Τον αφησαν ελευθερο δεν ενδιαφερθηκε κανεις να τον παρει και του εδωσαν νεο συμβολαιο?![]()
Σιγά την καινοτομία: Το ίδιο έχει κάνει η Βαλενσιέν με τον περιβόητο Σάντσεζ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τον αφησαν ελευθερο δεν ενδιαφερθηκε κανεις να τον παρει και του εδωσαν νεο συμβολαιο?![]()
Αληθώς: Ειδικά σε αυτήν την περίπτωση που ασχολείται με αρχίδια...
sadi (01-06-13)
Κορμό ή Δέσμη;;;
Καλά αποτελέσματα, πάντως...
differance (31-05-13), sadi (01-06-13)
Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας Η πληροφορία ότι ο διαιτητής Γιάχος θα είναι ανάμεσα στους θεατές του αγώνα Ατρόμητου-Αστέρα Τρίπολης εξαγρίωσε τον "αντ' αυτού" πρόεδρο-Τσάκα του Αστέρα που σε δηλώσεις του σε συντάκτη του "Τ" δήλωσε αηδιασμένος και έτοιμος να φτύσει. "Θα τον στήσω στα τέσσερα και θα τον φτύνω μέχρι να παπαριάσει από το σάλιο και να διαλύσει μόνος του". Δίπλα του ο βολευτής Ηλίας "Δέρνω αμα λάχει" Κασιδιάρης δήλωνε ότι "είμαστε μαζί με τους αδικημένους και δέρνουμε και...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Γράφω εγώ.Προσοχή! Εκνευριστικό και άχρηστο κείμενο που δε μιλάει για τίποτα. Εκτός φιλοσοφίας της σελίδας.Παρακαλώ να μη διαβαστεί.Και ναι ειναι ανώνυμο (και καλα). Για μαλάκα ψάχνετε;Τέλος πάντων έχω μια σελίδα, έχω και νεύρα και γράφω να εκτονωθώ. Δεν είμαι και το sport24 ή καμιά σαϊτάρα που κονομάει τα άντερά της. Στον πούτσο μου στην τελική.Το πρόβλημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι η μειωμένη ανταγωνιστικότητα. Δεν είναι τα λεφτά που «δεν υπάρχουν». Δεν είναι το υποβαθμισμένο...
Μετά την ιστορική ανατροπή και την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (το οποίο και θα κατακτήσει τον προσεχή Μάιο) η προσοχή των ανθρώπων του Παοκ στρέφεται στις μεταγραφές. Ως γνωστόν ο Μέγας Πρόεδρος έχει δηλώσει πως αν χρειαστεί θα φέρει τη μισή Μπαρτσελόνα, αν και το παρακράτος του Ολυμπιακού τον πολεμάει και θα είναι δύσκολο ακόμα κι έτσι να κατακτήσει τίτλο, και γι’ αυτό έβαλε ως στοχο (εφικτό και πραγματοποιήσιμο άμεσα) την κατάκτηση του Τσαμπιολιγκιού.Εν μέσω των...
Περίμενε να δούμε τι θα γίνει στα ημιτελικά, γιατί ακούγεται ότι οι Άγγλοι δεν θέλουν να κατέβουν 40.000 παόκια στο Λονδίνο...
Δεν το διάβασα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ο «Τ» στις επαλξεις της ενημέρωσης. Θέλοντας να σας μεταφέρουμε από πρώτο χέρι τις μεταγραφικές εξελίξεις επικοινωνήσαμε οι ίδιοι με φερόμενους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού και σας μεταφέρουμε αυτούσιους τους διαλόγους μας.«Κύριε Ρομπέν καλημέρα σας. Ζήσατε μεγάλες στιγμές με τη Μπάγιερν φέτος δεν μπορείτε να το αρνηθείτε».«Οντως δεν μπορώ να το αρνηθώ»«Έχετε ξανακάνει διακοπές στην Ελλάδα , θα θέλατε να γιορτάσετε τις φετινές επιτυχίες με τον ίδιο τρόπο»«Η αλήθεια είναι πως η...
VALVERDES_7 (06-06-13)
Φχαριστω ρε Κουζουλινα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (05-06-13)
ΓΑΜΑΕΙ! ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Καμία νέα εξέλιξη, έχουμε;;; Γιατί από τότε που φουντώσανε οι φήμες, παρατηρώ σιγή... Τι έγινε, ψαρώσαμε;;;![]()
sadi (06-06-13)
Ποιό να διέψευδε; Την ίδια την απεργία; Το σπάσιμο της απεργίας; Ότι το σπάσιμο θα γινόταν για την ενημέρωση περί της απεργίας; Το ότι θα μπορούσατε να σπάσετε την απεργία απλά για να ενημερώσετε;
Ανοίγεις μέτωπα...
Από ότι βλέπεις, τελικά, καλά έκανες, γιατί στο τέλος, βλέπω να μας λένε πως δεν γίνανε μεταγραφές επειδή δεν προλαβαίνανε λόγω των διαψεύσεων...
Bookmarks