Ωραία μόλις έχασα το σήμα της νόβα.
Ταινία στο πισι.
φάουλ ρε γαμημένο κοράκι
Ωραία μόλις έχασα το σήμα της νόβα.
Ταινία στο πισι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εχασες την προσπαθεια του γκεκα που σουρθηκε προς το σημειο που πηγαινε η μπαλα.![]()
kwtsios (20-06-14)
το φάγαμε λέει άλλο ένα λεπτό ε και ?
Εφυγα, ξερω θα με φαει η αγωνία ολο το βράδυ, αλλά λέω να δω καμια ταινία μπας και συνέρθω απ' αυτό το "πράμα"
Ισοπαλία σαν-νίκη και όλα θα παιχθούν την τελευταία αγωνιστική.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (20-06-14)
Α εχασες τον καραγκουνη να βγαινει με τη μπαλα εκτος γηπεδου.
Κααααιιι τελος.0-0
ΤΕλοςςςςςςςςςςς σκάσανε οι Γιαπωνέζοι κλατάρανε τα τζαπώνια
Απ' τα καλύτερα μέσω Φρέντου
Ζω για τη φράση "Ο Μήτρογλου πηδάει για την κεφαλιά αλλά κάνει φάουλ γιατι καβαλάει τον Χόντα
Συγχωρήστε το άγριο τάκλιν-φάουλ του Κατσουράνη, νόμιζε πως το έκανε στον Μανιάτη
Ποιό πιθανό είναι να κερδίσετε χρήματα αν ποντάρετε να σκοράρει ο Μήτρογλου, κι ας έγινε μόλις αλλαγή, παρά ο Γκέκας
Rena (20-06-14)
το κέρδος στο τελευταίο ματς δεν θα παίζει ο Κατσουράνης
Μπράβο για την εμφάνιση. Όλοι έκαναν ότι μπορούσαν(εκτός από έναν), και τώρα αν νικήσουμε τους αραπάδες ουσιαστικά προκρινόμαστε(δεν βλέπω να νικάει την κολομβία η Ιαπωνία).
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-06-14)
Καληνύχτα αδέρφια και μην μασάτε θα περάσουμε ένα χέρι τους μαύρους και τσουπ...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-06-14)
Έλα ρε γκομενιάρη Καραγκούνη!![]()
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-06-14)
Βασικά δεν είμαι και τόσο απογοητευμένος: Και οι υπόλοιπες Αφρικανικές ομάδες, δεν τα πήγαν και πολύ καλύτερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Η Άλωσις της Τροπολιτσάς ήταν...
Πιο άμπαλη ομάδα από τη δική μας ίσως να μην έχει παρουσιαστεί στην ιστορία τελικών ΠΚ. Μιλάμε πως δεν αλλάξαμε 4η μπαλιά σε όλο το Β ημίχρονο. Θα μου πείτε πως παίζαμε με 10. Μας είδα, όταν ήταν ακόμη μέσα ο αρχιμαλάκας... Αυτός ο Σαμαράς, κάθε φορά που ακουμπά την μπάλα, με κάνει να θέλω να σπάσω τη τηλεόραση...
Σωκράτης, ο καλύτερος του γηπέδου, μετά Τόρο και μετά Κάρα (για τα θεατρικά και τις επιτυχημένες καθυστερήσεις) Με το Ελεφαντόδοντο, που είναι φυσικώς δυνατή ομάδα, θα έχουμε πρόβλημα, αφού μόνο με τη δύναμη και τίποτα περισσότερο παίζουμε. Πάντως, όπως ήρθαν τα πράγματα, καλό και το χινάριον...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-06-14)
Bookmarks