sirkostas (22-11-13)
Μπορεί - αν δεν είναι καμία Ολλανδική, με τόσα κανάλια, αλλά τα πιό πολυδάπανα, είναι στην Ελλάδα, γιατί εμάς, η ποσότητα, δεν μας λέει τίποτε...
Και σας κάνω και τη χάρη, να μην μετρήσουμε τα γιοφύρια που κάνουν οι οδοντίατροι, εδώ, για να βγει το μεροκάμματο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sirkostas (22-11-13)
Ρε οι γέφυρες του Κηφισού ρεεεεεεεεεε, άιντε κωλοευρωπαίοι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (21-11-13)
voskos_7 (21-11-13)
φαβορι φαινεται η ισπανια, αλλα απο την αλλη ποσο ακομα θα κρατησουν οι δυναμεις τους. δευτερο φαβορι οι γερμανoi, αγωνιστικα ειναι πιο ετοιμοι απ'ολους αλλα τους λειπει ο αερας του νικητη. τριτο φαβορι οι βραζιλιανοι λογω εδρας, αλλα ποιος ξερει τι σοϊ ομαδα εχουν φτιαξει;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ακόμα δεν άνοιξε το νήμα, προλάβατε και το μαμήσατε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όλοι θα προσκυνήσουν τον Πιστολέρο![]()
Ο κλασσικός τύπος:
1) Που τρώει κέρατο και παντόφλα, μαζί.
2) Η κόρη του τον φωνάζει "μαλάκα", από τα 5 της και το εννοεί.
3) Ο γιός του, δεν ασχολείται με μπάλα και αμάξια και δοκιμάζει τα ρούχα της μαμάς.
4) Για να περάσει στο πανεπιστήμιο, πήγε φροντηστήριο μέχρι και για τα θρησκευτικά του γυμνασίου και τελικά πήρε πτυχίο από την Βουλγαρία, με τρεις τενεκέδες τυρί.
5) Για να μπει στο δημόσιο έβαλε όλη την οικογένεια να ψηφίσει σε τρεις εκλογές έναν συγκεκριμένο, αλλά ήταν γκασμάς και έφαγε άκυρο.
Και αυτουνού, του φταίνε, ο Ευθυμιάδης, ο Μητσοτάκης και η Μέρκελ.
ποιος ειναι αυτος ο τυπος ρε παιδια, επειδη δεν γουσταρω να δωσω "κλικ" στο σαϊτ του;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
kwtsios (23-11-13)
voskos_7 (22-11-13)
Bookmarks