κοιτα η πουτανα τωρα
Ωπ αρχισαμε το τικι τακα χαχαχαχα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
κοιτα η πουτανα τωρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεύτερο δοκαρι για την Αιλαδδαιτζεία. Επισήμως η Ακτή έχει κανει κώλο πεντακοσάρικο κέρμα. Τα γερόντια του Σάντος και τα τραγιά της Αιλαδδαιτζείας τους έχουν πηδήξει στα ίσα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
θα ηταν τρομερη γκολαρα αν εμπαινε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
τζιολη θα βαλει για αλλαγη σιγουρα. τζιζους βοηθα
Σήμερα τουλάχιστον προσπάθησαν τα γίδια. Θα πω ότι για την Αυστραλία. Εφ' οσον έπαιζαν με το ίδιο πάθος και με τους Κολομβιανούς θα τους ήθελα στην επόμενη φάση.
ο χολεβας πηγε να βαλει το γκολ του μαραντονα το σολο...οκ παμε να το παρουμε![]()
—John Lennon
1 γκολ, 2 δοκάρια, 3-4 καλές φάσεις απέναντι στο απόλυτο τίποτα των Ιβοριανών.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τι χανουμε ρε πουστη μου
—John Lennon
Μολος εκανε συγκριση νειμαρ χολεμπας ο μεγιστος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παιδια ας κρατησουμε λιγο τους ενθουσιασμους.. Τα ελεφαντοδοντα ειναι μεγαλα και μυτερα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Ντρογμπά δεν έχει κουραστεί? 40 χρονών είσαι ρε πούστη, τράβα στον πάγκο για κάνα τσαγάκι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Η πρώτη άξια εμφάνιση της Εθνικής για μένα μετά το 2000 περίπου. Δε θυμάμαι τόσο "ποδοσφαιρική" εμφάνιση ξανά. Και εννοώ "ποδοσφαιρική" σε εισαγωγικά γιατί ως λάτρεις του modern football βάζουμε και το "γαμήστε τα μάτια του κόσμου" ακόμα και στο καλύτερο παιγνίδι μας. Ανεξάρτητα από το τελικό σκορ θα πω μπράβο για την εμφάνιση, ντροπή που έπρεπε να φτάσει εδώ για να την κάνει.
εχει γεμισει κιτρινες η ακτη μιαουλη. Θα την παρουν την αποβολα
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-06-14)
η μπαλα τιμωρει
—John Lennon
Μάλιστα...
Ένα γκολ που δεν το άξιζε σε καμία περίπτωση η Ελεφαντοδοντίαση.
Bookmarks