iakov7 (06-04-14)
Ας ελπίσουμε ότι η φετινή χρονιά θα φέρει κούπα.
Όλα συνηγορούν σ' αυτό, η ηλικία και το ταλέντο της ομάδας αλλά και η ενέργεις της διοίκησης, σύμφωνα με το redplanet.gr συνεχίζει ο Χ. Παυλίδης στον πάγκο.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
iakov7 (06-04-14)
Τώρα Πάνο θα μου πεις γιατί σε επικαλούμε και μάλιστα δις σε σχέση με την αποχώρηση της Μπαλωμενάκη, γιατί χωρίς να ύιοθετώ τα περί σημαίας και ιστού, νομίζω ότι εδώ έρχεται "γάντι" η επιστροφή«Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη Μαρία Μπαλωμενάκη για τη μεγάλη προσφορά που είχε στην ομάδα μας, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και τονίζει πως είναι τιμή που μία αθλήτρια με το ήθος και την αξία της επέλεξε να ολοκληρώσει την καριέρα της αγωνιζόμενη με το σήμα του Ολυμπιακού.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Δυο διοργανώσεις σε μία(;;;)
Από το gavros.gr Λ. Ελευθερίου
Είναι πολύ πιθανό ότι το ευρωπαϊκό πόλο Γυναικών θα περάσει σε μία νέα εποχή από την επόμενη σεζόν. Αυτό αντανακλά στις δύο διοργανώσεις του σε επίπεδο συλλόγων, δηλαδή στο Champions Cup και το LEN Trophy. Το σύστημα που προτείνεται και ενδεχομένως να περάσει φέρνει τις δύο διοργανώσεις να γίνονται μία, πριν ξαναγίνουν δύο στο κρισιμότερο σημείο τους.
Αυτό θα συμβεί ως εξής: οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στις δύο διοργανώσεις θα μπουν σε μία και θα παίξουν τους προκριματικούς γύρους που θα χρειαστούν, έως ότου μείνουν 24. Αυτές θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων, από τους οποίους θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες. Η φάση των «16» θα γίνει με διπλά παιχνίδια, ένα εντός και ένα εκτός έδρας, θα προκριθούν οκτώ ομάδες, οι οποίες θα παίξουν πάλι μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια, αναλόγως με την κλήρωση. Από αυτές οι τέσσερις που θα περάσουν θα παίξουν στο Final 4 του Champions Cup και οι τέσσερις που θα αποκλειστούν θα παίξουν στο Final 4 του LEN Trophy. Ως εκ τούτου, η διοργάνωση θα έχει πολύ ενδιαφέρον, εφόσον, ασφαλώς, περάσει η συγκεκριμένη πρόταση.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
nbqgr (08-07-13)
Μετά τον Μουρίκη κι ο Χάρης Παυλίδης με προσφορά από την Ιταλία μένει στον Ολυμπιακό.
RESPECTΧάρης Παυλίδης: «Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα μία άκρως τιμητική πρόταση από Ιταλική ομάδα και ήταν μεγάλη η πρόκληση να κοουτσάρω στο πρωτάθλημα της Ιταλίας.
Αυτ...ή τη στιγμή όμως ήταν δύσκολο αφενός να εργαστώ μακριά από την οικογένειά μου και αφετέρου να αφήσω τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με τις παίκτριές μου αλλά και με τους ανθρώπους του συλλόγου που συνεργάζομαι χρόνια.
Αυτά μέτρησαν, για εμένα, συναισθηματικά.
Μπορεί οικονομικά η προσφορά της Ιταλικής ομάδας να ήταν πολύ καλή όμως το συναίσθημα είναι πολύ ισχυρότερο».
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μετά την αποχώρηση της Μπαλωμενάκη αρχηγός της ομάδας η Φιλιώ Μανωλιουδάκη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Βοήθεια From the land down under στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο Ολυμπιακός έκλεισε την αρχηγό της Εθνικής Αυστραλίας Μπρόνγουεν Νοξ,
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αρχίζει την Παρασκευή στο Έγκερ της Ουγγαρίας, τις υποχρεώσεις της στον Δ' όμιλο της Ευρωλίγκας. Οι "ερυθρόλευκες" είναι στον ίδιο όμιλο με την Έγκερ (Ουγγαρία), την Σκιφ (Ρωσία) και την Φιρέντσε (Ιταλία). Στην επόμενη φάση, στα προημιτελικά προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες και στη συνέχεια οι νικήτριες θα παίξουν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και οι ηττημένες στο φάιναλ φορ του Len Trophy.
Το πρόγραμμα του ομίλου:
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου
19:30 Ολυμπιακός-Σκιφ
21:00 Έγκερ-Φιρέντσε
Σάββατο 30 Νοεμβρίου
18:30 Ολυμπιακός-Φιρέντσε
20:00 Έγκερ-Σκιφ
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου
11:00 Σκιφ-Φιρέντσε
12:30 Ολυμπιακός-Έγκερ
*Οι ώρες είναι Ελλάδος.
*Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 5 Φεβρουαρίου και 12 Μαρτίου 2014 και το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας για τις 11-12 Απριλίου 2014.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
1st down 2 more to go
Ξεκίνημα με νίκη επί της Σκιφ (Ρωσσία) με 13-10
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παρά την χθεσινή της ήττα από την Firenze με 8-7 με την σημερινή της νίκη επί της διοργανώτριας Εγκερ με 12-6 η ομάδα προκρίθηκε (99% δεν έχω δει μήπως κάτσει καμμία τρελλή 3-πλή ισοβαθμία) στα προημιτελικά της EL.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ME ΣΑΜΠΑΤΕΛ
Με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπατέλ κληρώθηκε στους 8 ο Ολυμπιακός τα παιγνίδια 5/2/2014 στον Πειραιά 12/3 στο Σαμπατέλ.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
καλα κρασια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
5-18 με το Ρέθυμνο (στα Χανιά).
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μνημειώδη πρόκριση στον τελικό του LEN Trophy γυναικών πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός μετά την νίκη κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι με 8-5, διεκδικώντας το ευρωπαϊκό κύπελλο.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη αν και στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έκαναν δυναμική εμφάνιση στην έναρξη της δεύτερης περιόδου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα και στο 3-3. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν υπέρ των «ερυθρολεύκων» αν δεν είχε ακυρωθεί γκολ τους. Στην συνέχεια η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε χαρακτήρα και και προηγήθηκε με 6-4. Να σημειωθεί πως σε αυτό το σημείο του αγώνα η Μπάρμπαρα Μπούικα έχασε ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα στις «ερυθρόλευκες». Η ομάδα αστόχησε και σε πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 6-5. Το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο χάρισε και την μεγάλη πρόκριση ήταν το 8-5.
Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ολυμπιακός προκρίνεται για δεύτερη φορά στον τελικό του LEN Trophy, μετά το 2008 στη Ρόμα.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 3-1, 3-1
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο (5/4) τηn Φιρέντσε.
Τέτοια κατορθώματα με κάνουν περήφανο ως Έλληνα και Ολυμπιακό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ικανοποίηση μου δίνουν τα αφοσιωμένα μας κορίτσια σε σχέση με τους επαγγελματίες μισθοφόρους του ποδοσφαίρου, που στην Ευρώπη δεν μας έχουν δώσει παρά ελάχιστες χαρές. Αν υπήρχε φιλότιμο και ευαισθησία ο ερασιτέχνης θα έπρεπε να στηρίζεται και να προστατεύεται ως κόρη οφθαλμού, όπως γινόταν επί Κόκκαλη. Και δεν πειράζει. Ας έρθει ένας Πέρεζ λιγότερος στο τόπι...
voskos_7 (05-04-14)
τι να πεις για αυτα τα κοριτσια...τα μπραβο ειναι λιγα.
μακαρι να πανηγυρισουμε την ευρωπαικη κουπα σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Novasports 7 θα το δειξει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάμε κοριτσάρες!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλα τι γκολ τους χαρισανε ρε;;; Πεντακαθαρο ηταν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks