Ε, καιρός ήτανε. Τρία γκολ έχει βάλει το Μεξικό μέχρι τώρα, μόνο το ένα μέτρησε (και αυτό προσπάθησαν να το χάσουν).
αυτο το σπρευ τι μαλακια ειναι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ε, καιρός ήτανε. Τρία γκολ έχει βάλει το Μεξικό μέχρι τώρα, μόνο το ένα μέτρησε (και αυτό προσπάθησαν να το χάσουν).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ηλιαααααααααααααααααααααααα![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!![]()
κουβας![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μου αρεσει το passing game του Μεξικο.Σα να βλεπεις προπονηση ατομων με ειδικες αναγκες.1 στις 2 περιπτωσεις πηγαινει στον αντιπαλο.
Παντως μουσκεμα εγιναν (και τα εκαναν σημερα).
Επρεπε να βγουν με ομπρελες.Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Δε βαζει αυτο το σπρει κοντα στο τερμα να τους δειξει που πρεπει να παει η μπαλα?
Υποδειγμα ομαδας και συνοχης το Μεξικο.
Τσομπανηδες για τα γιδια αυτοι του Καμερουν.
ελπιζω το ισπανια-ολλανδια να μας αποζημιωσει
—John Lennon
Ο Ντος Σαντος κατεληξε με 5εκ στην Βιγιαρεαλ πριν 2 χρονια. Τωρα κοστιζει πανω απο 15εκ
με τις καταπληκτικες χρονιες που εχει κανει.
Μεγαλοι μαγκες.
και μεις τον θελαμε για δανεικο![]()
—John Lennon
ναι αυτος ειναι
—John Lennon
Ωραια ακομα ενα πετσινο πεναλντι. Ευσι μου φανηκε, οτι επεσε μονος του
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άμα είσαι παιχταράς δε χρειάζεσαι ούτε πέναλτι-μαϊμούδες ούτε φαντάσματα ούτε τίποτα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι γκολαρα εβαλε η Ολλανδια!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
τι γκολαρα ηταν αυτη
—John Lennon
Bookmarks