sirkostas (20-08-14)
sirkostas (20-08-14)
Μέχρι στιγμής η Μπενφίκα, έχει δώσει 20 Εκ για μεταγραφές, γιατί να μην δώσει 7-8 για ένα διεθνή παίχτη που παίζει βασικός στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας έχοντας σημαντικές παραστάσεις ;
Εδώ έσκασε 4.5 εκ για τον Φέισα, του οποίου για να βρείς highlights, θα πρέπει να προσλάβεις τον Σπίλμπεργκ.
δεν πρέπει να φύγει με την καμμία
Προσωπικα ειμαι υπερ της πωλησης παιχτων στην καταλληλη τιμη. Ομως, αν και ειμαι θετικος για την μεταγραφη Μανωλα, σε μια θεση που εχουμε πολλες λυσεις, αντιμετωπιζω αρνητικα την πιθανη πωληση του Σαμαρη. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλος παιχτης και παιζει σε μια θεση που αν φυγει πιθανον να εχουμε προβλημα γιατι δεν υπαρχουν οι πολλες αξιοπιστες λυσεις. Εκτος αυτου, πιστευω οτι ειναι καλες οι πωλησεις αλλα αν θελεις να ανεβαινεις ταυτοχρονα σαν ομαδα ειναι καλο να μην χανεις πολλους πρωτοκλασατους παιχτες σου ταυτοχρονα. Παντως αν η τιμη ειναι τετοια που η ομαδα αποφασισει να τον δωσει ελπιζω να εχει γινει ηδη σκαουτινγκ και να προχωρησουμε αμεσα με τον εντοπισμο του αντικαταστατη.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
AIIZ (20-08-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-08-14), SOLID (20-08-14)
Μπράβο σουξέ ο Θωρ!!!!
Πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιον έχει μάνατζερ και τον προωθεί τόσο προκλητικά.
dtakis80 (20-08-14)
Ποιος ειναι ο Θωρ ρε παιδια;![]()
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Περα απο την πλακα,δεν με πολυχαλαει ο Σαμαρης..Σιγουρα δεν προκειται για τον ιδανικο παικτη,παρολα αυτα,δεν μας κοβω να παιρνουμε και καλυτερους..Οποτε..Σαμαρης και παλι Σαμαρης
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
ynwa96 (20-08-14)
Σεβαστές οι απόψεις όλων, είτε συμφωνούμε είτε όχι, πρέπει να είναι σεβαστές. Όμως, το να βρίζουμε ποδοσφαιριστή που φοράει την φανέλα της ομάδας μας, το θεωρώ λάθος.
Ναι στην κριτική αλλά για οτιδήποτε άλλο οταν φύγει απ'την ομάδα. Στην τελική, ο Σάμαρης, έχει παίξει μπαλίτσα και δεν θυμάμαι να έδωσε κανένα δικαίωμα.
Ας μήν είμαστε υπερβολικοί.![]()
Κανένα φάν κλάμπ φίλος. Μονο Ολυμπιακός! Το αυτό είτε μείνει ο Σάμαρης είτε φύγει.
![]()
dtakis80 (20-08-14)
μην το περνεις προσωπικα,γενικα μιλαω,μπορεις να ανατρεξεις σε σχολια να δεις οτι μπορει να μπερδευτεις οτι εχουμε στο ροστερ τον ινιεστα αντι αυτου
ειπαμε γνωμες ειναι ολες οπως κ τα ματια κ τα γουστα δεν ειναι ιδια ...
και οσο βλεπω υπερβολες για ενα παιχτη που τον πηρε γραμμη κ ο μιτσελ που τον εμπιστευτηκε κ του εδωσε μια ωραια θεση στο παγκο για καποιο διαστημα αλλο τοσο θα ειμαι υπερβολικος κ εγω γιατι εχουμε πιασει το γαριδακι κ τραβα τραβα τραβα θελουμε να το κανουμε με το ετσι θελω βοιδοπουτσα ...
αυτααααα![]()
Τίποτα δεν παίρνω προσωπικά όταν γράφω στο νετ, εχω ξεφύγει απ'αυτο.
Ο καθένας έχει τις ποδοσφαιρικές του αδυναμίες, για αυτο και μπορεί να βλέπεις σχόλια πολλές φορές υπερβολικά για σένα. Ειναι κάτι που δεν αλλάζει.
Ομως περα απ'ολα αυτά, ο Σάμαρης ,ειναι καλος παίχτης και δεν θυμάμαι καλύτερο Έλληνα στην θέση του. Κατα την γνώμη μου πάντα μετα τον Κατσουράνη ο καλύτερος.
Το "καλύτερος Ελληνας" δεν λέει κάτι, εκτός αν μιλάμε για Εθνική. Αλλά σε επαγγελματικό σύλλογο δεν μετράει η εθνικότητα. Κάνεις τη δουλειά καλά? Παίζεις! Δεν την κάνεις? Πάγκο κι εξέδρα και θα παίξει αυτός που είναι καλύτερος, ανεξάρτητα αν είναι έλληνας ή νορβηγός πχ.
Ο Σάμαρης είχε τεράστια ευκαιρία πέρσι, με τον Μίτσελ να τον στηρίζει για μεγάλο διάστημα. Αλλά βελτίωση δεν έδειξε κι ο Μίτσελ που τον στήριζε αποφάσισε να τον παρκάρει στον πάγκο και να στηριχτεί στον Εντινγκά.
Να δούμε και φέτος πως θα τα πάει.
dtakis80 (21-08-14)
το χασαμε το κορμι πατριωτη...![]()
Αποψη μου ειναι πως μας επαιξε αρκετη μπαλα ο Σαμαρας, και για μενα ειχε να δωσει και αλλα στον Θρυλο..
Πιστευω ειναι μεγαλη παικτουρα και ξερει τι του γινεται στο γηπεδο. Δυστηχως στον Θρυλο εχουμε μια ταση να ειμαστε καπως αυτοκαταστραφικη, και αυτο συμβαινει τωρα διοτι παντα χαλαμε τον κορμο της προιγουμενης χρονια για να αγωρασουμε καινουργιους παικτες. (και να παρουν οι διαφοροι τις μιζες τους).
Against modern football
Παντα φιλικα. -7-
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Bookmarks