Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 61 έως 80 από 153

Θέμα: Tαξιδια-Διακοπες

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Tαξιδια

Και γω αδύνατος είμαι, όχι σαν τον Βοσκό που είναι γκόμορας. 60 κιλά με το ζόρι, γιατι προσέχω τη διατροφή μου και έχω και προσωπικό γυμναστή... (πολύς κόσμος αναποδογυρίζει πράγματα... Μερικοί και αριθμούς...)

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε "τα ξίδια" για να γίνει το πιο δημοφιλές θρεντ του φόρουμ! Έτσι θα περιλαμβάνει και τις ταξιδιάρες ψυχές (πράγματι πολύ καλή ιδέα) και όσους "ταξιδεύουν" με ...ξίδια! 2 σε 1!

Δεν είναι τίποτα, ένα κενό θα προσθέσετε...
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Μη μου βάζεις ιδέες τύπε. θα είναι το πιο... υγρό θρεντ του φόρουμ...
    There is a Dude in town

Thanks
    2.202
    Ignore User

Εσένα σκεφτόμουνα όταν το έγραφα το παραπάνω βαθυστόχαστο σχόλιο! Μα τον Τζόνι!!!

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Ολοι εμένα σκέφτονται είτε γράφουν είτε διαβάζουν, ενίοτε κάνοντας και άλλα πιο ζόρικα σπορ. Μην παρεξηγείς τον εαυτό σου, αφέσου...
    There is a Dude in town

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.599 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

Άλλος άνθρωπος! Ο σύγχρονος Ροβινσώνας Κρούσος ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και μίλησε για όσα έζησε στον Ειρηνικό Ωκεανό

Η απίστευτη ιστορία επιβίωσης του 37χρονου Χοσέ Σαλβαδόρ Αλβαρένγκα ξετυλίγεται μέσα από την περιγραφή του τι έζησε, περιπλανώμενος 16 μήνες στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο Αλμπαρέγκο εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού πριν λίγες ημέρες, σε κατάσταση αποπροσανατολισμού, σε απομακρυσμένη κοραλλιογενή ατόλη, όπου τα κύματα ξέβρασαν τη βάρκα του, μήκους 7,3 μέτρων. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στη Μαδούρο, την πρωτεύουσα των Νησιών Μάρσαλ, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.
    Περπατώντας με δυσκολία, εμφανέστατα καταβεβλημένος από την περιπέτειά του, ο Αλβαρένγκα, είπε στους αξιωματούχους, πως απέπλευσε από το Μεξικό στα τέλη Δεκεμβρίου του 2012, για να ψαρέψει καρχαρίες, όμως οι άνεμοι τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να χαθεί στον Ωκεανό.
    Επέζησε τρώγοντας χελώνες, πουλιά και ψάρια και πίνοντας αίμα χελώνας, όταν δεν έβρεχε.
    Ο φίλος του όμως, δυστυχώς δεν τα κατάφερε, αφού όπως είπε ο 37χρονος, ο οργανισμός του δεν μπορούσε να δεχθεί το αίμα της χελώνας και έκανε συνεχώς εμετούς.

Οι γονείς και η 14χρονη κόρη του, δεν έπαψαν ποτέ να ελπίζουν ότι είναι ζωντανός. Η μητέρα του μάλιστα, δεν έπαψε να τον βλέπει στα όνειρά της τα βράδια, διαισθανόμενη πως είναι ζωντανός.
    "Τον έβλεπα ζωντανό στα όνειρά μου και μετά ξαφνικά χανόταν. Έβλεπα συνέχεια το ίδιο όνειρο", είπε η μητέρα του.
    Ο πατέρας του, μιλώντας στην εφημερίδα El Mundo είπε: "Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Νιώθω και χαρά και λύπη που είδα τον γιο μου. Μου είπαν ότι χάθηκε στη θάλασσα, αλλά εγώ πάντα ήλπιζα να τον ξαναδώ".

Η 14χρονη κόρη του, η Φατίμα, που ζει με τους παππούδες της είπε: "Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, είναι να τον αγκαλιάσω και να τον φιλίσω".

Ο ίδιος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι του συμβαίνει.
    "Τώρα νιώθω άλλος άνθρωπος. Δεν πίστευα ότι θα ξαναδώ τον πατέρα μου. Είναι πολύ ωραίο", είπε ο Αλβαρένγκα, χαϊδεύοντας με το χέρι, το καθαρό του πρόσωπο.
    "Πολλές φορές σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, άλλες κόντεψα να πεθάνω από την έκθεση στον ήλιο και την έλλειψη φαγητού, ενώ αρρώσταινα συνεχώς. Ήμουν έτοιμος να αυτοκτονήσω, αλλά ζήτησα από τον Θεό να με σώσει", είπε.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ιστορία του Αλβαρένγκα. Οι πρώτες αντιδράσεις του, όταν εντοπίστηκε ζωντανός, δεν μπορούν παρά να ήταν οι αυθόρμητες αντιδράσεις ενός ανθρώπου που "επέστρεψε" στη ζωή, μετά από 16 μήνες στον Ειρηνικό Ωκεανό.
    Δείτε πώς περιγράφει την περιπέτειά του στο βίντεο που ακολουθεί:
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    2.202
    Ignore User

Ωραίο Ηλία! Παράκληση: το επόμενο αφιέρωμα να αναφέρεται στο ταξίδι του Άγγελου Φιλιππίδη στις φυλακές του Μαλτεπέ με τους 8 Σομαλούς στο ίδιο κελί!!

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (05-02-14)

Thanks
    2.202
    Ignore User

Είσαι ταξιδιάρα ψυχή! Τελεία και ...καύλα!!!

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <> Εμφάνιση μηνυμάτων

Ειρωνεία της φωτογραφίας. Πίσω ακριβώς, η Λεωφόρος...

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (05-02-14)

Thanks
    2.202
    Ignore User

Ε, ναι! Αυτό είναι όλα τα λεφτά! Το έβαλα και στο θρεντάκι του παο να μη χαθεί τέτοια ιστορική φωτογραφία!!

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.343 φορές σε 18.978 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γω αδύνατος είμαι, όχι σαν τον Βοσκό που είναι γκόμορας. 60 κιλά με το ζόρι, γιατι προσέχω τη διατροφή μου και έχω και προσωπικό γυμναστή... (πολύς κόσμος αναποδογυρίζει πράγματα... Μερικοί και αριθμούς...)
    Είσαι 9 κιλά δηλαδή;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.663
    Ignore User

«Ανταρσία» επιβατών σε πτήση της Ryanair

Μετά από 4 ώρες καθυστέρηση στο έδαφος τους έβαλαν στο αεροπλάνο όπου έμειναν "εγκλωβισμένοι" για 6 ακόμη ώρες χωρίς νερό και φαγητό! - Εξαλλοι οι 100 επιβάτες επιτέθηκαν στις αεροσυνοδούς - Παρέμβαση της Αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα - Τι λέει η εταιρία

Έξαλλοι ήταν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair, οι οποίοι απειλούσαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία, μιας και η αεροπορική εταιρεία τους άφησε για ώρες χωρίς νερό και φαγητό!

Περισσότεροι από 100 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, κλήθηκαν να οπλιστούν με τεράστια υπομονή, προκειμένου να υπομείνουν την μεγάλης διάρκειας καθυστερημένη πτήση από το Stansted στο Porto της Πορτογαλίας.

Τρεις ώρες αργότερα, το αεροπλάνο ήταν ακόμα ακινητοποιημένο με τους επιβάτες να είναι κάτι παραπάνω από εξαντλημένοι και πεινασμένοι. Και όταν ζήτησαν από τους αεροσυνοδούς τροφή και νερό, εκείνοι το αρνήθηκαν!

Η απογοήτευση δεν άργησε να μετατραπεί σε εκνευρισμό και οργή, με τους «εγκλωβισμένους» επιβάτες να ξεσπούν στο πλήρωμα του αεροπλάνου και να καλούν την αστυνομία, ζητώντας της να επέμβει.

Μάλιστα, ένας επιβάτης δήλωσε ότι οι κλήσεις στην αστυνομία ξεπέρασαν τις 50!

Τελικά, οι αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο ακινητοποιημένο αεροπλάνο και επετράπη στους επιβάτες να κατεβούν και να περιμένουν στο αεροδρόμιο. Όμως, αυτή τη φορά, πέρασαν περισσότερες από τρεις ώρες χωρίς καμία «χορηγία» από την αεροπορική εταιρεία, ούτε καν ένα αναψυκτικό, όπως δήλωσαν αρκετοί.

Τελικά το αεροπλάνο απογειώθηκε μετά από μια μαμούθ καθυστέρηση 11 ωρών!

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μόλις εβδομάδες αφότου το αφεντικό της Ryanair, Michael O'Leary, δεσμεύτηκε ότι η εταιρεία θα έχει πολύ πιο σωστή αντιμετώπιση στο επιβατικό κοινό και θα «σταματήσει να σπάει τα νεύρα τους χωρίς λόγο».

Η πτήση με κωδικό FR8347 ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί στις 20:25 την περασμένη Παρασκευή, αλλά κατά το check in τους οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στη διάρκειας 2 ωρών και 20 λεπτών πτήσης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τελικά, περίμεναν σχεδόν τέσσερις ώρες πριν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
    Και κάπου εκεί ξεκίνησε η δική τους οδύσσεια. Ένας εκ των επιβατών, ονόματι Jo&#227;o Pinheiro, ανάρτησε στο You Tube ένα βίντεο από όσα εξελίχθηκαν μέσα στο αεροπλάνο, βίντεο που μέχρι στιγμής έχει πάνω από 500.000 προβολές.

Στο βίντεο αυτό,φαίνονται οι επιβάτες να «ζητιανεύουν» από το πλήρωμα φαγητό και νερό. «Δεν υπάρχει τίποτα να φάμε ή να πιούμε», ακούγεται να φωνάζει κάποιος. « Αγνοείτε τους επιβάτες που σας ζητούν βοήθεια. Δεν είστε αεροσυνοδοί; Έχετε χαζέψει;».

Μια γυναίκα ακούγεται να λέει: «Δεν θα μας αφήσετε να φάμε και να πιούμε ακόμα και αν έχουμε πληρώσει; Ούτε να βγούμε από το αεροπλάνο μπορούμε;», με κάποιον άλλο να παρακαλάει: «Υπάρχει μωρό στο αεροσκάφος!».
    Και σα να μην έφτανε αυτό, δεν δέχτηκαν ούτε να τους ανάψουν τον κλιματισμό, πράγμα που ζητήθηκε στη 1, αλλά τελικά δεν έγινε – όπως και όλα τα άλλα που οι απεγνωσμένοι επιβάτες ζητούσαν.

Ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας με φώτα που αναβοσβήνουν φαίνεται έξω από το αεροσκάφος λίγο πριν ένας αξιωματικός μπει στο αεροσκάφος και ενημερώσει τους επιβάτες ότι μπορούν να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο.

Μετά τη δημοσίευση του εν λόγω βίντεο, η Ryanair εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη, αλλά ισχυρίστηκε ότι στους επιβάτες δόθηκε νερό και ότι και ο ίδιος ο πιλότος είχε ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας.
    —John Lennon

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Μερικές παρομοιώσεις, μου ήρθαν "κάπως", αλλά δεν γαμείς...

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (24-02-14), VALVERDES_7 (24-02-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ωραίο ποστ Νικόλα και ακόμη πιο ωραία η διαφήμιση του ΕΟΤ! Ζούμε στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα του πλανήτη. Αν είχαμε μυαλο εμείς θα δανείζαμε τους άλλους και όχι οι άλλοι εμας...

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (24-02-14), voskos_7 (24-02-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Ενας καλός φωτογράφος μπορεί να κάνει και τον Μπραντ Πιτ να δείχνει μια τρίχα απ' τα καλαμπαλίκια του Τάσου Παλαντζίδη, εμφανισιακά.

23. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-02-14), pf7 (06-09-14), The Dude (24-02-14), voskos_7 (24-02-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενας καλός φωτογράφος μπορεί να κάνει και τον Μπραντ Πιτ να δείχνει μια τρίχα απ' τα καλαμπαλίκια του Τάσου Παλαντζίδη, εμφανισιακά.
    Κοίτα από πολύ μακριά - ή από πάρα πολύ κοντά, όλα φαίνονται αλλιώς: Τι κάνεις, όταν πατάει το πόδι του εκεί, αυτός που "τσίμπησε", είναι το ζουμί της υπόθεσης...

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (24-02-14), The Dude (24-02-14)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Οι κλασσικές ελληνικές πίπες τόσως δεκαετιών. Πέρασαν οι εποχές που πουλούσαμε ήλιο, περίεργες παραλίες και γκρικ λαβ. Ας μας δείξουν σε φωτο και την εικόνα των λιμανιών, σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι, τα καταλύματα και τι ζητάνε για να μείνουν εκει, την ποιότητα γενικότερα που προσφέρουν. Εκεί θα έβαζες φωτο της ανγκόλας, της Σρι Λάνκα και της γουατεμάλας.
    There is a Dude in town

27. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

pf7 (06-09-14), Rena (26-02-14), sirkostas (24-02-14)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345678 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές