Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 35

Θέμα: Μανώλης Σιώπης

Thanks
    230
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.079 φορές σε 651 μηνύματα
    Ignore User

loan shirt Μανώλης Σιώπης

Απο οτι βλεπω δεν εχει τοπικ ο μικρος. Λοιπον μιας και ειμαι απο τα χανια και πηγαινω σχεδον σε ολα τα παιχνιδια του πλατανια, θα σας ενημερωνο για την πορεια του. Το 1το παιχνιδι που μπηκε αλλαγη το εχασα δυστηχως λογω μιας αλλεργειας. Στο 2ρο χθες με τον αστερα ημουνα μεσα. Να πω αρχικως οτι ημουν προκατειλημενος αρνητικα, λογω σωματοδομης και την ιδεα μου για της απαιτησεις της θεσως του αμυντικου χαφ. Αλλα ποσω λαθος ημουνα! Ο σιωπης λοιπον αν και μισοριξιας, ειναι χαφ σκυλος που τα δινει ολα. Κραμα γκατουζο με πιρλο λοοοολ. Για μενα ηταν αλανθαστος ολο το 90λεπτο και περνει το απολυτο αριστα. Ετρεχε παντου και ασταματητα, αν εβλεπε τρυπα πηγενε να καλυψει, ενω παραλληλα καθοδηγουσε τους συμπαιχτες για αλληλοκαλυψεις. Σπανια ηταν εκτος θεσης και ακομα ποιο σπανια εβγαζε λαθος πασα. Μαλιστα ειχε αρκετες ψηλες μπαλιες λουκουμι στην πλατη της αμυνας, αλλα οι επιθετικοι του πλατανια δεν τις εκμεταλευτηκαν. Δουλεμενος και ετοιμος απο το καλημερα. Μιλαμε οτι ηταν με διαφορα ο καλυτερος του γηπεδου, οχι μονο του πλατανια. Το δηλωνο, επαθα πλακα μαζι του!!

Και ομως, αυτος ο παιχτης σε ενα ολυμπιακο που εχει μεινει με ΜΗΔΕΝ καθαρα αμυντικα χαφ, δεν εχει θεση ουτε ως τριτη επιλογη! Τι να πει κανεις για τα τσακαλια του σωματειου, εχουνε τοσα ταλεντα και τα χαραμιζουν. Στο φετινο ροστερ οπως διαμορφωθηκε με τις πωλησεις, ειχανε θεση και ο σιωπης και οι λυκογιανης, τατος, ποτουριδης, βλαχοδημος.

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον tzinos για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (26-08-13), BrazHlias (26-08-13)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μανωλης σιωπης

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tzinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο οτι βλεπω δεν εχει τοπικ ο μικρος. Λοιπον μιας και ειμαι απο τα χανια και πηγαινω σχεδον σε ολα τα παιχνιδια του πλατανια, θα σας ενημερωνο για την πορεια του. Το 1το παιχνιδι που μπηκε αλλαγη το εχασα δυστηχως λογω μιας αλλεργειας. Στο 2ρο χθες με τον αστερα ημουνα μεσα. Να πω αρχικως οτι ημουν προκατειλημενος αρνητικα, λογω σωματοδομης και την ιδεα μου για της απαιτησεις της θεσως του αμυντικου χαφ. Αλλα ποσω λαθος ημουνα! Ο σιωπης λοιπον αν και μισοριξιας, ειναι χαφ σκυλος που τα δινει ολα. Κραμα γκατουζο με πιρλο λοοοολ. Για μενα ηταν αλανθαστος ολο το 90λεπτο και περνει το απολυτο αριστα. Ετρεχε παντου και ασταματητα, αν εβλεπε τρυπα πηγενε να καλυψει, ενω παραλληλα καθοδηγουσε τους συμπαιχτες για αλληλοκαλυψεις. Σπανια ηταν εκτος θεσης και ακομα ποιο σπανια εβγαζε λαθος πασα. Μαλιστα ειχε αρκετες ψηλες μπαλιες λουκουμι στην πλατη της αμυνας, αλλα οι επιθετικοι του πλατανια δεν τις εκμεταλευτηκαν. Δουλεμενος και ετοιμος απο το καλημερα. Μιλαμε οτι ηταν με διαφορα ο καλυτερος του γηπεδου, οχι μονο του πλατανια. Το δηλωνο, επαθα πλακα μαζι του!!

Και ομως, αυτος ο παιχτης σε ενα ολυμπιακο που εχει μεινει με ΜΗΔΕΝ καθαρα αμυντικα χαφ, δεν εχει θεση ουτε ως τριτη επιλογη! Τι να πει κανεις για τα τσακαλια του σωματειου, εχουνε τοσα ταλεντα και τα χαραμιζουν. Στο φετινο ροστερ οπως διαμορφωθηκε με τις πωλησεις, ειχανε θεση και ο σιωπης και οι λυκογιανης, τατος, ποτουριδης, βλαχοδημος.
    Μπραβο αδερφε αφου ριχνεις βλεφαρο στον πλατανια διαφωτιζε μας. Χιλιες φορες καλυτερα απο τα ρεπορταζ του "π" για τον παιχτη απο αρδ που ουτε καν ειδαν τις φασεις του αγωνα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    230
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.079 φορές σε 651 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μανωλης σιωπης

Ενας αλλος πολυ καλος μεσος ειναι και ο ζησοπουλος. Μπηκε στο 2ρο ημιχρονο αλλαγη για τον αστερα και αμεσως αρχισε να μου θυμιζει κατι (κοτσιδακια τον φωναζαμε περισυ). Ε λοιπον περισυ ηταν στο λεβαδιακο και σε ενα παιχνιδι με τον πλατανια ειχε βγαλει ματια και αυτος. Μαλιστα αρχισα να λεω σε ενα φιλο μου , μωρε ποιος ειναι αυτος, περισυ δεν τον ειχαμε δει εδω....κτλπ....και πεταγετε αλλος ενας απο την πισω σειρα και μου λεει ναι περισυ τον ειχε προσεξει και αυτος στο παιχνιδι με τον λεβαδειακο. Σκυλος και αποτελεσματικος. Δεν ηξερα οτι πηγε τριπολη. Επισης και ο αγκιλερα του πλατανια ειναι φοβερος χαφ. Ειλικρινα στα χαλια του τωρινου ολυμπιακου και απο τον μανιατη και τον καθε φεισα που ειχαν ως τωρα, προτιμουσα με τα χιλια ζησοπουλο, αγκιλερα η σιωπη. Ααααα μην ξεχασουμε και οτι ο λεαντρο εχει κανει πολυ καλο ξεκινημα στο πρωταθλημα. Ολοι παιχτες που δειχνουν καλα στοιχεια και πολλες φορες καλυτερα απο υπαρχον παιχτες (παπαζογλου, σιοβα, μανιατη, φεισα, μασαντο...) του ολυμπιακου, αλλα δυστηχως κανεις δεν εχει τα @@δια να τους εμπιστευθει και στηριξη.

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μανώλης Σιώπης

Στον Πανιώνιο ο Σιώπης.

Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση των Νεοσμυρνιωτών.
    Ο 20χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πλατανιά, πηγαίνει με κανονική μεταγραφή στους «κυανέρυθρους», αφού μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

που το πηρες πρεφα ρε πουστη;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    που το πηρες πρεφα ρε πουστη;

Διάβαζα ότι σε πρόσφατο παιχνίδι του πανιωνίου ήταν εξαιρετικός. Δεν τον είδα και στους "δανεικούς"και το έψαξα..

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (04-09-14)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

εγω δεν θυμομουν οτι τον ειχαμε αυτον
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.334 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

Λυπηρό που δεν μπορεί να στεριώσει κανένας από τους νέους, αλλά να πεις ότι δεν το λέγαμε κιόλας, όταν μας τον παρουσιάζαν για Γκαργκάνο;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.660
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.598 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

οποτε στο αρχειο και ο σιωπης...ουτε που ξερω ποιος ειναι ουτε και τον εχω δει ποτε.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (09-09-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Δεν είναι δυνατό να ανοίγουμε νήμα για κάθε παίχτη που φέρνει ο Μαρινάκης. Δεν θα χωρούσαν στους servers μας.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Καλή συνέχεια στην καριέρα του.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι δυνατό να ανοίγουμε νήμα για κάθε παίχτη που φέρνει ο Μαρινάκης. Δεν θα χωρούσαν στους servers μας.
    Ανοίξτε για όλους αυτούς ένα συγκεντρωτικό με τίτλο "Περαστικοί σαν κόκκοι άμμου" ή "Παραλίγο να πήγαιναν κι αυτοί στη Μπενφίκα".

16. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

differance (09-09-14), dtakis80 (09-09-14), voskos_7 (09-09-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.334 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανοίξτε για όλους αυτούς ένα συγκεντρωτικό με τίτλο "Περαστικοί σαν κόκκοι άμμου" ή "Παραλίγο να πήγαιναν κι αυτοί στη Μπενφίκα".
    Ή "Ούτε ο Μαρινάκης δεν τους πούλησε..."
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (09-09-14), differance (09-09-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Πολλά είπαμε για αυτόν. Άντε πάλι δανεικός (στην Πλατεία) και βλέπουμε
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Η ποδοσφαιρική αυτοχειρία του Σιώπη

Η Λεχ Πόζναν, τα 200 χιλιάρικα που έγιναν με το στόμα 500, ο Τσιρίλο και η φωτογραφία του Ουζουνίδη! Μια ιστορία που προκαλεί ερωτηματικά.

Τάσεις… ποδοσφαιρικής αυτοκτονίας φέρεται να έχει ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]ο οποίος την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας ζήτησε απο τον Πέδρο Μάρτινς να φύγει απο τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι έχει πρόταση από άλλη ομάδα και προκαλώντας προφανώς αλγεινή εντύπωση στο νέο κόουτς του Θρύλου.
    Όπου… πρόταση οι 200.000 ευρώ της Λεχ Πόζναν που σύμφωνα με τα όσα διέρρευσε στον Τύπο ο μάνατζέρ του, ο Μπρούνο Τσιρίλο (τυχαίο;;;) είναι 500.000 ευρώ.
    Διακόσια χιλιάρικα πραγματικά και πεντακόσια με το στόμα δε θα μπορούσαν βέβαια να πείσουν τον Ολυμπιακό να δώσει τον παίκτη αλλά είναι και εντυπωσιακό πως ο παίκτης καίγεται να πάει στον… παράδεισο του Πολωνικού ποδοσφαίρου!
    Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Λεχ Πόζναν είναι «μπροστινή» άλλων φωτογραφίζοντας τον πρώην προπονητή του Μαρίνο Ουζουνίδη και την ΑΕΚ.

Και είναι να αναρωτιέται κανείς. Πήγε ο Σιώπης να κάνει τέτοιο ακροβατικό στον… Ολυμπιακό που το θέμα «μεταγραφές» το παίζει στα δάχτυλα; Μπορεί ο Σιώπης να πιστεύει σοβαρά ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς συνέπειες;
    Βαριά τα σύννεφα για τον μικρόσωμο χαφ και με το προπονητικό κέντρο του Ρέντη να είναι γεμάτο ανάγκες για εργασία, τον βλέπουμε να ασχολείται με… κηπουρική τον επόμενο χρόνο…

to10.gr

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προσοχή μην χαθεί ο παικταράς. Ρε αυτός ούτε πάσα στα 2 μέτρα δεν μπορεί να κάνει. Τι 200 χιλιάρικα; Αυτόν για ένα καφάσι μπυρόνια ( να το κάνω δώρο στον Τύπο) τον έδινα.

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.227 φορές σε 5.484 μηνύματα
    Ignore User

Χαζος.

Thanks
    69
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 142 φορές σε 77 μηνύματα
    Ignore User

Δεδομένο: Η ομάδα, το τελευταίο διάστημα, δεν έχει συμπεριφερθεί καθόλου καλά στους δανεικούς της, ούτε καν σε επίπεδο ανθρώπινης επαφής, η τάση της δε για γκάφες και παλινωδίες σε αυτό το κομμάτι γίνεται αντιληπτή δια γυμνού οφθαλμού ακόμα και από παρατηρητή που βρίσκεται στο Άλφα του Κενταύρου.

Από εκεί και μετά αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς με τεράστια ιστορία και προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό. Αν ένας αθλητής δεν θέλει να υπηρετεί το σύνδεσμο μία φορά, ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να θέλει ο συγκεκριμένος αθλητής (ανεξαρτήτου αξίας) να υπηρετεί τον σύνδεσμο ΔΕΚΑ φορές.

Καλή τύχη στον κ. Σιώπη.

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Captain Hornblower για αυτό το μήνυμα:

berserker (19-06-18), chainsaw (20-06-18), Paneas (20-06-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Καλα ρε σιωπη. Εισαι μαλακας;

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Paneas (20-06-18)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Τον ηπιες μουλε

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές