celticfrost (24-06-14)
celticfrost (24-06-14)
Ρε σεις στατιστικολόγοι, διακόσα γκολ σε δέκα αγώνες έχουνε μπει σε αυτό το μουδιάλι, ποιές ομάδες ακόμα δεν κούνησαν πλεκτό;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
γκοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλ κ ποιοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς???????????????????? ???
ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΥΡΙΑ ΕΙΠΑ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ; ΕΙΚΟΣΙ; ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ωραιο γκολ.
100.000.000 SUPER DEAL
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Rena (24-06-14), vasilis-thrylos7 (24-06-14)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ πουτανα χοντρέ σου φεξε!
Rena (24-06-14)
ΠΑΡΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και τωρα μονοτερμα τα αφρικανα
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλ ρεεεεεεεεεεεε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γεια σου μωρη πουτανα σαμαρη πως πλασαρες ετσι...αμα ειναι ετσι να τραυματιστουν και αλλοι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ΡΕ ΑΝΤΡΙΚΌ!
... there's no such thing as "too much"...
captain-cook (24-06-14), Rena (24-06-14), vasilis-thrylos7 (24-06-14)
Ο Σαμαρης δεν σκοραρει ουτε σε οικογενειακο κ κοιτα πουτο καρφωσε ...
Α ρε βαγγελα κ τα κοκορια σου γεννανε
Bookmarks