Μετρια κληρωση
καλα θα γελασει κοσμος κ κοσμακης!
Μετρια κληρωση
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σίγουρα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δεν υπάρχουν ομάδες να διαλέξεις, αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ο όμιλος είναι βατός. Ελέφαντες και Τζαπάνια έχουν παραδοσιακά δυνατές ομάδες, για την Κολομβία δεν έχω ιδέα. Νομίζω ότι τη 2η θέση μια καλή Εθνική Ελλάδας την χτυπάει...
1oς
Βραζιλία
Κροατία
Μεξικό
Καμερούν
2ος
Ισπανία
Ολλανδία
Χιλή
Αυστραλία
3ος
Κολομβία
Ελλάδα
Ακτή Ελεφαντοστού
Ιαπωνία
4ος
Ουρουγουάη
Κόστα Ρίκα
Αγγλία
Ιταλία
5ος
Ελβετία
Εκουαδόρ
Γαλλόα
Ονδούρα
6ος
Αργεντινή
Βοσνία
Ιράν
Νιγηρία
7ος
Γερμανία
Πορτογαλία
Γκάνα
ΗΠΑ
8ος
Βέλγιο
Αλγερία
Ρωσία
Ν. Κορέα
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ελλαδα - Κολομβία 1-0
Ελλάδα - Ακτή Τουρέ 4-0 (και τα 4 ο Σαλπιγγίδης απο πασες του Καραγκούνη)
Ελλάδα-Ιαπωνία 1-2
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δύσκολη κλήρωση αλλά δε μπορούμε να βγάλουμε και συμπεράσματα.
Ωραίος ο όμιλος της Γαλλίας,γελάει ο κόσμος..
Gtakis (06-12-13)
Ήμουν έξω και έχασα την κλήρωση. Παίξαμε καλά?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Είμαι σίγουρος ότι και οι 3 χάρηκαν που κληρώθηκαν μαζί μας! Γι' αυτό και μόνο θεωρώ τον όμιλό μας καλό. Η Εθνική μας είναι πολύ σκληρή και όλα τα παιχνίδια θα είναι ανοιχτά. Μπορούμε από 1οι έως 4οι.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Τους έχουμε ΟΛΟΥΣ! Άσχετοι του κερατά, (ιδιαίτερα τα Κωλομβιανά ήρθαν στον όμιλο για να πάρουν τη "δόση" τους σε κρέας) θα προσκυνήσουν το σορτσάκι του Πιστόλια και το κεφάλι (το πάνω...) του Μανωλά.
kwtsios (07-12-13)
Μια χαρα η κληρωση.Εαν ειμαστε "μπετο" αμυντικα τοτε περναμε αερα στην επομενη φαση.
Τους Ιβοριανούς τους θεωρώ ξεγραμμένους. Λούζερς ολκής οι δουλάραπες. Οπότε έχουμε 3 ομάδες για 2 θέσεις. Πιθανότατα όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική σε αυτό το γήπεδο
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
differance, την τελευταία αγωνιστική παίζουμε με την Ακτή σε αυτό το γήπεδο:
Το πρόγραμμα:
14/6: Ελλάδα - Κολομβία (19:00)
20/6: Ελλάδα - Ιαπωνία (01:00 το πρωί...)
24/6: Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού (23:00)
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
differance (06-12-13)
A ναι? Δεν έχω προλάβει να τα δω. ΟΚ, την Ακτή την έχουμε. Και πάλι όλα θα κριθούν στο μεταξύ μας με τους σχιστομάτηδες.
Κολομβία 3/3, Ιαπωνία και Ελλάς θα παλέψουνε για την 2η θέση.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks