differance (31-05-14)
Φιλικό με τους καλύτερους πελάτες μας απόψε, στη Λισαβώνα.
differance (31-05-14)
Ωραίο φιλικό. 10 χρόνια μετά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (01-06-14)
Μνήμες...
![]()
differance (31-05-14), sirkostas (01-06-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
sirkostas (01-06-14)
Στα πρώτα 6 λεπτά 4 ευκαιρίες για τους Πορτογλάρους![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δεν μασάμε, φουλ επίθεση αυτοί,φουλ άμυνα εμείς.![]()
Ξέρω γω , πιστή αντιγραφή του Γιούρο μάλλον που ο Θεός είχε βαρυστομαχιάσει και κοιμότανε. Γκόλ έμπαινε η μπάλα για τους αντιπάλους μας, άουτ τηλεμεταφερότανε
Χωρίς πλάκα εγώ τουλάχιστον το έχω δηλώσει ότι τη μπάλα της Εθνικής δε τη γουστάρω με την καμία. Φυσικά και αυτό μπορούμε, έτσι θα παίξουμε για να "κλέψουμε" τα αποτελέσματα, αλλά εξακολουθεί να μη μου αρέσει και να μη πολυ-υποστηρίζω την Εθνική καθώς στα διεθνή ματς θέλω να δω μπαλιτσα , ως ουδέτερος και όχι αυτό το πραμα![]()
Πωπω τι θεαμα ειναι αυτο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αστειο φιλικο,επρεπε αντι για το παλιο γηπεδο της Εθνικης Πορτογαλιας να γινει σε καμια παραλια.
Λογική η απόδοση των ομάδων, μην ξεχνάτε ότι οι παίκτες είναι σάπιοι στην κούραση, είναι ουσιαστικά από τα πρώτα ματς με την εθνική και φυσικά δεν είναι παρά για ξεμούδιασμα και για να συνηθίσουν τους συμπαίκτες τους. Οι εθνικές ομάδες το έχουν αυτό το κακό της ανομοιογένειας, γι' αυτό άλλωστε τα 9 στα 10 φιλικά των περισσοτέρων εθνικών ομάδων που γίνονται για προετοιμασία είναι από θέαμα μεγάλη μάπα.
sirkostas (01-06-14)
Ω ρε φιλε ελπιζω ο παπασταθοπουλος να ναι κομπλε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η αλήθεια είναι ότι μολις επέλεξα να ξαναδώ το Jurassic Park![]()
Σοκ με Μοντολίβο στην Ιταλία, έσπασε το πόδι του πριν το Μουντιάλ
Απαρηγόρητος ο άτυχος Ιταλός αμυντικός με το βλέμμα του να έχει κάνει ήδη τη διάγνωση... (Φωτογραφία: EPA pictures )
- 2
Αθήνα
Ο φιλικός αγώνας της Ιταλίας με την Ιρλανδία τελείωσε χωρίς τέρματα και σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρικάρντο Μοντολίβο, ο οποίος χάνει το Μουντιάλ! Ο μέσος της έσπασε το πόδι του, μία είδηση που προκάλεσε σοκ στον τεχνικό της ομάδας, Τσεζάρε Πραντέλι, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Έτσι, θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας να καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του για το κέντρο της μεσαίας γραμμής.
Στο 15' μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Πιρς ο 29χρονος έπεσε στο χόρτο και τελικά χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο. Το γεγονός ότι χάνει το Μουντιάλ είναι δεδομένο για τον πολύ άτυχο «Μόντι» ο οποίος θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης στο φιλικό του «Κρέιβεν Κότατζ» είναι ότι μετά το πολύ δυσάρεστο συμβάν η Σκουάντρα Ατζούρα ουσιαστικά δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο κόντρα στην Ιρλανδία. Ο πρώην άσος της Φιορεντίνα θα μεταβεί στο Τσέλσι και στο νοσοκομείο Westminster για εξετάσεις.
Ωστόσο, δεν χρειάζονταν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού ο ίδιος ο άτυχος παίκτης, την ώρα που έβγαινε από το γήπεδο με φορείο, έλεγε στους γιατρούς: «Εσπασα το πόδι μου, τελείωσε»!
Σε άλλα διεθνή φιλικά...
Ολλανδία - Γκάνα 1-0
Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Ρότερνταμ, η Εθνική Ολλανδίας νίκησε 1-0 το αντίστοιχο συγκρότημα της Γκάνας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Μουντιάλ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ρόμπι φαν Πέρσι στο 5ο λεπτό.
Μεξικό - Ισημερινός 3-1
Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της συμμετοχής τους στο Μουντιάλ, το Μεξικό νίκησε τον Ισημερινό 3-1 με τέρματα των Μόντες (33΄), Φαμπιάν (69΄) και Μπανγκέρα (76΄ αυτογκόλ), ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Βαλέντσια στο 80΄.
Κροατία-Μάλι 2-1
Με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Πέρισιτς, η Κροατία νίκησε 2-1 το Μάλι σε φιλικό ματς στο Οσιγιεκ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ πέτυχε και τα δύο γκολ (15΄,64΄) ενώ μέχρι σήμερα είχε σκοράρει μόνο μία φορά σε 27 διεθνείς συμμετοχές. Για τους Αφρικανούς, μείωσε ο Σεϊκ Ντιαρά στο 79΄. Ο Νίκο Κόβατς χρησιμοποίησε σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού τον Γκόρντον Σίλντελφελντ του Παναθηναϊκού, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς.
Νορβηγία-Ρωσία 1-1
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Ρωσία με αντίπαλο τη Νορβηγία στο Οσλο, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της για το Μουντιάλ. Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο προηγήθηκε με τον Ολεγκ Σατόφ μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κόνραντσεν στο 77΄.
Aπιστευτη ατυχια για τον Μοντολιβο.
Μέσος είναι, Κοσμά.
Αλλωστε, στη τελευταία πρόταση απ' το κομμάτι που έκανες quote γράφεται η κανονική του θέση "στο κέντρο της μεσαίας γραμμής".
differance (05-06-14)
Mία ιστορία , μια παρέα , μια καινοτομία , μια μεγάλη ομάδα , και πολλά μα πάρα πολλά λουλούδια , είναι εποχή τότε , τα παιδιά των λουλουδιών. Ομως οι τυπάρες δεν ήταν μέλη ενός Rock n Roll group , δεν ήταν κιθαρίστες , δεν ήταν μπασίστες , δεν κτυπούσαν τα ντράμς , αγαπούσαν τις τουλίπες , και έπαιξαν ένα πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο , ακόμη και σήμερα τα στοιχεία του , επηρεάζουν τους σύγχρονους.
Οι τύποι μεγαλούργησαν Γιόχαν Κρόιφ , Νέσκενς , Σουρπίρ , Κρολ , Χαν , Ρεμπ , Ρένζενμπριγκ ο αγαπημένος μου μαζί με τον τον Κρόλ , Ρενέ και Βίλλυ Βαν ντε Κέρκοφ. Μία ομάδα ένα ακορντεόν , απλώνεται να κυριαρχήσει , συρικνώνεται να περιορίσει . Οι πορτοκαλί μάγοι .
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 05-06-14 στις 14:42
voskos_7 (06-06-14)
Bookmarks