ΚΝτο οπως η ολλανδια λεμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Eleni7 (29-06-14)
Eleni7 (29-06-14)
κέρδισα 10 στοίχημα με το σερβιτόρο μου...Πριν τον αγώνα στοιχηματισα ότι το γκολ της Ελλάδας θα το βάλει ο Σωκράτης
sent from my cave with smoke signals
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Eleni7 (29-06-14)
ΜΠΕΣ ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ω ρε μαγκες ο Μητρογλας!
Σας το ειπα θα γυρισει οταν μπηκε ο Κατσουρ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
VALVERDES_7 (29-06-14)
Χαχαχαχα μαλακα μου ποσο ρομπες ειναι και οι δυο ομαδάρες λεμε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εντάξει ζουν όλοι στη γειτονιά...Τα σκυλιά εν τω μεταξύ έχουν ξεσαλώσει!!!!![]()
τι σφυρας μωρε μαλακα 3 λεπτα εφαγε ο αλλος κατω
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πωπω 200 σφυγμοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eleni7 (30-06-14)
captain-cook (30-06-14)
βεντουζα ρε πουστη μου...παμε γερα τωρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λιγο οξυγονο στον καραγκουνη ρε
Πως θελω ενα γκολ απο μητρογλου θεε μου, ενα απο τα γνωστα του πλασε, η ενα μακρινο απο χολεμπας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (29-06-14), VALVERDES_7 (30-06-14)
Bookmarks