estai (06-06-14), VALVERDES_7 (07-06-14)
Βλέπω το Γερμανία Αρμενία και ΠΟΛΥ ανησυχώ για την ομάδα μας, αγαπητά μέλη του κλουπ... Και καθώς αύριο πετάμε για Βραζιλία, με ζώνουν τα φίδια, μήπως και η ανώτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν κατακτήσει εύκολα το ΠΚ... Και καθώς ο Τύπος είναι Γαλλία, τα υπόλοιπα μέλη μας (Τσελιγκόπαιδο, Καναδός, Μέγιστος και Σταύρος) καλούνται σε σύσκεψη για να πουν τη γνώμη τους.
*όση ώρα γράφω το παρόν, βάλαμε 2 τεμάχια με τον Λούκας και τον Έβεντες! Ζήτω το 4ο Ράιχ!!!
estai (06-06-14), VALVERDES_7 (07-06-14)
Το νεότερο μέλος του κλουπ είναι ΚΟΡΥΦΗ και σε «φυσιολογικότητα» (βλ. άβαταρ) και σε αυτοκρατορικό γούστο (βλ. 4ο Ράιχ) Συνέχισε έτσι Σταύρο!
*Βοσκέ, πάμε καλά. Παντρέψαμε τον Μέγιστο, στείλαμε τον Τύπο διακοπές στην Γαλλία με τους «φίλους» του και τώρα, με τον Σταύρο, ποιήσαμε νέο αριστούργημα. Τον Καναδό να προσέξουμε λιγάκι, γιατί μου κάνει κάποια άνοστα αστεία με την Γερμανία (το ξέρω πως την λατρεύει και δεν ανησυχώ...) και μπορεί να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με το Βερολίνο και δεν το θέλω.![]()
estai (06-06-14), sirkostas (07-06-14), VALVERDES_7 (07-06-14)
estai (06-06-14)
Οφειλω να ομολογησω οτι εγινε σωστη δουλεια πανω μου.
Το αβαταρ μου ξεκινησε με Αμποαγκουε, επειτα Liono και κατοπιν ultraman, για τους πιο ψαγμενους.
Αν και ηταν καπως αποτομη η μεταβαση, πλεον νιωθω ο εαυτος μου!
Επηρεαστηκα απο πολλους εδω μεσα, αλλα την πιο μεγαλη συμβολη σε αυτο που κατεληξα την εχεις εσυ Δημητρη! Παθιαστηκα απο τον ατοφιο λογο σου και τις φυσιολογικες προτροπες σου.
Δασκαλος απο τους λιγους.
dimace (07-06-14), VALVERDES_7 (07-06-14)
Ειναι αργα και θα τα μεταφερω αυριο. Σταματηστε το ΤΟΣΟ οφ τοπικ παρακαλω. Βοηθηστε λιγο.
*****8.23*****
estai (07-06-14)
Nαι πάμε στο οφτόπικ να βγάλουμε το άχτι μας![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sirkostas (07-06-14)
Βρε δεν πάτε να βγάλετε και τα μάτια σας, το θρεντ αδειάστε μας χαχαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (07-06-14)
Το μουντιαλ ρε του 1994 για την περηφάνια μας την μεγαλη χαχαχαχαχαχαχα
Από το Μπι Μπι Σι. Μπιμπιθι αν ειστε Γαλλοι. Στ' αρχίδια μου αν είστε Ολλανδοί.
Ολη η ομορφίλα και βαρβατίλα του Έλληνα που διαρκεί από το χιλιαοκτακοσα τόσο μεχρι σήμερα. Η πετυχεσά του ρε παιδί μου. Μου αρεσε που το είδα. Και εφταιγε ο Παναγούλιας ακουτε; Αντε.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το 94 παιξαμε το καλυτερο συστημα...4-4-2![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μακριά από την Ουραγουάη οι συμπάθειές σου, για να τα πάμε καλά...
Είχαμε την εντεκάδα του Ζουπανάκου στο CL Fantasy, για να σταυροκοπιώμαστε, τώρα θα πιάσουμε τις συμπάθειες τις δικές σου;;;Μην τον αποπαίρνεις, τον Μέγιστο και εσύ: Συμπάθα τον και λίγο...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (08-06-14)
VALVERDES_7 (08-06-14)
15/22
*****8.23*****
Bookmarks