Να ρωτήσουν τον Κατσουράνη...
Αν δεν ξέρει πού να τον βάλει, να ρωτήσει εμένα. Εχω μια-δυο ιδέες, αυτές τις μέρες...![]()
There is a Dude in town
Να ρωτήσουν τον Κατσουράνη...
Τι μαλάκας είσαι ρε Βαγγέλη - έκαψες την ομάδα και έκανες τους Πορτογάλους με χάφαρο...
Πνεμόνια, καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα στην φάση, αλάνθαστη πάσα και δεν συμμαζεύεται...
Γράψτε κι εσείς τίποτα ρε παιδιά, όλα εγώ θα τα λέω;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγω και για τον Καραμπελα ηθελα κατι να γραψω αλλα δε βρισκω το θεμα του![]()
differance (15-11-14)
Ο Σάμαρης εκτίθεται απ' τον Κλαύδιο. Δεν είναι παίχτης που θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής. Ενα μέτριο αμυντικό χαφ είναι, που ο Κλαύδιος πιστεύει ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο που παίζει ο Τουρέ στη Σίτυ.
Βασικά, περισσότερο τον είχανε εκθέσει ορισμένοι από εμάς, εδώ, που γράφανε ότι λογίζεται για βασικός στον Ολυμπιακό.
sirkostas (15-11-14)
μακρια απ'τον κωλο μας και οπου θελει ας παει.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (21-07-15)
Την ώρα που εμείς, σκίζουμε τον χάρο, σε κάθε ευκαιρία, σε κάποια μικρή, ευτυχισμένη ομάδα της Λισαβόνας, έχουν το αντίστοιχο πουλί που τους στείλαμε, έτοιμο να τον κάνουν και αρχηγό...
Ο Τσακίρης για Σάμαρη και η απάντηση του Ολυμπιακού
![]()
Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε συνέντευξή του στο contra.gr έκανε λόγο για περίεργο deal στη μεταγραφή του Σάμαρη στην Μπενφίκα και ότι ο Πανιώνιος έχασε λεφτά που πήγαν στον Ολυμπιακό. Η απάντηση των Πειραιωτών.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, οι κυανέρυθροι διατηρούσαν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25%, το οποίο πουλήθηκε μια εβδομάδα πριν ο παίκτης παραχωρηθεί στους Λουζιτανούς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με βάση την καταγγελία του, αν δεν γινόταν αυτό, ο Πανιώνιος θα έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των 2.500.000 ευρώ, λύνοντας έτσι πολλά από τα προβλήματά του.
"Για τον Σάμαρη βέβαια τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα αλλά έγινε το γνωστό... ασύλληπτο. Εγώ από ότι άκουσα ο Πανιώνιος είχε κρατήσει ένα 25% ποσοστό μεταπώλησης του Σάμαρη. Πούλησε, όμως, τα δικαιώματά του με άγνωστο ποσό μία εβδομάδα πριν ο παίκτης πωληθεί στην Μπενφίκα.
Σας θυμίζω ότι εκείνη η μεταγραφή στοίχισε 10 εκατομμύρια, άρα ο Πανιώνιος θα έπαιρνε 2,5 εκατομμύρια. Μ' αυτά τα χρήματα η ομάδα θα έλυνε πολλά από τα προβλήματά της", ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε μεγαλομέτοχος των "κυανέρυθρων", θυμίζοντας πως τον Ιούλιο του 2014 ο Χρήστος Δάρας ανέλαβε πρόεδρος στον Πανιώνιο.
"Δεν ήξερε τι έλεγε ο κ. Τσακίρης"
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε σε όσα υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, τονίζοντας τα εξής: "Ο κ. Τσακίρης δεν ήξερε τι έλεγε σχετικά με τον Σάμαρη. Τα δικαιώματά του Σάμαρη αγοράστηκαν εξ ολοκλήρου 5 μήνες πριν τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα".
Δάρας: "Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη"
Επίσημη αντίδραση είχαμε και από την ΠΑΕ Πανιώνιος και συγκεκριμένα μέσω δήλωσης του προέδρου της ομάδας, Χρήστου Δάρα ο οποίος υποστήριξε:
"Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, σχετικά με την πώληση του ποδοσφαιριστή Σάμαρη και του ποσοστού μεταπώλησης που κατείχε ο Πανιώνιος. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι η υπόθεση αφορά την προηγούμενη διοίκηση, η οποία είναι υπόλογη στον κόσμο του Πανιωνίου και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη".
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ερμηνεύεται ως απάντηση του Δάρα στον Τσακίρη, αλλά ουσιαστικά αποτελεί απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ σε δημοσιεύματα και σχόλια σύμφωνα με τα οποία εκείνος ήταν πρόεδρος και Νο 1 στον πανοώνιο όταν πωλήθηκε ο Σάμαρης στον Ολυμπιακό. Επισημαίνεται ότι τότε πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ο Βασίλης Τσάβαλος και ισχυρό λόγο στις αποφάσεις είχε ο Νίκος Εγγλεζάκος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αντε ~~~~~~~, ~~~~~πανα.
Με τον Τσακιρη θα ασχολουμαστε μωρε,
που αντι για Colgate ριχνει Jack Daniels στην οδοντοβουρτσα.
Να σβηστει το ποστ ως ρατσιστικο προς τους "φιλους" του Jack Daniels... Ναι,ναι το Jack κανει για πασαν νοσο και μαλακια,σαν το νερο με οζον ενα πραγμα..!![]()
Στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στην προτελευταία Κοριτίμπα θα συνεχίσει την καριέρα του ο κύριος. Έχει ξαναπαιξει Έλληνας στην Βραζιλία;
flessanto (27-08-23)
Ότι να ναι
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks