voskos_7 (14-06-14)
Δυστυχώς το περίμενα ήττα+over αλλά πάντα έχεις μια κρυφή ελπίδα μήπως...
χαμηλότερο επίπεδο το δικό μας (ειδικά του Χολέμπας που δεν είναι ούτε για Α εθνική)
δεν είχαμε τύχη αλλά και εμπιστοσύνη στο εαυτό μας
δεν είχαμε ομαδοποιηθεί καλά+ελλιπείς η μεσαία γραμμή που από εκεί αρχίζουν όλα
voskos_7 (14-06-14)
Εχουμε συνηθισει να παιζουμε με τα ποδοσφαιρικα "χωρια" οπως το Λιχτενσταιν,η Ανδορρα,η Μαλτα και η Εσθονια
σε ομιλους που καλυτερους δεν θα διαλεγε ουτε ο πιο τελειωμενος εθνικιστης και οταν χρειαζεται να παιξουμε
ποδοσφαιρο ειμαστε θεατες.
voskos_7 (14-06-14)
εχουμε να φαμε στην μαπα χολεμπας την νεα σεζον θα χορτασουμε.Μεγα λαθος που δεν τον δωσαμε με τοσα καλα λεφτα στους τουρκους περσι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (14-06-14)
Ηλια η Κολομβια παιζει ενα στυλ ποδοσφαιρου,κατω την μπαλα γρηγορες εναλλαγες και "δολοφονικο ενστικτο" μπροστα με 3 ανερχομενους
αστερες που η μερα που θα παιζουν σε top clubs ειναι κοντα.
Δεν ξερω εαν παει στους 16 ή στους 8 παντως ομαδα εχει.
Εμεις ΔΕΝ παιζουμε κανενα ποδοσφαιρο. Η Ελλαδα του 2004 ΣΚΥΛΙΑΖΕ μεσα στις τεσσερις γραμμες. Καταπινε χιλιομετρα off the ball και καταφερνε
να αγχωσει στην τελικη προσπαθεια ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ του ποδοσφαιρου.
Αυτη η 11αδα σημερα με το που δεχεται το γκολ εριξε μαυρη πετρα λες και ειχε φαει...στο πρωτο ματς 3-4 γκολ και αποκλειοταν.
Ε λοιπον αυτες οι ποδοσφαιρικες Μ$%$%$κιες απο ομαδες οπως η Κολομβια πληρωνονται.
εχει ομαδα απλα οχι τοσο καλη οσο μας λεγανε.Σε καμια περιπτωση ομως αυτο δεν δικαιολογει το δικο μας χαλι.Μου αρεσει που ολοι μιλανε στην νετ και οι παιχτες ξερω γω σαν να εχουμε κερδισει.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το ποδοσφαιρο θελει ταχυτητα και ειμαστε τσακωμενοι μαζι της.
Καλη η προσφορα,τους ευχαριστουμε,προσωπικα για παντα θα τους μνημονευω,αλλα Καραγκουνης-Κατσουρανης μονο για να φυλανε το τροπαιο κανουν μαζι με τον Ζαγορ μην το ακουμπησει ο Σεργιος.
Γκεκας-Σαλπιγγιδης ποδοσφαιρικα ανεκδοτα.
Χολεμπας-Μανιατης κλασικα για τον μπουτσο καβαλα.
Ο μονος που χει ποιοτητα ειναι ο Σαμαρας κι αυτος ειναι πιο αργος απο κουτση χελωνα που τραβαει ενα βαγονι τρενου γεματο ατσαλι.
Ανανεωση θελει η Εθνικη μας,κανα αποτελεσμα μπορει να το κλεψουμε στην συνεχεια,αλλα αυτο το πραμα που παιζουμε δεν ειναι ποδοσφαιρο δυστυχως.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
voskos_7 (14-06-14)
εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες .
Είπα ναι ήταν καλός ο Τοροσίδης , δέστε στο πρώτο γκόλ την κάμερα που έχει την περιοχή μας κάτοψη. Αφήνει το παίκτη του αμαρκάριστο οπότε το στόπερ μας προσπαθεί να καλύψει την αδιαφορία του Τορο αλλά γενικά ήταν καλός . Στο πρώτο γκολ ο Χολέμπας χορεύει το ξέρουμε ? ναι το ξέρουμε , τι κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε ? Σάντος έχουμε παίκτη που να μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο? Αν ναι να έπαιρνες εκείνον , αν όχι να είχες βοήθεια στο αδύναμο άκρο.
Στο δεύτερο γκολ είναι και λίγο η γκίνια , αλλά πριν μερικές ημέρες κάποιος εδώ ξαναδημοσίευσε μία συνέντευξη του Οτο ,είπε ήθελα να έχουμε συγκέντρωση καταλάβατε τώρα γιατί κάνουμε φθηνά λάθη? γιατί τα λάθη αυτά δεν είναι μόνο συγκυρία ?Δεν έμεινα ικανοποιημένος από καμία δήλωση διεθνούς , έχουμε μάθει σε αυτήν την χώρα να κάνουμε και να ξανακάνουμε λάθη για τα οποία δεν τιμωρούμαστε . Εκτός από το ότι δεν έχουμε συγκέντρωση δηλαδή , είμαστε και γαϊδούρια . Ο καθρέπτης της Ελληνικης ομάδος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα , παράδειγμα ο Σαμαράς , στα παπάρια του όλα , αν είχε όμως παπάρια ας είχε την ίδια συμπεριφορά στην Σκωτία . Δεν τολμάει καν να γίνει Ελληνας.
Δεν θα πάμε μπροστά εάν δεν μειώσουμε τα λάθη , και μάλιστα τα ,φθηνά λάθη . Δηλαδή τα λάθη που θα έκανε ένας ερασιτέχνης. Για αυτό πρέπει ο κόουτς να μην είναι Ελληνας , η να το προχωρήσω να μην είναι και αλλοδαπός που έχει δουλέψει στην Ελλάδα . Να μην έχει αλλοιωθεί από την μιζέρια αυτής της χώρας . Αν ο Ρανιέρι είναι η επόμενη επιλογή της ΕΠΟ , είμαι ικανοποιημένος πρέπει όμως να στιρηχθεί πολύ από την ομοσπονδία όποιες και αν είναι οι αποτυχίες , πρέπει να τοποθετήσουμε σε κρίσιμους τομείς ανθρώπους με πολιτισμένη αναλλοίωτη κουλτούρα . Ακουσα πριν μερικές ημέρες , απόψεις των σούπερ ειδικών της κρατικής , ότι είναι κόουτς που φτιάχνει ποδοσφαιριστές και όχι τόσο καλός σαν κόουτς . Οι απίθανοι είχαν άποψη πάλι , που στο διάλα , το διάβασαν και το ξεφούρνισαν είναι ένα θέμα.
Πρίν όμως πάμε στο πόσο καλός τεχνικός είναι πρέπει , να βρούμε ένα άνθρωπο που να μπορεί να πείσει τους παίκτες ,ότι το γήπεδο δεν είναι παιδική χαρά , ούτε ένας χώρος ρουσφετολογίας .
Είναι ένας χώρος που πρέπει να ανέχεται επαγγελματίες ,και έτσι τέρμα τα πουλήματα της μπάλας κύριε Σαμαρά διότι νομίζεις ότι έχεις τεχνική , παπάρια , δεν είσαι τεχνιτης και υποχρέωσή σου είναι να πετάς την μπάλα, σωστά , κύριε Τοροσίδη δεν σταματάς να παρακολουθείς το δεξιό άκρο , ενώ συγκλίνεις στην άμυνα όταν η μπάλα παίζει στο αριστερό άκρο , με σκοπό να βοηθήσεις τους κεντρικούς μπακ , και όχι να τους παρατήσεις με έναν αντίπαλο παραπάνω . Αυτό είναι αλληλοκάλυψη που την αποθέωσε ο Οττο , που δεν τον έχουμε σε εκτίμηση .
Ελπίζω να είμαστε επαγγελματιες στο επόμενο ματς ,έχουμε αρκετό χρόνο και για ξεκούραση και για συγκέντρωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Περίμενα πιο δυνατή Κολομβία , αλλά ευτυχώς δεν ήταν.
SOLID (14-06-14)
Άντε να δούμε τον παιχταρά μας
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ποιός είναι αυτός ΚΟσμά?
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14)
οι σκέψεις σου είναι καλές αλλά θέλουν συμπλήρωση . Η ταχύτητα είναι θέμα δύο παραγόντων , ο ένας είναι αυτός που την βελτιώνει , μάλλον αργά για παίκτες που είναι ώριμοι πια , αλλά μία μικρή βελτίωση θα έχουν αν γίνουν επαγγελματίες , δηλαδή να δουλέψουν την φυσική κατάσταση στην έκρηξη . Αυτό κυρίως γίνεται πια σε πολυ μικρές ηλικίες . Ο άλλος είναι ο παράγοντας που δέχεται ότι δεν έχεις ταχύτητα , και το καλύπτει το κενό , με σίγουρες πάσες , με αλληλοκάλυψη και συγκέντρωση, όπου και να πάτε , τον Οτο, δηλαδή τον επαγγελματισμό θα τον βρίσκεται μπροστά σας παιδιά .
sabar77 (14-06-14)
Μονο εμεις δε παιρνουμε πεναλντι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και για να μη μας μένουν απορίες. Το χαρτάκι που έδωσε ο Σάντος στον Φέτφα...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
sabar77 (14-06-14), VALVERDES_7 (14-06-14)
Όργια Κάμπελ! Γατάκι Σάκη βλέπε να μαθαίνεις...
Ναι είδα μόλις τώρα πήγε να κάνει μια ντρίμπλα και έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τι είναι αυτό με τα παπούτσια? Νέα μόδα? Ένα γαλάζιο και ένα μωβ/ροζ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο καλυτερος του γηπεδου ο Καμπελ.
Εαν δεν αξιζει να σπρωξεις λεφτα για εναν τετοιο παιχτη σε τετοια ηλικια,δεν ξερω για ποιον αξιζει να τα σπρωξεις.
vouke7 (14-06-14)
Bookmarks