ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ που παιζει το παιχνιδι της
αγχωμενα ξεκινησαμε αλλα θα στρωσει η ομαδα παιχνιδι με το παιχνιδι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ που παιζει το παιχνιδι της
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-06-14)
εντυπώσεις μέχρι τώρα. Μία μάλλον φοβισμένη Κροατία δεν έχει πιστέψει ότι μπορεί , μεγαλύτερη πίστη και πιο σοβαροί στις πάσες μπορούν , το γκολ φάβα είναι ενδεικτικό των δυνατοτήτων των κεντρικών μπακ.Οταν έπαιξαν στην κόντρα οι Κροάτες έκαναν καταστάσεις , η δε ισφοφάριση , 10 Κροατικά πόδια στον άξονα δεν μπόρεσαν να πάρουν μία κόντρα , η να κόψουν , ένα αδύναμο σουτ από τον ΗΓΕΤΗ , σύμφωνα με τα νούμερα της τηλεόρασης , και μία κακή τοποθέτηση του κήπερ έδωσαν την ισοφάριση . Μπράβο στον Κόβατς για το σύνολο που παρουσιάζει εξαιρετική τακτική , κανα μπινελίκι στον Ολιτς για τις μαλακισμένες ντρίπλες , και θα κάνουν την ζημιά . Βραζιλία τώρα , είναι φαβορί?
ε ας περιμένω κανα δύο ματς ακόμη.
Rena (12-06-14)
α το ξέχασα άρχισαν τα όργανα , στην ευκαιρία του ΗΓΕΤΗ ,όπως μας τον είπαν οι της Κρατικής τηλ. , η μπάλα ήταν έξω ο Γιαπωνέζος και ο βοηθός , τον πούτσο έκλαιγαν. Αντε να δούμε .
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ο σχολιαστης β' τι στον πεο πινει και δε μας δινει![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
άσπρα μούρα μαύρα μούρα σφυραει έδρα ο νισιμουρα:p
Sent from xperia z using smoke signals
Χαχαχαχαχα, τι πέναλτι έδωσε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-06-14)
γαμημενη διαιτησια για ακομα μια φορα.Ψοφος ρε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-06-14)
τι έγραψα εγώ?
κωλοφαρδο
—John Lennon
Κροατία νισιμουρα 2πλο
Τα χουμε πει ο ισχυρός στα κρίσιμα σημεία παίρνει τα "σπόρια" της μοιρασιάς. Ας μην έδιναν δικαιώματα οι Κροάτες...
α καλέ ο ΗΓΕΤΗΣ της κρατικής , έβαλε πέναλτυ , η ροδέλα του το ξέρει και γκίνια του κήπερ.
Σοβαρά τώρα , επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος και όταν βλέπω δολοφόνους εκ του ασφαλούς και εντολοδόχους . και όχι Σαμουράι γίνομαι Τούρκος.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΛΗ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΒΑΚΙΖΑΣΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ
ΜΕ αυτό να σου σκίσουν την ροδέλα τρίπουστα του κερατά . Σχιστομάτα παλιοαδελφή , να σπρώξεις την διοργανώτρια ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.
ΕΙΜΑΙ αποφασισμένος να γαμήσω την διαιτησία , αν έχει και άλλα φάλτσα , για να κονομήσουν τα μουνόπανα
Με το αριστερό ο Κροάτης αμυντικός πιάνει ελαφρά από τον ώμο τον Φρεντ, που έχει γυρισμένη την πλάτη στο τέρμα και παλεύει για κοντρόλ. Έχω δει τέτοια πέναλτι να δίνονται στις μικρές γερμανικές κατηγορίες και σε βαβά παιχνίδια. Για ΠΚ η απόφαση είναι πολύ αυστηρή στα όρια της τραβηγμένης από μαλλιά κι από αρχ...α. Όμως, είναι λογικό, να παίξει τρελό σπρώξιμο στη Βραζιλία (είπα πως θα το πάρει περίπατο) καθώς έχει επενδύσει περίπου 15 δις στο Μουντιάλ και φυσικά πρέπει με μια μεγάλη επιτυχία να βουλώσει το στόμα ΠΟΛΥ κόσμου, που έχει κατέβει στους δρόμους, γιατί πεινάει, έχασε το σπίτι του, δεν έχει φάρμακα κλπ... Έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις. Τουλάχιστον η Ελλαδάρα να πάει καλά, γιατί αυτό που βλέπουμε δεν είναι πόλεμος στο γήπεδο αλλά πόλεμος ΜΕΓΑΛΩΝ συμφερόντων.
celticfrost (13-06-14)
Bookmarks