
Καμπελάρα δίδαξε ποδόσφαιρο ακόμη και στους τυφλούς , μας νικήσατε ε πάρε την κλωτσιά θέρισμα , παλιο Κάμπελ . Λέτε να τον κρατήσουμε? να χει κανα άσσο στο μανίκι ο Βαγγέλης?
θα βρούν το φως του πολλοί θα μάθουν μπάλα στην Ελλάδα με την παραμονή Κάμπελ.
μας εστειλε κουβα η κοστα ρικα αποψε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
Φέτος θα τη βρούμε με τον Χατζιγαμιάν, Γιάννη. Τον Κάμπελ θα τον βλέπουμε στην τηλεόραση. Καλά τα είπε ο Κοσμάς αλλά όταν δεν υπάρχει κοινή λογική (κλείσε τον παίκτη ΠΡΙΝ το Μουντιάλ, δεν έχεις να χάσει ΤΙΠΟΤΑ, για έξη μήνες ήταν πολύ καλός, τι άλλο θέλεις να δεις, Μαρινάκη;) την πατάς και την βγάζεις με αρμενικο σεξ...
Τα πρώτα παιχνίδια των ομίλων ΔΕΝ προσφέρονται για στοιχηματισμό, αγαπητέ Ιταλέ. Παραδοσιακά οι εκπλήξεις είναι πολλές. Εικοσι πέντε χρόνια που παίζω στοίχημα, ποτέ δεν έχω ποντάρει ούτε δραχμή σε αρχικές φάσεις ΕΠ και ΠΚ. (φυσικά αν παίζεις τίποτα μικροποσά δεν πειράζει. Χοντρά μην ακουμπάς...)
Μαζί σου, αλλά ταλέντο δεν βλέπω να υπάρχει...
Χωρίς τα πατατάκια και το σαμπουάν, δύσκολα μπορεί να υποθέσει κανείς τι δουλειά κάνει...
Για Λίβερπουλ σε είχα, βασικά, αλλά ντάξ'...
Και πάλι, σκατά τα κάνανε: Όλοι φύγανε αρτιμελείς...
Για την Εθνική, τα είπατε - τα συμφωνήσαμε. Αυτούς έχουμε, αυτά κάνουμε, καλά να είμαστε και όλα θα φτιάξουν: Από ένα σημείο και έπειτα, δεν θα μας νοιάζει καν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14)
Πάντως μέχρι τώρα αν εξαιρέσει κανείς , τα φάλτσα από τα κοράκια , έχει πολύ καλά ματς , και το κυριώτερο πολύ τακτική χωρίς κακό θέαμα.
Bookmarks