sadi (06-06-13)
sadi (06-06-13)
Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας Φιέστα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο τεράστιος πρέσβης μετά την απόρριψη της αδειοδότησης του ΠΑΣ (κάπου στα Γιάννινα) από την ΟΥΕΦΑ. Αυτό σημαίνει ότι η ιστορική ομάδα των πρασίνων θα πάρει με το σπαθί της αυτό που δεν κέρδισε στο γήπεδο, και όπως δήλωσε και ο μη-μέτοχος @Yiannis, η απόφαση αποτελεί θρίαμβο της δικαιοσύνης και του ευ αγωνίζεσθαι.Ικανοποιημένος και ο προπονητής των πρασίνων που δήλωσε οφ δι ρεκορντ ότι τώρα περιμένει τεράστιες μεταγραφές που...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Γράφουν ο Τζέιμς Πόντ και ο Τεόφιλο Μπίχλας Σύμφωνα με αξιόπιστες, θαυματουργές, ιαματικές πηγές μέσα από το κυλικείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το τμήμα σκάουτινγκ έχει εντοπίσει κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης του κάθε λογής περίεργου.Οι δαιμονισμένοι ρεπόρτερ της εφημερίδας μας συνέλεξαν τις πληροφορίες και σας τις παρουσιάζουν αξιολογώντας τα υπέρ και τα κατά των τριών πιο αξιόλογων περιπτώσεων: 1) Jorge Martinez Malaka...
Και αλλοι ασχολουνται με "μεταγραφες" των φυλλαδων.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Του ανταποκριτή μας Τζέιμς Πόντ Ανταπόκριση από την Ισπανία, γιατί εμείς βλέπουμε, εμείς ξέρουμε και δίνουμε και κανένα κόκκαλο στους έξω, να βγάλουν το ψωμάκι τους. Πεπειραμένος ανταποκριτής στο πολιτικό ρεπορτάζ (κάλυπτε επί χρόνια το θέμα της εκτροπής του Αχελώου και μόνο, από τότε που ξεκίνησε), βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό με τον διάλογο Βέρδου
Μιλάμε για είδηση επί του πιεστηρίου: Για να τα μαθευτούν τα πραγματικά γεγονότα, χωρίς περιστροφές, παραποιήσεις και ωραιοποιήσεις, μπήκανε οι μάρτυρες στην πρέσσα της ανακύκλωσης...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (09-06-13)
Από τον ανταποκριτή μας Τζέιμς ΠόντΗ αναχώρηση του ανθρώπου του Ολυμπιακού για Γλασκώβη, σήμανε την είσοδο στην τελική ευθεία για το πρώτο χτύπημα στης ομάδας στην μεταγραφική αγορά για την φετινή σεζόν, εξαιρουμένων των περιπτώσεων των ελεύθερων και του κλεισμένου από την προηγούμενη χρονιά Σάμαρη. Το ταξίδι είχε την εξέλιξη που αναμενόταν καθώς ο άνθρωπος του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο Λιλ της Γαλλίας, όπου και παρέμεινε καθώς το ραντεβού που είχε κανονίσει στο Βερολίνο, εκ των πραγμάτων...
Του ανταποκριτή μας Τζέιμς Ποντ Όταν κάποιοι τρέχουν στις παραλίες και γυρίζουν μετά, με την κριτική στο στώμα, θα έρθει η ώρα που θα ντρέπονται: Ο άνθρωπος της ομάδας του Ολυμπιακού, ο οποίος χθες βρέθηκε πολύ κοντά σε τρία χτυπήματα αλλά οι διάφορες συγκυρίες δεν κατέστησαν δυνατή την ευόδωση των προσπαθειών του, κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας (καλά διαβάσατε - έφτασε εκεί, το σκυλί για να ξεφύγει) για Στοκχόλμη, προσγειώθηκε στην πόλη των Βρυξελών όπου συναντήθηκε...
Ετοιμαστείτε για Ολυμπιακό ρεκόρ: Θα ντραπείτε για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα...
sadi (09-06-13)
Από ντροπές χορτάσαμε.
voskos_7 (09-06-13)
Τους χορτασμένους δεν ντροπιάζουμε...
sadi (09-06-13)
Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι ο ΠΑΟ μετά την διαφαινόμενη συμμετοχή του στα κύπελλα Ευρώπης. Μετά και την εκδηλωμένη σε συντάκτες του "Τ" και οφ δι ρέκορντ δήλωση του Νειμάρ ότι μετάνιωσε που υπέγραψε τόσο βιαστικά στην Μπαρτσελόνα και τις αντιδράσεις του Λεβαντόφσκι που ζητάει την ελευθέρας του για να υπογράψει στους πράσινους, στα πέριξ του Απήλιον, γιδοβοσκοί με γνώσεις και εμπειρία αλλά και πρόσβαση στα "εσωτερικά" θέματα του τριφυλλιού μας...
Του ανταποκριτή μας Τζέιμς Πόντ Τα πράγματα, όπως είναι: Ποντάρει σε Μασάντο ο Μίτσελ. Οι συνταρακτικές εξελίξεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, γεννούν διαρκώς ρεπορτάζ και ο «Τ» βρίσκεται πάντα στο σωστό σημείο για την δική σας ενημέρωση, για την οποία θα έπρεπε να είσαστε ευγνώμονες, αλλά, εδώ αποδοκιμάζετε το όραμα του προέδρου και της πεφωτισμένης διοίκησης, την στιγμή μάλιστα που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, εμάς θα νιώσετε; Παραβλέποντας, λοιπόν το πόσο γαϊδούρια...
Rena (12-06-13)
Παραβλέπω το κράξιμο της πρώτης παραγράφου γιατί με θίγει σαν οντότητα και μένω στην ουσία:
Τώρα, μάλιστα, έτσι, εξηγείται...
Με τον όρο "καλές εμφανίσεις" εννοεί, αυτές που εμφανίζεται με μαύρο κοστούμι με άσπρο πουκάμισο αντί για παντελόνι με σκέτο εμπριμέ πουκάμισο, ή το αντίστροφο;
sadi (11-06-13)
Γράφει ο Τζέιμς ΠόντΑντιλαμβανόμενοι στην Πλ. Αλεξάνδρας ότι το μεταγραφικό κρεσέντο της ομάδας, οφείλει να διακόπτεται και από κάποιες ελάχιστες αποχωρήσεις, οι ιθύνοντες του συλλόγου, θεωρήσαν σκόπιμο να προετοιμάσουν το έδαφος και για τον Σέρβο σούπερ
Τσακίζει κόκκαλα και ενημερώνει τα απομεινάρια τους.
Βροχή θα πέσουν οι προτάσεις, πιστεύω...
Bookmarks