εγω πιστευω Χ ισως και να εχουμε καμια μεγαλη εκπληξη με διπλο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
επιτέλους Μουντιάλ καμία σχέση τα σημερινά ματς με το χθεσινό.
γαμιέται η ομοσπονδία η γκλόμπαλ, άθλια διαιτησία και στα δύο
είναι φοβερό να βάλει τρία γκολ , το Μεξικό και γράψει μόνο το ένα γαμιέται η ομοσπονδία. Πολύ καλη μπάλα από τους Μεξικάνους τρία γκολ , και τρείς βαθμοί και με τέτοιο ενεργητικό αν δεν νικήσει το Μεξικό , η διοργανώτρια , η ακόμη χειρότερα εάν ηττηθεί μέχρι που μένει έξω . Και τότε τι θα πούμε στους πεινασμένους ? και χρεωμένοι , και πεινασμένοι , και χαμένοι ? φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά .
Γαμώ την Φιφα .
sk12072 (13-06-14)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σε τρωει παλι ............. το χερι σου ε?
Δεν συγκρινεται η χιλη με την Αυστραλια που παιζει χειροτερο ποδοσφαιρο κ απο τους Ελληνες!
θα μιλαμε για εκπληξη μεγατονων (σαν και αυτες που κανει ο βαγγελας στις μεταγραφες) αν παρει εστω και χ η καγκουροχωρα!
πολυ γρηγορη ομαδα η χιλη με καλους τεχνιτες!
Εχω συγκλονιστει απο την περιγραφη. Τον συγκεκριμενο σχολιαστη τον ειχα σταμπαρει απο το παιχνιδι του Ολυμπιακου με την Μαντσεστερ, οπου οταν περναγαμε το κεντρο φωναζε λες και περναμε πεναλτι.
Ελπιζω να τον ακουσω σε πολλα παιχνιδια και παντα με τον Μιχο παρεα, να μας εξηγει καποια προπονητικα τρικς.
Ωχ! ωχ! Τσαρτας τωρα κλεινω.![]()
Να έρθουμε στην ματσάρα , τώρα , μεγάλο ματσ . γαμιέται η ομοσπονδία, ένα πέναλτυ που εγώ δεν θα το έδινα , και ένα γκολ το τρίτο Ολλανδικό που δεν πρέπει να μετρήσει .
Το μουντιάλ αρχίζει να θυμίζει Αργεντινή 1978. Ενας συνταγματάρχης πρόεδρος τους λείπει , και τα υπόλοιπα θα τα κανονίσει ο Μπλάτερ , και ο Πλατινί με το αζημίωτο .
Γαμιώσαστε ρε.
voskos_7 (13-06-14)
Μην επικεντρώνεστε συνέχεια στη διαιτησία, χάνετε την απόλαυση παιδιά. Κανένα από τα 3 ματς που είχαν σημαντικά διαιτητικά λάθη δεν κρίθηκε από αυτά ανάποδα. Οι βραζιλιάνοι ήταν καλύτεροι και άξιζαν χθες τη νίκη, το Μεξικό έβαλε γκολ και κέρδισε και απόψε πήρε δεν πήρε πέναλτι εύκολο η Ισπανία, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επικεντρωθούμε στους διαιτητές μ' αυτό που είδαμε. Κι όταν εμείς χρειαζόμαστε 3-4 ριπλέι για να αποφασίσουμε, σίγουρα δεν μπορούμε να κρίνουμε έτσι εύκολα αυτούς που πρέπει να το κάνουν σε 1-2 δευτερόλεπτα...
αγωνιστικά τώρα , το ματς δεν έδειχνε πεντάρα , όμορφες και οι δύο ομάδες , κάποιες ευκαιρίες στην αρχή δεν αφύπνησαν τους Ισπανούς , που δεν ήταν κακοί κρατάγαν μπάλα είχαν τον έλεγχο , και θα έλεγα ότι είχαν και δύο παίκτες παραπάνω , το Νο 4 , 8 των Ολλανδών . Επικίνδυνοι και οι δύο , αλλά οι γραμμές κοντά , με βάθος , η Ολλανδική ομάδα πρόσεξε πολύ το βάθος και φρόντισε να προβλέψει τις κάθετες μπαλιές των Ισπανών .
Γκολ ποίημα ο παικταράς Φαν Πέρσυ ,γκολ γαμάτα και από Ρόμπεν , κόλαση ο όμιλος για τον δεύτερο, ενώ εκκρεμεί το ματς της Χιλής και των Καγκουρό .
Μακάρι να δούμε και άλλα ματς , και να πάνε να γαμηθούν τα κοράκια ρε γαμήστε τους.
Αν η Ολλανδία είναι αυτή , και υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη να το σηκώσει . Η Ισπανία έχει 2 μάτς να συνέλθει η συγκυρία την έσκισε σήμερα να δούμε αν έχει το σθένος να προχωρήσει σαν Ισπανία , και γενικά να δούμε όλες τις ομάδες , είμαι χαρούμενος σήμερα από όλες τις ομάδες.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-06-14)
Aυριο Ελλαδάρα , και Ιταλία Αγγλία και δεν θυμάμαι το ενα η άλλα δύο έχει? κοράκια κανονίστε με τους Ελληνες ε , σκαταδελφές .....................![]()
ΦΑν Πέρσυ και Ρόμπεν οργίασαν σήμερα , κόλαση και οι δύο προσοχή Φαν Γκάαλ , αυτοί οι δύο έγχρωμοι το 4 και το 8 δεν τους ξέρω αλλά είναι πάντα έτσι παίζεις με δύο λιγώτερους . Προσοχή.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14)
sirkostas (13-06-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-06-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
—John Lennon
metro (13-06-14)
Bookmarks