η ολλανδια ειναι για τον πουτσο κατα τη γνωμη μου. μεχρι το 3-1 μονο με γιομες επαιζαν, μετα εχασαν τη μπαλα οι ισπανοι και οι κομπλεξαρες ασελγησαν στο πτωμα τους. καλα εκαναν και δικαιωμα τους, αλλα δεν μου λεει τιποτα. μολις παιξουν με καμια γερμανια ή βραζιλια θα χασουν τ'αυγα και τα καλαθια. αμφιβαλλω αν μπορουν να αποκλεισουν και ομαδες οπως ιταλια, ουρουγουαη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
θα σκοτωθουν οι ολλανδοι μεταξυ τους σε κανα δυο ματσακια και θα αποκλειστουν μονοι τους, δε χρειαζεται να τους αποκλεισει καποιος. Αστεια τακτικη βεβαια και απο ισπανια που αφησε 2 στρεμματα χωρους σε τοσο γρηγορους παικτες
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14)
Καλά παίξαν οι ολλανδοί, αλλά η ισπανική άμυνα τους έκανε μάγκες. Ετσι όπως γίναν τα πράγματα όμως, αν βγουν πρώτοι στον όμιλο μετά έχουν ευκαιρία για ψηλά. Δε νομίζω ότι οι κροάτες ή οι μεξικάνοι μπορούν να τους κάνουν ζάφτι στους 16. Και στους 8 δεν βρίσκουν κανένα μεγαθήριο, έτσι όπως βγει τα σταυρώματα. Πάνω σε Κολομβία ή Αγγλία ή Ουρουγουάη ή Ελλάδα θα πέσουν.
H Ισπανία στην αρχή μπορούσε να το είχε τελειώσει το παιχνίδι.
Μόλις πέρασε η ώρα σαν να έσβησαν οι μηχανές. Πρέπει να έχουν μεγάλο θέμα με την αθλητική κατάσταση τους και να είναι καμμένοι. Θα δούμε τι συμβαίνει αν και κάποιος ειδικός αν έλεγε την γνώμη του θα με βοηθούσε...
Οσο για την Ολλανδία έχει την πρώτη ύλη να το χτυπήσει αλλά όπως λέει και ο lefaman τσακώνονται συνέχεια
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14)
Ρε παλικάρια μιλάτε για την Ισπανική άμυνα λες και μιλάτε για μια άμυνα που την απαρτίζουν ο Γεωργεας ο Ανατολακης , ο Γκουμας και ο Μαυρογενηδης ........
Καλα πλάκα κάνουμε τώρα? Η τριπλετα Ρομπεν , Φαν Περσι , Σναιντερ , μπορεί να στείλει για φιλολογική συζήτηση οποιαδήποτε άμυνα .
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-14), pf7 (14-06-14), vasilis-thrylos7 (14-06-14)
VALVERDES_7 (14-06-14)
Πόσο θα έχει μετανιώσει ο Ταβερνιάρης, που δεν εμπιστεύτηκε μια θέση τερματοφύλακα στον Ρομπέρτο, που, κατά τη γνώμη, την άξιζε. Ο Κασίγιας και στον τελικό του ΤΛ σκατά τα έκανε, παιχνίδια του λείπουν, σε καλή ψυχολογική κατάσταση δεν φαίνεται να ειναι κλπ...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14)
Δεν είσαι μακριά Δημήτρη.
Mεγάλη ημέρα σήμερα παίζουν οι ομαδάρες μου .καλή τύχη πατρίδα , με πάθος και πίστη παμε παιδες
Αμέσως μετά η λατρεμένη μου Ουρουγουάη , προσκυνώ την ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΕΛΕΣΤΕ.
Και το κινηματογραφικό πρόγραμμα , μετά από δύο έργα , ένα καράτε και ένα γουέστερν , θα κλείσει με μία τσόντα. Καλλιστεία για τρανς , το μάτς θα έχει και σόου θα μας τραγουδήσει η Κοντσίτα η ξεφωνημένη '[
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
πω πω ρε πούστη , αυτη η σκαταδελφή ήταν να περπατήσει , σουλάτσο βόλτα στο Πασαλιμάνι . ε ρε γλεντια,
sk12072 (14-06-14)
Flying Datchmen.
Iπτάμενοι Ολλανδοί , και δεν είναι φαντασία. Ο γίγαντας Πέρσι.
ενα γκολ ονειρο
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-14), sirkostas (14-06-14)
Ντου και ξύλο στις ισπανικές μουφες.
... there's no such thing as "too much"...
Πουτσα μπαλλα και τραμπαλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ναι Μένιο, έχει σούπερ σταρ η άμυνα της Ισπανίας αλλά βρέθηκαν σε τραγική μέρα. Ανοιχτοί σαν βεντάλια ήταν ως σύνολο και στις προσωπικές μονομαχίες ηττήθηκαν κατά κράτος. Αλλωστε μη ξεχνάς ότι δεν ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι αυτοί οι παίχτες. Κάθε χρόνο τα λένε ένα χεράκι στο ΤΛ και τέτοια επικράτηση των ολλανδών δεν ξαναείδαμε.
Αν ο Μήτρογλου είναι σαράβαλο, τι να κάνει? Να ρισκάρει όπως ο Σιμεόνε με τον Ντιέγκο Κόστα στον τελικό του ΤΛ? Εγώ τέτοιο ρίσκο δεν θα ήθελα να το πάρει, όχι για το χατήρι της Εθνικής αλλά για την υγεία του παίχτη.
Ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι για το αν ο Μήτρογλου είναι σε καλή κατάσταση. Ο Σάντος κι οι γιατροί τα ξέρουν αυτά και θα αποφασίσουν.
BrazHlias (14-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-14)
Τελικα η αληθεια για τον τραυματισμο του μητρογλου δεν θα βγει ποτε προς τα εξω
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks