Απο οτι βλεπω δεν εχει τοπικ ο μικρος. Λοιπον μιας και ειμαι απο τα χανια και πηγαινω σχεδον σε ολα τα παιχνιδια του πλατανια, θα σας ενημερωνο για την πορεια του. Το 1το παιχνιδι που μπηκε αλλαγη το εχασα δυστηχως λογω μιας αλλεργειας. Στο 2ρο χθες με τον αστερα ημουνα μεσα. Να πω αρχικως οτι ημουν προκατειλημενος αρνητικα, λογω σωματοδομης και την ιδεα μου για της απαιτησεις της θεσως του αμυντικου χαφ. Αλλα ποσω λαθος ημουνα! Ο σιωπης λοιπον αν και μισοριξιας, ειναι χαφ σκυλος που τα δινει ολα. Κραμα γκατουζο με πιρλο λοοοολ. Για μενα ηταν αλανθαστος ολο το 90λεπτο και περνει το απολυτο αριστα. Ετρεχε παντου και ασταματητα, αν εβλεπε τρυπα πηγενε να καλυψει, ενω παραλληλα καθοδηγουσε τους συμπαιχτες για αλληλοκαλυψεις. Σπανια ηταν εκτος θεσης και ακομα ποιο σπανια εβγαζε λαθος πασα. Μαλιστα ειχε αρκετες ψηλες μπαλιες λουκουμι στην πλατη της αμυνας, αλλα οι επιθετικοι του πλατανια δεν τις εκμεταλευτηκαν. Δουλεμενος και ετοιμος απο το καλημερα. Μιλαμε οτι ηταν με διαφορα ο καλυτερος του γηπεδου, οχι μονο του πλατανια. Το δηλωνο, επαθα πλακα μαζι του!!
Και ομως, αυτος ο παιχτης σε ενα ολυμπιακο που εχει μεινει με ΜΗΔΕΝ καθαρα αμυντικα χαφ, δεν εχει θεση ουτε ως τριτη επιλογη! Τι να πει κανεις για τα τσακαλια του σωματειου, εχουνε τοσα ταλεντα και τα χαραμιζουν. Στο φετινο ροστερ οπως διαμορφωθηκε με τις πωλησεις, ειχανε θεση και ο σιωπης και οι λυκογιανης, τατος, ποτουριδης, βλαχοδημος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ενας αλλος πολυ καλος μεσος ειναι και ο ζησοπουλος. Μπηκε στο 2ρο ημιχρονο αλλαγη για τον αστερα και αμεσως αρχισε να μου θυμιζει κατι (κοτσιδακια τον φωναζαμε περισυ). Ε λοιπον περισυ ηταν στο λεβαδιακο και σε ενα παιχνιδι με τον πλατανια ειχε βγαλει ματια και αυτος. Μαλιστα αρχισα να λεω σε ενα φιλο μου , μωρε ποιος ειναι αυτος, περισυ δεν τον ειχαμε δει εδω....κτλπ....και πεταγετε αλλος ενας απο την πισω σειρα και μου λεει ναι περισυ τον ειχε προσεξει και αυτος στο παιχνιδι με τον λεβαδειακο. Σκυλος και αποτελεσματικος. Δεν ηξερα οτι πηγε τριπολη. Επισης και ο αγκιλερα του πλατανια ειναι φοβερος χαφ. Ειλικρινα στα χαλια του τωρινου ολυμπιακου και απο τον μανιατη και τον καθε φεισα που ειχαν ως τωρα, προτιμουσα με τα χιλια ζησοπουλο, αγκιλερα η σιωπη. Ααααα μην ξεχασουμε και οτι ο λεαντρο εχει κανει πολυ καλο ξεκινημα στο πρωταθλημα. Ολοι παιχτες που δειχνουν καλα στοιχεια και πολλες φορες καλυτερα απο υπαρχον παιχτες (παπαζογλου, σιοβα, μανιατη, φεισα, μασαντο...) του ολυμπιακου, αλλα δυστηχως κανεις δεν εχει τα @@δια να τους εμπιστευθει και στηριξη.
Στον Πανιώνιο ο Σιώπης.
Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση των Νεοσμυρνιωτών.
Ο 20χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πλατανιά, πηγαίνει με κανονική μεταγραφή στους «κυανέρυθρους», αφού μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
που το πηρες πρεφα ρε πουστη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sk12072 (04-09-14)
εγω δεν θυμομουν οτι τον ειχαμε αυτον
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λυπηρό που δεν μπορεί να στεριώσει κανένας από τους νέους, αλλά να πεις ότι δεν το λέγαμε κιόλας, όταν μας τον παρουσιάζαν για Γκαργκάνο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
οποτε στο αρχειο και ο σιωπης...ουτε που ξερω ποιος ειναι ουτε και τον εχω δει ποτε.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (09-09-14)
Δεν είναι δυνατό να ανοίγουμε νήμα για κάθε παίχτη που φέρνει ο Μαρινάκης. Δεν θα χωρούσαν στους servers μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλή συνέχεια στην καριέρα του.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (09-09-14), dtakis80 (09-09-14), voskos_7 (09-09-14)
BrazHlias (09-09-14), differance (09-09-14)
Πολλά είπαμε για αυτόν. Άντε πάλι δανεικός (στην Πλατεία) και βλέπουμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η ποδοσφαιρική αυτοχειρία του Σιώπη
Η Λεχ Πόζναν, τα 200 χιλιάρικα που έγιναν με το στόμα 500, ο Τσιρίλο και η φωτογραφία του Ουζουνίδη! Μια ιστορία που προκαλεί ερωτηματικά.
Τάσεις… ποδοσφαιρικής αυτοκτονίας φέρεται να έχει ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]ο οποίος την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας ζήτησε απο τον Πέδρο Μάρτινς να φύγει απο τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι έχει πρόταση από άλλη ομάδα και προκαλώντας προφανώς αλγεινή εντύπωση στο νέο κόουτς του Θρύλου.
Όπου… πρόταση οι 200.000 ευρώ της Λεχ Πόζναν που σύμφωνα με τα όσα διέρρευσε στον Τύπο ο μάνατζέρ του, ο Μπρούνο Τσιρίλο (τυχαίο;;;) είναι 500.000 ευρώ.
Διακόσια χιλιάρικα πραγματικά και πεντακόσια με το στόμα δε θα μπορούσαν βέβαια να πείσουν τον Ολυμπιακό να δώσει τον παίκτη αλλά είναι και εντυπωσιακό πως ο παίκτης καίγεται να πάει στον… παράδεισο του Πολωνικού ποδοσφαίρου!
Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Λεχ Πόζναν είναι «μπροστινή» άλλων φωτογραφίζοντας τον πρώην προπονητή του Μαρίνο Ουζουνίδη και την ΑΕΚ.
Και είναι να αναρωτιέται κανείς. Πήγε ο Σιώπης να κάνει τέτοιο ακροβατικό στον… Ολυμπιακό που το θέμα «μεταγραφές» το παίζει στα δάχτυλα; Μπορεί ο Σιώπης να πιστεύει σοβαρά ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς συνέπειες;
Βαριά τα σύννεφα για τον μικρόσωμο χαφ και με το προπονητικό κέντρο του Ρέντη να είναι γεμάτο ανάγκες για εργασία, τον βλέπουμε να ασχολείται με… κηπουρική τον επόμενο χρόνο…
to10.gr
Προσοχή μην χαθεί ο παικταράς. Ρε αυτός ούτε πάσα στα 2 μέτρα δεν μπορεί να κάνει. Τι 200 χιλιάρικα; Αυτόν για ένα καφάσι μπυρόνια ( να το κάνω δώρο στον Τύπο) τον έδινα.
Χαζος.
Δεδομένο: Η ομάδα, το τελευταίο διάστημα, δεν έχει συμπεριφερθεί καθόλου καλά στους δανεικούς της, ούτε καν σε επίπεδο ανθρώπινης επαφής, η τάση της δε για γκάφες και παλινωδίες σε αυτό το κομμάτι γίνεται αντιληπτή δια γυμνού οφθαλμού ακόμα και από παρατηρητή που βρίσκεται στο Άλφα του Κενταύρου.
Από εκεί και μετά αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς με τεράστια ιστορία και προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό. Αν ένας αθλητής δεν θέλει να υπηρετεί το σύνδεσμο μία φορά, ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να θέλει ο συγκεκριμένος αθλητής (ανεξαρτήτου αξίας) να υπηρετεί τον σύνδεσμο ΔΕΚΑ φορές.
Καλή τύχη στον κ. Σιώπη.
Καλα ρε σιωπη. Εισαι μαλακας;
Paneas (20-06-18)
Τον ηπιες μουλε
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks