BrazHlias (23-12-13), Du3lisT (24-12-13), vasilis-thrylos7 (23-12-13)
Εγω παλι δεν τον ειδα κακο.
Ταπες εριξε,ριμπαουντ πηρε,για τον ρολο του βοηθησε.
Εκανε γρηγορα τα φαουλ,εκει ηταν το κακο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (23-12-13), Du3lisT (24-12-13), vasilis-thrylos7 (23-12-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εξαιρετικός αλλά δεν περιμένω να γραφτεί τίποτα καθώς δεν ήταν ούτε τραυματίας ούτε για τα μπάζα.
BrazHlias (04-01-14)
Πάρα πολύ καλός! Πολύ καλύτερος του Ντάνστον απόψε! Και στην άμυνα και στην επίθεση! Έβγαλε τσαμπουκά και δύναμη! Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Σίμος!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Πολυ καλος χτες,ο καλυτερος ψηλος μας ηταν.
Απορώ με αυτόν και με του άλλους.. Καλά δεν φοβούνται οταν παιζουν με πλάτη μπροστά του ;;![]()
εξαιρετικος δεν θα ελεγα, πιστευω μπορει λιγα πραγματα παραπανω. παντως για τριτη επιλογη ειναι ολα τα λεφτα.
ε ρε και να υπηρχε ο κλαπαρχιδας ο χαινς στην ομαδα τι θα γινοταν...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (04-01-14)
8PYLOS (18-01-14)
Είναι ο μόνος που έχουμε και περιμένουμε να δώσει άμαχες και δύναμη κάτω από τα καλάθια. Χθες πήγε να κάνει κάτι, αλλά δεν..
φαινεται να ειναι καλος τελικα. στο επιπεδο του ντανστον δεν ειναι παικτικα, αλλα ειναι καλος. το προβλημα και η "κεντα" μας εκατσε με τον μπεγκιτς, αν ηταν αυτος που περιμεναμε ολα θα ηταν διαφορετικα.
δεν μπορω παρα να διαφωνησω με τον βασιλη, πως ειναι ξεφτιλα να μας βοηθαει αυτος ο παιχτης. οποιος παιχτης και αν ειναι, οσα λεφτα και αν κοστιζει, οτι καριερα και να εχει πισω του, σημασια εχει το ποσο καλα παιζει και αν βοηθαει την ομαδα. απο τη στιγμη που το κανει ειναι θετικο, απλα πρεπει να βρεθει μια λυση με το θεμα του μπεγκιτς. αν δεν ανεβει λιγο ή αν δεν "βγει" ο καββαδας θα συνεχισουμε να εχουμε προβλημα στους ψηλους, οπως τα προηγουμενα δυο χρονια.
ενα ψηλο να παιξει λιγο καλα με πλατη θελουμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παίρνεις έναν Ράτζα, έχεις το ευρωπαικό στο τσεπάκι.
Μένεις όπως είσαι, ρίχνει ο αντίπαλος όλο το βάρος στην περιφέρεια, σκάει τον Σπανούλη (αυτό γίνεται στις ήττες μας) και τελειώνει το πράγμα...
Τόσο απλοικά βλέπω το πράγμα...
Δηλαδή πέρσι και πρόπερσι που πήραμε τα 2 ευρωπαϊκά είχαμε Ράτζα στη ρακέτα? Ή μήπως δεν έσκαγαν τον Σπανούλη στην περιφέρεια?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kατι οι απουσιες κατι το αναμενομενο ντεφορμαρισμα της ομαδας αυτον τον καιρο,εχουν φερει αυτα τα αποτελεσματα.
Θα συνελθει η ομαδα,αν δεσουν και οι νεοι παικτες,μια χαρα θα παμε παλι.
Δεν ξερω αν παμε παλι στο f4 αλλα τον δρομο μας θα τον βρουμε.
Και περσι τα ιδια και χειροτερα λεγαμε τετοιο καιρο.
Du3lisT (20-01-14)
BrazHlias (20-01-14)
Αυτον τον περιμενω να γαμησει σημερα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στο βρακί του είσαι και είδες ότι έχει διάθεση;![]()
There is a Dude in town
Γυναικεια διαισθηση φιλος :p
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
The Dude (20-01-14)
Τελικά, γαμήθηκε... Οποία έκπληξις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks