Να η Κοτσορικα ανατροπη!
1-2 η Κόστα Κόστα!![]()
Να η Κοτσορικα ανατροπη!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πωπω τι πήγε να βάλει ο τρελός!!!![]()
Πωωωω ρε τι πηγε να βαλει το ατομο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ρε τον "Μπουλη" τον παγκιτη του Βλαχοροναλντο...
ΥΓ : Μην παρεξηγηθεις Σακαρε χαβαλε κανω!![]()
Δεν είναι η ημέρα μου σήμερα δυστυχώς για μένα χάνει και η άλλη ομάδα μου η Ουρουγουάη. Για πρώτη φορά την βλέπω χωρίς καλή αμυντική τακτική , σε τόσα μουντιάλ διακρίθηκε για την άμυνά της .Τρομερός ο Κάμπελ , με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να ελπίζουμε κάτι εμείς οι γαύροι.
Παρά ταύτα , εγώ έχω μείνει εκπληκτος από τον Ουρουγουανό αν λέω σωστά το Αρεβάλο Ρίος , χαφ τανκ , νταβατζής , μπράβος , φονιάς όλα αυτά .
Δεν έχω δει χειρότερο Φορλάν κρίμα.
Ο Κάμπελ σήμερα εκθέτει πρώτα τον Μίτσελ που τον χαραμίζει καρφωμένο πάνω στον ασβέστη και μετά τον Βαγγέλα που δε φρόντισε να τον εξασφαλίσει πριν το μουντιάλ. Τώρα, χαιρετίσματα.
(να χαρεί λίγο και ο Σάκης)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (14-06-14), VALVERDES_7 (14-06-14)
Κάτι για τον δικό μας τον όμιλο. Η λογική λέει ότι μας συμφέρει το Χ απόψε ανάμεσα στους Ελέφαντες και τους Σαμουράι, έτσι; Αν έρθει ισοπαλία, οι 4 πόντοι μετά δείχνουν πρόκριση. Για να δούμε...
Σιγά μην πάρουν πόντο οι δούλοι στον όμιλο. Μεταξύ ημών και της Ιαπωνίας θα παιχτεί η πρόκριση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
σιγα μην ηθελε να μεινει ελλαδα τετοιος παιχτης.Τυχεροι θα ημασταν αν ηθελε να κατσει κανα χρονο ακομα σε μας δανεικος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (14-06-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτό ήταν κόκκινη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τρομερή ασίστ Κάμπελ, φανταστικό 3ο γκολ η Κόστα Ρίκα!!!
Πω ρε πασααααα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks