panahs7 (13-06-14)
panahs7 (13-06-14)
panahs7 (13-06-14)
sirkostas (13-06-14)
sirkostas (13-06-14)
Λοιπόν, η Ισπανία δεν έκανε τίποτα διαφορετικό απ' ότι κάνουν όλοι σχεδόν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές από καταβολής Μουντιάλ: Ξεκινούν με βαρβάτη γκέλα.
Κάθε φορά γίνεται το ίδιο, αλλά όλοι πέφτουν απ' τα σύννεφα και λένε "μα πως γένεν αυτό?"
Δε νομίζω πως η Βραζιλία χάρηκε με το αποψινό αποτέλεσμα αφού πάμε για τεράστιο πρόωρο τελικό στους 16 της διοργάνωσης. Βραζιλία-Ισπανία κι ένας απ' τους δυο πάει σπίτι του νωρίς-νωρίς. Εκτός κι αν οι χιλιανοί αποδειχτούν η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης κι αφήσουν τους ισπανούς εκτός από τον όμιλο ακόμα.
celticfrost (14-06-14)
panahs7 (14-06-14)
Αρχική Δημοσίευση από RedDuckling
![]()
sirkostas (14-06-14)
vasilis-thrylos7 (14-06-14)
1-0 o Αλέξης ο Σάντσεθ...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-06-14), vasilis-thrylos7 (14-06-14)
2-0 ο Βαντίβια! Περίπατος για τη Χιλή αναμένεται...
Ωχ, άλλη τσόντα εδώ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι ηλίθιο γκολ φάγαν οι αυστραλοί. Ο κοντύτερος αυστραλός είναι όσο ο ψηλότερος χιλιανός. Και χάσαν κεφαλιά μες στην περιοχή τους.
Α, μόλις ρούφηξαν και το δεύτερο. Καλά, πάμε για σκορ πόλο.
ετσι θα τα βαλει και η ελλαδαρα αυριο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks