Τεραστιο γκολ ο Οσκαρ που ηταν μακραν ο MVP του ματς.
Εξαιρετικος
Τεραστιο γκολ ο Οσκαρ που ηταν μακραν ο MVP του ματς.
Εξαιρετικος
ο καλύτερος του γηπέδου , για το γκολ έχω δει και πολύ καλύτερα.
Rena (13-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-06-14)
αει σιχτίρ πάω για ύπνο , χίλιες φορές να διαβάσω παρά να σπάω τα αρχιδια μου με τον ΗΓΕΤΗ.
Θα σκάσω σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν, αρχίνησε...
Δεν περιμένεις μπάλα από τον οικοδεσπότη στην πρεμιέρα, ειδικά όταν εμφανίζεται το παρόν συνονθύλευμα.
Καλός ο Όσκαρ, για τα πανηγύρια οι υπόλοιποι - όχι σαν αξία, αλλά σαν συνολική εικόνα.
Αν το πάμε έτσι με την διαιτησία, να ξέρουμε να βλέπουμε από τα ημιτελικά και μετά...
Και κάτι τελευταίο: ΧΕΣΤΗΚΑ για ό,τι άλλο αφορά το μουντιάλ έστω και έμμεσα, πλην της μπάλας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
που να ακούσετε Μαυρομάτη τι λέει την κρατική.
κι εγώ βραζιλιάνος είμαι αλλά και το δεύτερο γκολ δεν ήταν πέναλτι και το τρίτο ξεκίνησε από φάουλ. το περίμενα ότι ο όσκαρ θα λάμψει, ελπίζω να το κάνει και στα επόμενα ματς.
Μπράβο ρε Μήτσο.
differance (13-06-14)
Πάντως ο νευμάρ δεν ήταν και άσχημος. Πήρε σχεδόν όλες τις προσπάθειες και το γκολ του ήταν εξαιρετικό. Ο όσκαρ είχε κάποια νεκρά διαστήματα αλλά κατά καιρούς ήταν μεγάλη πηγή κινδύνων για την άμυνα της κροατίας. Το τελείωμα στο γκολ του ήταν άψογο , και δίκαια βγήκε MVP.
Γενικά μόνο αυτοί οι δύο μου φαίνεται ότι αξίζουν από την μέση και μπροστά. Και ο μπερνάρντ μου άρεσε λίγο αλλά παγκίτης είναι.
Ακόμα και στο 0-1 δεν φοβήθηκα στιγμή ότι μπορεί να μη φύγει με το 3ποντο η Σελεσάο. Πολύ καλύτερη του αναμενομένου για πρεμιέρα. Η χαμηλή απόδοση όλων των στοιχηματικών εταιρειών στο άντερ δείχνει ακριβώς ότι περίμεναν κλειστό παιχνίδι, όπως στο 95% των εναρκτήριων παιχνιδιών των Μουντιάλ. Αλλά η Βραζιλία είχε άλλες διαθέσεις κι όσο κι αν το πάλεψαν οι κροάτες, απλά δεν είχαν καμία τύχη. Τραβηγμένο απ' τα μαλλιά το πέναλτυ, αλλά απλά έδωσε άλλοθι στους κροάτες για να γκρινιάζουν για μια καρασίγουρη ήττα.
Οπως λέει κι ο Σόλιντ παραπάνω, ο Οσκαρ έκανε μεγάλο ματς και προσωπικά μου θύμισε τον Κακά της καλής εποχής. Ο Νεϊμάρ ζογκλέρ και κίλλερ ταυτόχρονα, θανατηφόρος συνδυασμός. Κι όσο για τα σχόλια περί της άμυνας της Βραζιλίας, για μένα έχει την καλύτερη του Μουντιάλ και μάλιστα έχει και καλό τερματοφύλακα. Αλλά την άμυνα δεν την κάνουν μόνο τα πρόσωπα, αλλά και το πόσο σφιχτά παίζει η κάθε ομάδα. Οταν η Βραζιλία ανοίγεται σε όλο το γήπεδο, τότε είναι απολύτως λογικό να βρεθούν σε κάποιες φάσεις εκτεθειμένοι οι αμυντικοί.
Εν κατακλείδι, για μένα η Βραζιλία δικαιότατα είναι το πρώτο φαβορί για το τρόπαιο. Εχει τη βαρύτερη φανέλα, έχει την έδρα, έχει φοβερό ρόστερ με λύσεις σε όλες τις γραμμές κι έχει και μεγάλη δίψα για το 6ο Μουντιάλ.
dimace (13-06-14)
Εκτακτη εκπομπή για την παράγκα στην Βραζιλία και πως ο Γιαπωνέζος Νισιμούρα είχε στενές σχέσεις με μια ελληνίδα πριν απο 20 χρόνια και πως μπορεί αυτή να έχει σχέση με τον Ολυμπιακό.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
θα βγει το ονομα του κατα την διαρκεια της εκπομπης σιγουρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Σήμερα Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 "αδιάφορα" ματσάκια και 1 ντέρμπι γιγάντων.
19:00 - Μεξικό ν Καμερούν
22:00 - Ισπανία ν Ολλανδία
01:00 - Χιλή ν Αυστραλία
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 13-06-14 στις 17:29
—John Lennon
Bookmarks