Χαχαχα, οι Μεξικάνοι είναι ακόμα μεγαλύτεροι γκάου από τους δούλους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τραγικη περιγραφη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
παλι εδωσε οφ σαιντ ....
Λιακο για εσενα δουλευει ο εποπτης ελα πες την αληθεια του εταξες τζιρο απο τα κερδη?
κανω βουντου ρε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Καλά, πόσα γκολ θα ακυρωθούν σήμερα?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kαλα αυτος ο εποπτης ειναι για τρελλο ξυλο,τι οφσαιντ εδωσε ρε το ατομο.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
χαχαχαχαχαχαχαχα ποποπο ο εποπτης ειναι τραγικος,απο πασα αντιπαλου το γκολ,χαχαχαχχαχαχα
ελα μωρη Θωμαιδενα δικη στο Σκαι του καραφλα
αυτος που κανει την περιγραφη και ο σχολιαστης ακομα χειροτεροι...δεν ειναι σιγουρο και ορατο και καλα οριακο....![]()
—John Lennon
—John Lennon
dtakis80 (13-06-14)
σοβαρα τωρα τον σπικερ τον πληρωνουν εκει στην κρατικη?
Φημες λενε οτι ακομα σφυριζει off side ο εποπτης.![]()
Εμένα ο σχολιαστής δεν με χαλάει. Περνάει απαρατήρητος, όπως και πρέπει. Από κάτι βερνίκους και πουρουπουπου και θεοφιλόπουλους καλύτερος είναι.
Για γέλια και για κλάματα η διαιτησία. Το μεξικό καλούτσικη ομάδα είναι αλλά καθόλου αποτελεσματική. Το καμερούν της πλάκας.
Θα σας αποκαλυψω το μυστικο του 0-0.Εχω τον Μαρκεζ στην ομαδα μου.![]()
παμε ρε καμερουναρα!!!!![]()
—John Lennon
Rena (13-06-14)
Ο μητρογλου ειναι στα goalpost του καμερουν?
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ετοιμαζεται ο λεβεντης ...
πες τα ολα,ξεβρακωσε τον εποπτη κ την κρυφη σχεση με τον Σαρρη που ειναι Ολυμπιακος και ειχε παρει εντολες απο τον Βαγγελα ...
vasilis-thrylos7 (13-06-14)
Εχουν καταλαβει οτι κερδιζει οποιος βαλει την μπαλα στα διχτυα?![]()
τι χασανε παλι ρε
—John Lennon
Bookmarks